Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال ۲۰۱۲، سازمان هنرمندان شاغل و اقتصاد بزرگتر (W.A.G.E.) گزارشی در مورد وضعیت اجرت هنری منتشر کرد. بیش از ۵۸ درصد از افرادی که برای تهیه این گزارش از آنها پرسش شد، گفتند برای نمایش آثارشان در موسسات آمریکایی هیچ پولی دریافت نکردند و برای جبران این زیان مالی، بین ۵۰۰ تا صفر دلار به آنها داده شد. حال که نزدیک به یک دهه از آن زمان می گذرد، بررسی جدید این سازمان نشان می هد پیشرفت هایی در این زمینه حاصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان مزبور با تکیه بر اطلاعات موسسه  تحقیقاتی دانشگاه کورنل که تعاملات بین هنرمندان و موسسات را تحلیل می کند، گزارش جدیدی منتشر کرد و یافته های آن نشان داد از سال ۲۰۱۴، هنرمندان تقریبا ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار از محل ۶ هزار و ۹۷۰ مورد معامله با ۷۷ سازمان هنری دریافت کرده اند. به این ترتیب، این هنرمندان به طور متوسط ۸۰۰ دلار برای شرکت در یک نمایشگاه، اجرا یا موارد دیگر به دست آورده اند.

مجله هنری آرت‌نیوز در گزارشی در این خصوص نوشت: سازمان هنرمندان شاغل و اقتصاد بزرگتر در سال ۲۰۱۴، برنامه ای برای مراکز هنری اجرا کرد که از طریق آن، سازمان های مزبور به رعایت حداقل استانداردهای پرداخت به هنرمندان متعهد می شدند.

وجوهات مالی برای هر موسسه به نسبت درصد ثابتی از مجموع هزینه های عملیاتی سالانه شان محاسبه شد. تعریف حداقل استانداردها برای موسسات، هزینه های نیروی انسانی را چنانچه گمان می رفت، کاهش نداد. در واقع، یافته های بررسی جدید نشان داد که ۶۹ درصد از مجموع حق الزحمه پرداخت شده، فراتر از رقم حداقلی بود.

اما این مساله همواره مشمول موسسات بزرگتر نمی شود. سازمان یاد شده در بررسی خود به این نتیجه رسید که تناسبی بین بزرگی و کوچکی موسسه با درصد بودجه هزینه شده آن برای هنرمندان وجود دارد. از اینرو، مدارکی در دست است مبنی بر اینکه موسسات کوچک و متوسط، مبالغ بیشتری برای این برنامه هزینه می کنند.

موسساتی با درآمد بیش از ۵ میلیون دلار مجموع هزینه های عملیاتی سالیانه تنها یک درصد از بودجه خود را به عنوان حق الزحمه به هنرمندان می دهند، در حالی که سازمان هایی با درآمد کمتر از ۵۰۰ هزار دلار مجموع هزینه های عملیاتی سالیانه، ۷ درصد از بودجه شان را برای این افراد هزینه می کنند.

برچسب‌ها هنرمندان حوزه هنری بودجه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هنرمندان حوزه هنری بودجه هنرمندان حوزه هنری بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟

طبق این مقاله، بانکی که تأمین مالی برج ایفل در فرانسه را بر عهده داشته، میلیون‌ها دلار از هائیتی خارج کرده است.

 در سال ۱۹۱۴، نظامیان نیروی دریایی آمریکا با ورود به بانک مرکزی هائیتی، ۵۰۰,۰۰۰ دلار طلا از شعبه‌‌ی اصلی بانک مرکزی هائیتی غارت کردند.

 همچنین هائیتی تنها کشوری است که مجبور شد معادل ۵۶۰ میلیون دلارِ امروز به حکمرانان قدیم‌اش یعنی فرانسه پرداخت کند.

دیگر خبرها

  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo