Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ذوالقدر با بیان اینکه هرجا شاهد تعدی به حقوق مردم باشم، قاطعانه مقابل آن خواهم ایستاد، گفت: اجازه تعدی به محیط زیست و منابع طبیعی را نخواهم داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رودان، پس از اعتراض برخی شهروندان رودانی به پروژه احداث کارخانه شن و ماسه در جوار کارخانه آرد و منابع آب شرب، حجت الاسلام « سید مصطفی ذوالقدر » در واکنش به این خبر، اظهار کرد: مسئولان، ابتدا باید دغدغه محیط زیست و حفظ منابع طبیعی را داشته باشند و بعد با رعایت الزامات نسبت به صدور مجوز هر فعالیت صنعتی، خدماتی و کشاورزی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه به محض اطلاع از اجرای پروژه مذکور با فرماندار تماس گرفته و خواستار توقف فعالیت آن شدم، خاطرنشان کرد: هرجا شاهد تعدی به حقوق مردم باشم، قاطعانه مقابل آن خواهم ایستاد. همان طور که در موارد دیگر مانند صید بی رویه ترال و در راستای حمایت از صیادان هرمزگان، با قاطعیت همراه آنان تا حصول نتیجه موضوع را دنبال کردم.


نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به مردم اطمینان می دهم که ضمن ممانعت از ادامه فعالیت این کارخانه، در خصوص نحوه واگذاری، رعایت مقررات و الزامات و جوانب امر، پاسخ دستگاه های مسئول را به جد مطالبه می کنم.


« مصطفی غلامپور »، فرماندار رودان نیز به خبرنگار شبستان گفت: مجوزهای لازم برای احداث کارخانه در سال ۱۳۹۴ دریافت شده، اما با توجه به دغدغه مردم از ادامه اجرای پروژه جلوگیری و دستور توقف کار صادر شده است.


فرماندار رودان افزود: در پاسخ به اعتراض شهروندان و تذکر نماینده شرق استان اجرای پروژه احداث کارخانه شن و ماسه متوقف شد.

 

گفتنی است؛ احداث کارخانه شن و ماسه در جوار کارخانه آرد و منابع آب شرب شهر رودان و همچنین نحوه واگذاری اراضی مورد اعتراض مردم قرار گرفته است.

 

 

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد حماسه 9 دی حماسه 9 دی خبرگزاری شبستان کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد 9 دی حماسه 9 دی نهم دی گرامیداشت حماسه 9 دی هرمزگان نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست