Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌ها نشان می‌دهد قوانین خاص یوتیوب برای نمایش محتوای ویدئویی می‌تواند موجب گرایش کمتر کاربران به تعصب‌گرایی شود.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، از اینگجت، تعدادی از سیاست‌مداران در کشورهای مختلف معتقدند یوتیوب به‌طورجدی باعث افزایش افراط‌گرایی می‌شود ولی آیا واقعاً می‌توان گفت بزرگ‌ترین موتور جستجوی ویدئویی در جهان، میزان خشونت را بین کاربران خود بیشتر می‌کند؟

تحقیقات مارک لدویچ و آنا زایتسف دانشمندان موسسه یوسی برکلی نشان می‌دهد سیاست‌های اجرایی یوتیوب نه‌تنها کاربران را به سمت تعصب‌گرایی نمی‌کشاند بلکه تا حد زیادی موجب دلسرد شدن افراد افراط‌گرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو محقق برای دستیابی به چنین نتیجه‌ای بیش از 760 کانال سیاسی و هزاران محتوای ویدئویی را در یوتیوب بررسی کرده‌اند.

هوش مصنوعی یوتیوب براساس آموزش‌هایی که دیده است، فیلم‌های غیراخلاقی، تصاویر خشن و ویدئوهایی که افراط‌گرایی را تشویق می‌کنند، به‌صورت خودکار شناسایی و حذف یا محدود می‌کند. اگرچه تمام رفتارهای مدیران یوتیوب را نمی‌توان عادلانه دانست ولی به نظر می‌رسد مدیران این سرویس پرطرفدار گوگل نمی‌خواهد با انتشار ویدئوهایی خشن و دارای محتوای نامناسب، میزان محبوبیت یوتیوب را به خطر بی اندازند.

همه‌روزه میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان از یوتیوب استفاده می‌کنند و از همین رو بسیاری از رسانه‌ها و خبرگزاری‌های مطرح جهان برای القاء خبری و تبلیغ هرچه بیشتر گرایش‌های فکری خود از این سرویس استفاده می‌کنند. یوتیوب در تلاش است تا با به‌کارگیری ابزارهای مختلف این موج‌های فکری آسیب‌زننده را کنترل کند.

از طرفی نباید فراموش کرد که یوتیوب در بازه‌های زمانی مختلف به ابزاری برای انتقال پیام سیاست‌مداران آمریکایی تبدیل شده و سیاست مدنظر این افراد را پیاده‌سازی می‌کند. این‌گونه روش عملکردی به‌ویژه در مورد مردم خاورمیانه و کشورهای آسیایی اجرایی می‌شود. به‌هرحال آنا زایتسف معتقدند است در آینده یوتیوب بیشتر و بهتر از گذشته با افراط‌گرایی مقابله می‌کند و کاربران در سراسر جهان به‌راحتی می‌توانند علایق خود را در این سرویس دنبال کنند.

به‌طورکلی نمی‌توان گفت که یوتیوب می‌تواند تروریسم را از بین ببرد ولی می‌توان امیدوار بود با نقش رسانه‌ای خود به کمتر شدن ترویج افکار تروریستی در جهان کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: یوتیوب تعصب گرایی سیاست اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد

تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:بخش اعظمی از تلفات دنیا مخاطرات جوی، است،بیشترین افزایش دما در کشور روسیه است همچنین تغییرات در اقیانوس های اطلس و هند را امروز ما شاهد هستیم.

او افزود : منطقه آسیا جز آسیب پذیر بودن از نظر مخاطرات طبیعی است،بنابراین سال گذشته در جهان گرم‌ترین سال به ثبت رسیده است،پیش بینی می شود سال۲۰۲۴ هم شاهد گرم‌ترین سال را در جهان داشته باشیم.

به گفته او،همچنین طی سال گذشته وضعیت دما بیشترین آن در آب و اقیانوس ها رخ داده است،هر افزایشی در گرمایش جهانی موجب تغییرات میانگین دمای منطقه و بارش بیشتر می شود.

تاجبخش اضافه کرد:  اقلیم زمین یکی از بحرانی ترین دوران خود را پشت سر می گذارد و مراکز ملی هواشناسی و آبشناسی در سراسر دنیا کلیدی ترین بازیگران ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با تغییر اقلیم به شمار می آیند. سازمان هواشناسی جمهوری اسلامی ایران در کنار دانش و تجهیزات منحصر به فرد در اختیار، پیشرو در ارائه خدمات مرتبط کاهش و سازگاری با تغییر اقلیم در کشور است.

او افزود:اطلاعات هواشناسی براساس اطلاعات بین المللی داده می شود ما چندین پروژه هم در دستور کار داریم که یکی از آنها پیش بینی هشدار سیل است که نیازمند ۱۱ مولفه است،همچنین ایجاد سیل  سیستم زه کشی و شیب منطقه و شهرسازی  است.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: پایش، پیش بینی و پیش آگاهی های اقلیمی به کمک ابزاری که بیش از ۶۰ سال در اختیار این سازمان است صورت می پذیرد و می تواند گام نخستین تصمیم سازی برای تصمیم گیران کلان کشور باشد و به همین سبب روز جهانی هواشناسی در سال ۲۰۲۴ «در خط مقدم اقدام اقلیمی» نامگذاری شده است. از این رو توسعه شبکه ایستگاههای دیدبانی  با هدف پایش بهینه اقلیم، اولویت اول این سازمان است. 

وی با بیان اینکه  از سوی دیگر به منظور ارتقای بهینه سامانه های هشدار سریع مقرر شده است که طرح ابتکاری «هشدار سریع برای همه» تا سال ۲۰۲۷ در تمامی کشورها مستقر شود تا یکی از محورهای اصلی سازگاری و کاهش خطر بلایا و همچنین توسعه پایدار در کشورها از جمله ایران راه اندازی گرددگفت: این مهم نیازمند همسویی تمام متولیان مرتبط با اقلیم در سراسر کشور است تا تاثیر گذاری نقش این چرخه ارزشمند بر همگان به ویژه سیاستگذاران تراز بالای کشور روشن تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب بوده است
  • بسیاری از بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب و ناتو بوده است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: بسیاری از بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب و ناتو بوده است
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد