Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیف گفت: اولین اقدام ضروری برای امنیت ورزشگاه ها اطلاع داشتن از قرار گرفتن افراد در صندلی هاست و ثبت کد ملی در بلیط فروشی الکترونیکی به این کار کمک زیادی می کند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ برنامه "ورزش بدون ویرایش" با موضوع امنیت ورزشگاه ها با حضور دکتر قدرت الله سیف مدیر ورزشگاه آزادی تهران از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیف در ابتدا با اشاره به رصد تماشاگران در مجموعه ورزشگاه آزادی بیان داشت: پس از برگزاری مسابقه فینال لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا با شرایط مطلوب، تمامی امکانات ورزشی در اختیار استادیوم آزادی قرار گرفت تا شرایط بازی های بعدی را از دست ندهیم.

وی گیت گذاری، تغییر نحوه ورود تماشاگران به استادیوم و ایجاد زمینه شفافیت مالی را از مهم ترین اقدامات انجام شده در استادیوم آزادی برشمرد و گفت: یکی از معضلات همیشگی دستگاه های نظارتی، ثبت و رصد تعداد نفرات ورودی برای یک بازی و مبالغ دقیق پرداختی بود که به لطف خداوند این مشکل طی یک سال اخیر رفع شد و در حال حاضر آماده ارائه هر نوع گزارش شفافیت مالی به دستگاه های نظارتی هستیم.

مدیر وررشگاه آزادی تهران درخصوص درصد عایدی سازمان لیگ و مجموعه آزادی از محل بلیط فروشی اظهار کرد: بلیط فروشی هم اکنون در اختیار خود باشگاه هاست، در واقع فروش الکترونیکی بلیط با تصمیم وزارت کشور و استانداری تهران و به منظور حفظ اطلاعات کد ملی مردم در اختیار شرکت توسعه قرار گرفت.

این مقام مسئول با بیان اینکه عدد و رقم عایدی شرکتها با توافق باشگاه ها مشخص می شود افزود: طبق آخرین توافقات، قرار است شرکت توسعه 15 درصد از مبالغ بلیط فروشی را دریافت کند.

سیف با اشاره به اینکه برخی ورزشگاه ها همچنان در اختیار شرکت توسعه اند و هنوز به ادارات کل تربیت بدنی استانها تحویل نشده اند گفت: ثبت الکترونیکی کد ملی فقط در ورزشگاه آزادی انجام می شود و این کار هنوز در استانهای دیگر انجام نشده است.

وی متذکر شد: البته هر وقت که مسئولان تصمیم گیرنده به ما اعلام کنند فروش بلیط الکترونیکی را واگذار خواهیم کرد.

مدیر ورزشگاه آزادی تهران بخشی از امنیت ورزشگاه ها را مرتبط با اقدامات تماشاگران در سکوها دانست و افزود: اولین اقدام برای کنترل این موضوع، این است که بدانیم چه کسی در کدام صندلی نشسته تا حرکات ناشایست و غیرقانونی افراد را تشخیص دهیم و اینجاست که ثبت کد ملی در بلیط فروشی الکترونیکی به این کار کمک می کند.

سیف تأمین صددرصدی امنیت ورزشگاه را در گرو همکاری همه ارگانها عنوان کرد و ابراز داشت: در حال حاضر هر کسی که وارد ورزشگاه می شود روی صندلی خودش قرار می گیرد و صندلی افراد بر اساس فروش بلیط الکترونیکی مشخص و تعیین شده است.

این مقام مسئول یادآور شد: هر فردی از گیت های شرقی و غربی استادیوم با تطبیق کارت ملی از تونل های مشخص وارد طبقه اول می شود اما شاید ما هنوز زمینه فرهنگی برای نشستن هر فرد بر روی صندلی خودش را ایجاد نکرده ایم.

مدیر ورزشگاه آزادی تهران با اشاره به وجود 100 دوربینِ در مدار در ورزشگاه آزادی با قابلیت های مختلف بیان کرد: دوربین های جدیدی نیز معرفی شده که در نیم فصل دوم اضافه خواهد شد.

سیف 154 گیت گذاری و نرده گذاری در مساحت هفت هزار متر مربع را از جمله اقدامات انجام شده طی یک سال اخیر برشمرد و گفت: ما برای اولین بار در دربی امسال بازار سیاه را از بین بردیم و با برنامه ریزی های خوبی که صورت گرفت برای اولین بار ترافیکی در خیابان های منتهی به مجموعه نداشتیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزشگاه آزادی امنیت ورزشگاه ها بلیط الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»