Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی با تأکید بر لزوم تدوین دستورالعمل جداسازی افراد ناباب در ورزشگاه ها گفت: شناسایی این افراد بر عهده گروه کنترل و تامین امنیت ورزشگاه و مدعی العموم هم پلیس است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ برنامه "ورزش بدون ویرایش" با موضوع امنیت ورزشگاه ها با حضور مهندس سهیل مهدی سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ در ابتدا اظهار داشت: از زمانی که بلیط فروشی به باشگاه ها واگذار شد و باشگاه ها هم اجازه تولی گری فروش بلیط پیدا کردند ضوابط خاصی را در رابطه با شفافیت مالی و سیستم بلیط الکترونیکی تعیین کردیم.

مهدی افزود: همه ورزشگاه ها مجهز به فروش بلیط الکترونیکی هستند مگر اینکه مشکل فنی خاصی پیدا کرده باشند به همین خاطر از بلیط کاغذی استفاده می کنند.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: ما از همه باشگاه ها تقاضا کردیم که الکترونیکی شدن بلیط ها را بر عهده بگیرند که بخشی از آنها مانند باشگاه تراکتورسازی تبریز و سپاهان اصفهان رسماً به این کار اقدام کردند و سازمان توسعه و تجهیز نیز این کار را به عنوان پیمانکار باشگاه استقلال و پرسپولیس انجام می دهد.

مهدی با اشاره به الزامات فروش بلیط الکترونیکی بیان کرد: بلیط الکترونیکی باید به شکلی فروخته شود که فرد اینترنتی خرید کند، اطلاعات شخصی او محرز شود و نهایتاً هم روی صندلی خودش قرار گیرد.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: شرکت توسعه و تجهیز در این حوزه، سرویس بهتری گذاشته و رصد و شناسایی و ارزیابی افراد را از طریق کدملی و ارتباط گیری با سازمان ثبت احوال کشور انجام می دهد.

این مقام مسئول مطرح کرد: شاید هر یک از سامانه های بلیط فروشی ساختاری متفاوت از یکدیگر داشته باشند اما باید دو اصل محرز شدن شناسایی هویت افراد و صدور بلیط براساس هویت را رعایت کنند.

وی با اذعان به اینکه شفافیت مالی و شمارش تعداد تماشاگران در سیستم بلیط الکترونیکی مغفول مانده گفت: ما بارها مورد خطاب  AFC قرار  گرفتیم که چرا فاقد سیستم استاندارد شمارش تماشاگران هستیم.

مهدی فلسفه اصلی از فروش الکترونیکی بلیط را کنترل ورودیها به ورزشگاه از نظر تعداد و ظرفیت استادیوم خواند و گفت: حداقل و پایه نیاز کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بلیط الکترونیکی بحث کنترل ورودیها، ظرفیت استادیوم و شمارش تعداد تماشاگران است.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ با اشاره به گستردگی مقوله ایمنی و امنیت ورزشگاه ها بیان کرد: بلیط فروشی فقط برای تشخیص هویت افراد ورودی به ورزشگاه است اما اگر پلیس حضور نداشته باشد ما امکان برگزاری هیچ مسابقه ای را نخواهیم داشت.

وی پلیس را تنها سازمان آموزش دیده، نظامی و منسجم برای برقراری نظم در ورزشگاه دانست و مطرح کرد: اینکه باید این وظیفه از دوش پلیس برداشته شود و پلیس فقط در شرایط بحرانی ورود کند ایده آل ترین حالت ممکن است.

مهدی با تأکید بر لزوم تدوین دستورالعمل جداسازی افراد ناباب در ورزشگاه ها گفت: شناسایی این افراد بر عهده گروه کنترل و تامین امنیت ورزشگاه و مدعی العموم هم پلیس است.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ همچنین مطرح کرد: در صورت اجرای دستورالعمل جداسازی افراد ناباب، ورزشگاه پذیرای افراد خوب خواهد شد اما آیا تسهیلاتی برای این افراد در نظر گرفتیم؟ آیا نور اضطراری در راهروها و گذرگاه ها و معابر خروج از ورزشگاه آزادی داریم و زمان تخلیه اضطراری از ورزشگاه را تخمین زده ایم؟ فضای امن ورزشگاه کجاست؟ بنابراین دست پلیس در این موارد بسته است و در این شرایط سخت زیرساخت های ورزشگاههایمان چه توقعی از پلیس داریم؟

وی سازمان ایمنی و امنیتی را از الزامات حرفه ای سازی باشگاه معرفی کرد و گفت: قانونگذار در رابطه با حرفه ای سازی ورزش هنوز قانونی وضع نکرده و علاوه براین، باشگاه ها به خاطر خلاهای قانونی اجازه درآمدزایی ندارند و در نتیجه قادر به هزینه کردن نیستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شبکه رادیویی ورزشگاه ها ورزش بدون ویرایش سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زخم کاری سیگارهای الکترونیک

  سیگارهای الکترونیکی که با ترفندهای تبلیغاتی خود، باور عوارض‌نداشتن و راهی برای ترک سیگارهای سنتی را در جامعه رواج دادند و از این راه طرفداران زیادی نیز پیدا کردند، حالا با درگیرکردن عده زیادی از افراد جامعه، به یک معضل تبدیل شده‌اند! به‌خصوص این‌که طبق تاکید مسئولان بهداشتی، این سیگارها نه‌فقط بی‌خطر نیستند، بلکه سرطان‌زا نیز هستند و به همین خاطر با وجود تحرکات مشکوک، وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز این سیگارها نمی‌رود. بر اساس آمار، هیچ سطح ایمن و مطمئنی برای دخانیات وجود ندارد و تنباکوی سبک، محصولات دخانیات بدون دود، سیگار برگ غیرمضر و تبلیغات دیگر، افسانه‌ای بیش نیست و بارها وزارت بهداشت و نهادهای مربوط، این موضوع را به افراد جامعه گوشزد کرده‌اند. گرچه همچنان عده‌ای تلاش می‌کنند مصرف سیگارهای الکترونیکی را در جامعه مشروعیت ببخشند و آن را متفاوت از سیگارهای سنتی بدانند اما نگاه وزارت بهداشت به این موضوع متفاوت است. به‌طوری که اخیرا بهزاد ولی‌زاده،رئیس دبیرخانه ستادکشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت اعلام کرده است:تقاضاهایی برای اجازه فعالیت درزمینه عرضه ورسمیت‌بخشیدن به این سیگارها صورت‌گرفته اما وزارت بهداشت زیربارصدورمجوز برای تولید،فروش‌وعرضه این سیگارها نمی‌رود؛چراکه مضرات این سیگارها شناخته‌شده است.
   
زیاده‌روی در مصرف سیگارهای الکترونیکی به بهانه عوارض نداشتن آن
دکتر آقازاده، پژوهشگر اعتیاد در گفت‌وگو با جام‌جم در خصوص عوارض این سیگارها می‌گوید: این سیگارها در ابتدا با این ادعا آمدند تا جایگزین سیگارهای سنتی و عوارض آن شوند و برای افراد سیگاری با تأمین نیاز نیکوتین، حس سیگار را تداعی کنند. برای این روش نیکوتین را در محلول‌های سیگارهای الکترونیکی اضافه کردند و بعدها طعم‌دهنده‌های مختلفی به آنها افزوده شد که سرطان‌زاست و فرد سیگاری با این تصور که این‌گونه سیگارها عوارضی ندارند، محدودیت مصرفی برای خود قائل نمی‌شود و در استفاده از آن زیاده‌روی می‌کند و در نهایت به عوارض بیشتری نسبت به قبل مبتلا می‌شود.سال‌هاست که سازمان‌های جهانی مرتبط با حوزه سلامت و بهداشت درخصوص تاثیر این سیگارها بر سلامت افراد وانواع تهدیدهای جانبی آن، اطلاع‌رسانی می‌کنند اما با این همه، چرا مصرف این نوع از سیگارها همچنان سیر صعودی دارد؟ 
   
سیگارهای الکترونیکی قبح سیگارهای سنتی را در جامعه ندارد
پیمان حسنی ابهریان، عضو هیأت علمی و مدیرگروه توانبخشی موسسه آموزش عالی علوم شناختی در گفت‌وگو با جام‌جم در این‌باره می‌گوید: با توجه به این‌که فرهنگ اجتماعی و مقابله با مصرف دخانیات به نسبت نسل‌های قبل بیشتر شد و این تغییرات دیگر پاسخگوی افراد سیگاری نبود،مافیای دخانیات سعی دررفع این موضوع کردند و سیگارهای الکترونیکی را تولید و تبلیغ کردند. درحال حاضر درصد زیادی از افراد،به‌ویژه جوانان،سیگارمصرف می‌کنندوبه همین دلیل گرایش به سیگارهای الکترونیکی نیز افزایش یافته است. افزایش تمایل بسیاری از افراد به این نوع از سیگارها به این دلیل است که مصرف سیگارهای الکترونیکی به‌نسبت سیگارهای سنتی، محدودیت‌های قبل را ندارد. درواقع با توجه به این‌که این نوع ازسیگارها، دودهای آزاردهنده سیگارهای سنتی را ندارند، افراد درهرجایی از آنها استفاده می‌کنند. ازطرفی دیگر، مصرف این نوع از سیگارها، قبح استفاده ازسیگارهای سنتی را در جامعه توسط جوانان و نوجوانان ندارد؛ بنابراین مصرف این نوع از سیگارها اکنون افزایش یافته است.
   
جایگزینی لذت‌های سالم در جامعه راهکار مقابله با مصرف دخانیات
با توجه به سمی‌بودن وسرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیکی وعوارض ناشی از آن برای فرد و جامعه، راهکار مقابله با این مسأله چیست؟ابهریان دراین خصوص معتقد است: برای پیشگیری ومقابله با افزایش مصرف دخانیات، به‌ویژه انواع مختلف سیگار در جامعه، بیش از هرچیز، فعالیت‌های فرهنگی لازم است و در این مورد جریمه نقدی و امثال آن کافی نیست. متأسفانه چند سالی است که مصرف سیگار در بین زنان نیز بسیار افزایش یافته و این موضوع از دید آنها به برابری زنان و مردان تعبیر می‌شود، در حالی که افزایش گرایش به چنین مسائلی با توجیه برابری بسیار خطرناک است. بر همین اساس برای کاهش این معضل در جامعه ابتدا باید علت گرایش افراد به سیگار را بررسی کرد. سیگار یا هر دخانیات دیگری در ابتدای مصرف برای فرد ایجاد لذت می‌کند و پس از آن به عادت تبدیل می‌شود؛ بنابراین برای کاهش گرایش جوانان به دخانیات لازم است تا در جامعه با ایجاد مراکز تفریحی، ورزشی و... لذت‌های سالم را جایگزین لذت‌های ناسالم کنیم؛ چراکه جایگزینی لذت‌های سالم و آشکارکردن عوارض مصرف دخانیات قطعا سیر استفاده و گرایش افراد جامعه را به سیگار و سایر دخانیات کاهش خواهد داد. البته ناگفته نماند که این نوع از پیشگیری برای جوانان در معرض مصرف جواب نمی‌دهد، بلکه این فرهنگ‌سازی باید از دوران کودکی افراد آغاز شود تا در بزرگسالی اثرات آن مشخص شود.باتوجه به آنچه دراین گزارش مطرح شد،امیداست باتمهیدات وزارت بهداشت در اطلاع‌رسانی و عدم رسمیت‌بخشیدن به مصرف دخانیات جدید نظیر سیگارهای الکترونیکی،مصرف آنها در جامعه کاهش پیدا کند و دیگر در سطح شهر شاهد مصرف سیگار توسط دختران و پسران در هر سن و سالی نباشیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • رصد لحظه‌ای سارقان سابقه دار در اتاق پایش
  • گزارش زنده: آلومینیوم ۰ - پرسپولیس ۰
  • ترکیب آلومینیوم برای مصاف حساس با پرسپولیس
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • ماجرای عجیب سارقی که با پابند الکترونیکی به سرقت می‌رفت
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده