Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «فاطمه میرزامرجانی» اظهار کرد: خونی بند ناف منبعی از سلول‌های بنیادی بخصوص سلول‌های بنیادی خون‌سازی است که می‌تواند در روند درمان بیماری‌های بدخیمی مانند تالاسمی، انوع سرطان‌های خون، بیماری‌های نقص سیستم ایمنی بدن موثر باشد.

وی گفت: نبود خطر برای مادر و نوزاد، جمع‌آوری آسان بدون درد برای مادر یا نوزاد، افزایش شانس یافتن دهنده پیوند از مزایای استفاده از سلول‌های بنیادی خون بند ناف نسبت به سلول‌های بنیادی مغزاستخوان و خـون محیطـی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان تصریح کرد: به طور کلی در هر موردی که می‌شود از سلول‌های بنیادی مغزاستخوان استفاده کرد، سلول‌های بنیادی خون بندناف نیز قابل استفاده است.

میرزامرجانی تصریح کرد: در حال حاضر بیشترین استفاده از سلول‌های خون بندناف در بیماری‌هایی مانند لوسمی‌های اطفال و نارسایی‌های خونی غیر بدخیم اطفال که منشاء خونی دارند، است.

وی به والدین توصیه کرد از خدمت بانک خون بند ناف رویان برای سلامتی فرزندان خود در آینده استفاده کنند.

فرآیند عضویت و نگهداری نمونه در بانک خون بند ناف شامل ۵ مرحله از قبیل مرحله انجام آزمایشات مادر در ماه نهم بارداری» است که در این مرحله به منظور اطمینان از سلامت مادر بر اساس استاندارد جهانی NETCORD آزمایشاتی باید قبل از عقد قرارداد انجام شود، مرحله «تائید آزمایشات توسط واحد پذیرش و عقد قرارداد و دریافت کیت خونگیری»، مرحله «جمع‌آوری نمونه» که در این مرحله نیز فرآیند جمع‌آوری خون بندناف به صورت کاملا استریل، بدون درد و بدون تداخل در روند زایمان مادر صورت می‌گیرد و خون‌گیری می‌تواند به صورت داخل یا خارج رحمی انجام شود و در هر صورت هیچ‌گونه آسیبی به مادر یا نوزاد وارد نمی‌شود و حجم خون جمع‌آوری شده می‌تواند حداقل ۴۰ سی‌سی باشد که کل این فرایند کمتر از ۵ دقیقه به طول می‌انجامد.

مرحله بعدی مرحله‌ی «تحویل نمونه جمع آوری شده به بانک خون» است که در آن کیسه خون درون فلاسک مخصوص فریز می‌شود، مرحله «پردازش سلولی و فریز نمونه» که در این مرحله نیز نمونه دریافت شده ابتدا از نظر حجم و تعداد سلول مورد بررسی قرار گرفته اگر حجم آن حداقل ۴۰ سی‌سی باشد وارد آزمایشگاه پردازش سلولی می‌شود و در غیر این صورت با قرارداد فسخ شده و طبق قرارداد هزینه عودت می‌گردد. بر روی نمونه‌هایی که حداقل شرایط استاندارد را دارند بررسی آزمایشات میکروبی و ویروسی اچ آی وی و سنجش کلنی و فلوسیتومتری انجام شده ونهایتا در شرایط دمایی مناسب برای مدت طولانی فریز می‌شود

مرحله بعدی که آخرین مرحله محسوب می‌شود مرحله «صدور کارت فریز» است که در این مرحله مادر ۶ ماه بعد از زایمان باید آزمایشات ماه نهم را تکرار نماید وکارت صادر می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خون بندناف زنان و زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۳۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: چنانچه راهکاری برای ذخیره و انجماد مرغ در استان وجود داشته باشد آمادگی داریم مرغ مازاد مصرف را خریداری و ذخیره کنیم.

سیدعماد شاهرخی  امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت در جلسه امنیت غذایی که با حضور مقامات وزارت جهاد کشاورزی و به صورت وبیناری برگزار شد، اظهار کرد: در سردخانه پشتیبانی اموردام ذخیره‌سازی مرغ انجام شده و هر شب نیز ۶۰ تن ذخیره می‌کنیم.

وی گفت: مشکلی که در استان وجود دارد این است که فقط چهار تا از کشتارگاه‌های استان تونل انجماد دارند و ظرفیت آنها ۶۰ تا ۷۰ تن است و مابقی کشتارگاه‌ها نیز فاقد ظرفیت بیشتر هستند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی  بیان کرد: مشکلی که وجود دارد فقط در خصوص مرغی است که توسط کشتارگاه خرید و به بازار عرضه می شود و آن بخش از کشتار درست است قیمت آن مقداری پایین‌تر است و آن هم به خاطر توافقی است که بین مرغداران با کشتارگاها صورت می‌گیرد و اگر راهکاری برای انجمادش وجود داشته باشد آمادگی داریم که مرغ مازاد را خریداری و ذخیره کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • زنانی که در دام «پیج اینستاگرام مادر» افتادند
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • غیر از متخصص به الگوهایی که به درد انسان امروز بخورد نیاز داریم
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد