Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ وزیر نیرو گفت: باید بعد از چهار دهه جمع بندی داشته باشیم که چرا در این عرصه نسبت به سایر عرصه ها دستاوردهای چشمگیری نداشتیم. جنگ ما را از پا درنیاورد و تحریم نیز در نمی آورد و آنچه که می تواند نقطه آسیب جدی ما باشد سیستم حکمرانی ما است و برای آن چاره و اندیشه ای کرد.

"رضا اردکانیان" شامگاه دوشنبه نهم دیماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان اظهار کرد: اصلی ترین چالش و نقطه ضعف ما در عرصه توسعه و پیشبرد کارها، سازمان حکمرانی و اداری ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مشکلات و مسائلی که مطرح شد مربوط به همکاری های بین بخشی است، افزود: به راحتی می توان اثبات کرد هدف های اشتغال، معیشت، صادرات و... هدف های بین بخشی است و بخش های مختلف باید با هم همکاری داشته و توفیقشان در گرو کار همساز با یکدیگر باشد.

با ابزارهای شدیدا بخشی می خواهیم کار بین بخشی انجام بدهیم!!

اردکانیان تصریح کرد: ابزارهای ما عموما، ابزارهای بخشی است و مشکل از همینجا خود را نشان می دهد؛ با یکسری ابزار شدیدا بخشی می خواهیم کار بین بخشی انجام بدهیم و این موضوع در گستره سازمان حکمرانی ما در کشور است.

وی با اشاره به اینکه حتی ساز و کارهای نظارت های ما نیز بخشی است، بیان کرد: تصمیم گیری ها نیز بخشی است و دولت تصمیم گیری بخشی دارد؛ دولت آنجایی است که تصمیمات من و وزیر جهاد کشاورزی، رییس سازمان محیط زیست، وزیر صمت و ... به هم تنیده باشد و به قدری به این مشکل دامن زده ایم که حتی دستگاه های معدودی که ماهیتا بین بخشی هستند، گرایشات‌شان بخشی شده است.

جانشین رییس ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان کرمان با تاکید بر اینکه تا جایی که به سمت رفع این مشکل نرویم، گرفتاری ها وجود دارد و وقت زیادی از ما می گیرد، با اشاره به اهمیت وقت و زمان افزود: احساس می کنم کرمان از استان هایی است که به دلیل توجه بهتر به این موضوع، عرصه های بین بخشی در آن قوی تر است.

اردکانیان اظهار کرد: باید بعد از چهار دهه جمع بندی داشته باشیم که چرا در این عرصه نسبت به سایر عرصه ها دستاوردهای چشمگیری نداشتیم. جنگ ما را از پا درنیاورد و تحریم نیز در نمی آورد و آنچه که می تواند نقطه آسیب جدی ما باشد سیستم حکمرانی ما است و برای آن چاره بکنیم.

لزوم تفویض اختیارات همراه با مسئولیت

وی تصریح کرد: بنده معتقدم با به رسمیت شناختن این مسئله، سعی کنیم مجموعه های میان بخشی خود از جمله استانداری ها را تقویت کرده و اجازه ندهیم استانداران ما و همکاران آن به سمت یک بخش بودن گرایش پیدا کرده که در این راستا یک راه آن تفویض اختیار همراه با مسئولیت است.

وزیر نیرو بیان کرد: آمادگی کامل داریم و از وزارت نیرو آغاز می کنیم و توان تفویض اختیار را دارم. تفویض اختیار سطح توسعه یافته تری از مدیریت است و ما درصدد این هستیم تا جایی که توان داریم، همکاران را در دولت متقاعد کنیم، برای چارچوب طرح ها و برنامه های استان اختیارات بیشتری به استان منتقل کنیم.

وی با اشاره به مسائل مطرح شده و درخواست های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان افزود: باید یک یا دو جلسه در تهران با حضور استاندار کرمان و ریس کل بانک مرکزی و رییس سازمان برنامه و بودجه برگزار کنیم و در زمینه نحوه برگشت ارز حاصل از صادرات و تهاتر کالا با کالا به شکل محدود و در مقیاس استان عمل کنیم.

اردکانیان با بیان اینکه تصمیمات مربوط به تسهیلات بانکی نیاز به مصوبه شورای پول و اعتبار دارد که از طریق رییس کل بانک مرکزی پیگیری می کنیم، درباره تسهیلات تبصره ۱۸ نیز گفت: اولویت با پروژه هایی است که برای دریافت این تسهیلات آماده تر هستند و باید از طریق سازمان برنامه و بودجه هماهنگی بکنیم.

جانشین رییس ستاد اقتصاد مقاومتی کشور در استان کرمان با اشاره به الحاق ایران به موافقتنامه اقتصادی اوراسیا گفت: این اولین بار است که ایران به یک موافقتنامه چندجانبه فعال اقتصادی ملحق شده که یک بازار (جمعیت) حدود ۲۰۰ میلیونی دارد و باید از این بازار نهایت استفاده را کرد.

وی افزود: در سال ۲۰۱۸ این چند کشور بیش از ۸۵۰ میلیارد دلار مبادلات تجاری داشته اند و باید به این عدد دقت کنیم که در بازار ۱۸۰ میلیونی اوراسیای فعلی ۲۶۳ میلیارد دلار واردات بوده، ما چه سهمی از واردات آنها را می توانیم داشته باشیم؟

اردکانیان تصریح کرد: استان کرمان فرصت بی نظیری دارد و جا دارد فعالان اقتصادی استان در این زمینه تحرک داشته و برای استفاده از این ظرفیت تلاش کنند.

۹۰۰۰ میلیارد تومان؛ جمع اعتبارات برای آب، برق، عوارض و ... در لایحه بودجه ۹۹

وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: بخش قابل توجهی از انرژی تولیدی برق در بخش صنعت و معدن استفاده می شود اما در لایحه بودجه ۹۹ جمع اعتبارات برای آب، برق، عوارض و ... ۹۰۰۰ میلیارد تومان است و گردش مالی در صنعت آب و برق حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان است یعنی چرخ های خیلی از بخش های صنایع که متکی به برق است، باید به اتکاء ظرفیت ها و امکانات این صنعت باشد و همه چیز شفاف و روشن است.

وی افزود: اگر به نوعی دچار کاهش منابع بشویم، طبیعتا در سرویس دادن دچار سختی و مشکل خواهیم شد و به دلیل شرایط خاص اقتصادی کشور و فشارهایی که به همه است، بیش از پیش نیازمند حراست و صیانت از منابع درآمدی آب و برق و به ویژه صنعت برق هستیم.

اردکانیان بیان کرد: چهار پروژه اقتصاد مقاومتی مصوبات قبلی ستاد با صرف ۴۳۰ میلیارد تومان امسال در استان کرمان به بهره برداری می رسد و علامت تعهد بخش برق به مصوبات است و پروژه هایی که امروز مطرح شد(ساردوئیه، اسفندقه و ...) تا دو سال آینده به بهره برداری می رسد به شرط اینکه استان همکاری کند.

تصمیم‌گیری درباره تعرفه گرمسیری در نقاط مختلف استان کرمان، بر عهده دولت

وزیر نیرو گفت: درخصوص تعرفه گرمسیری در نقاط مختلف استان کرمان، تصمیم گیری نهایی به عهده هیئت دولت است و ما آمادگی داریم برای رفع یا کاهش هرنوع تبعیض در این زمینه اطلاعات جدید را با دریافت اطلاعات از هواشناسی، از دولت تصمیم جدید بگیریم.

وی اظهار کرد: برای جلوگیری از ایجاد ابهام در روند برقرسانی روستائی درخواست داریم استان نسبت به تعیین کد برای روستاهای فاقد کد اقدام کند تا بتوانیم برق موردنیا را تامین کنیم.

اردکانیان با اشاره به اینکه آمادگی داریم با مشارکت ۵۰ درصدی برای روشنایی ورودی روستاها اقدام کنیم، عنوان کرد: با سرمایه گذاری بخش خصوصی در احداث خطوط و پست های صنعتی موافق هستیم.

وی بیان کرد: اختصاص ۱۰۰ درصد آب خریداری شده از چاه کشاورزی برای فعالیت های صنعتی از طریق جابه جایی چاه انجام شده و اجازه انتقال آب یا جابه جایی چاه خارج از محدوده مطالعاتی برای صنعت با تصویب شورای برنامه ریزی استان فراهم شده است.

وزیر نیرو گفت: به دلیل ضرورت تثبیت جمعیت و امکان پاسخگویی به سرمایه گذاری در صنعت و صنایع وابسته به کشاورزی، همکاران ما موفق شدند ۷ میلیون مترمکعب آب جدید را تخصیص بدهند و اختیارات به استان محول شده و در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 وزارت نیرو رضا اردکانیان تحریم ها قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمرانی رسانه را جدی بگیریم

به گزارش همشهری آنلاین، ‌محمدصادق کوشکی؛ استاد دانشگاه تهران در روزنامه همشهری نوشت، یکی از مهم‌ترین و جدی‌ترین ارکان حکمرانی در قرن بیست‌ویکم، حکمرانی در عرصه رسانه است. هرچند اهمیت رسانه در ۵۰سال گذشته همواره مطرح بوده، در قرن حاضر حکمرانی در عرصه رسانه به جدی‌ترین نماد آن بدل‌ شده؛ چراکه بر ذهن، دل و جان شهروندان حکومت کرده و عمیق‌ترین نوع حکمرانی است. از این‌رو، آن حکومتی در رسیدن و به‌حرکت‌درآوردن جامعه برای نیل به اهداف موفق‌تر است که حکمرانی‌اش بر دل و جان مردم مسلط باشد؛ و حاکمیت رسانه‌ای، ابزار آن به‌شمار می‌رود.
با این مقدمه و با نگاهی به سازوکارهای داخلی، خواهیم دید که حکمرانی از طریق رسانه چندان جدی گرفته نمی‌شود؛ به تعبیری، رسانه در ایران همچنان به‌عنوان امری حاشیه‌ای و در درجه دوم و سوم قرار دارد. این درحالی است که حکمرانی مطلوب در قرن حاضر با به‌کارگیری رسانه محقق می‌شود. به همین‌خاطر است که فضای مجازی به‌عنوان ابزاری در جهت حکمرانی دشمن بر ذهن، جان و زبان شهروندان ماست. اگرچه مردم ما در ایران زندگی ‌می‌کنند و تابع جمهوری اسلامی هستند، ذهن و روان برخی از آنها تابعی است از حکمرانی دشمنان ایران.
با ادامه این روند، ما در امر حکمرانی با نواقص فاحشی روبه‌رو شده‌ایم. عدم‌درک این موضوع که رسانه رکن اساسی و مهم حکمرانی است باعث شده نتیجه اقدامات به ثمر نشانده شده مدیران ما و کارهای مثبت آنان، بین مخاطبان به شکل مناسب و درخور، انعکاس پیدا نکند و در ذهن آنان جا نگیرد؛ چراکه حکمرانی مسلط بر ذهن مردم در اختیار دشمنان‌مان است.
لذا تلاش‌های مسئولان و گشایش‌های ایجادشده آنان در زندگی مردم دیده و لمس نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر، مردم از امکانات و ثمرات به‌عمل‌آمده استفاده می‌کنند و بهره‌مند می‌شوند اما باز هم ناراضی‌اند و احساس یأس می‌کنند. در نتیجه با اینکه زندگی در ایران با توجه به شاخصه‌های رفاهی مثل سایر نقاط دنیاست و از آنها پایین‌تر نیست، مردم خود را در شرایطی پست‌تر از سایر مردم جهان، حتی مردمان کشورهای همسایه می‌پندارند و جامعه‌شان را سیاه‌ترین جامعه تلقی می‌کنند. اگرچه واقعیت اینچنین نیست، در ذهن آنان این وضعیت و تصویر نقش بسته است. این نتیجه تفکری است که همچنان از دهه‌های گذشته نشأت گرفته و رسانه را امری حاشیه‌ای می‌داند. علاوه‌بر این موضوع، بیان مسئولان ما همچنان به سبک و سیاق دهه‌های قبلی است. رهبر معظم انقلاب چندی پیش تصریح کردند که موضوع اطلاع‌رسانی دولت ضعیف است. این موضوع تنها محدود به دولت هم نمی‌شود و سایر عرصه‌های اجرایی را نیز دربرمی‌گیرد؛ چراکه هنوز رسانه به شکلی که باید، درک نشده و وقتی سخن از حکمرانی رسانه می‌شود گمان این است که باید به‌وسیله تبلیغات شهری، ساخت یک سد یا تأسیس یک نیروگاه را مخابره کنند.
افزون بر این، هنوز برخی از مسئولان متوجه نشده‌اند که نباید اجازه دهند دشمنان از طریق رسانه بر مردم‌ حکومت کنند؛ لذا شاهدیم که هنوز این موضوع قطعی تلقی نشده که نباید بگذارند فضاهایی چون تلگرام و اینستاگرام و در کل فضای مجازی رایج کشور، به شکلی که دشمنان ما می‌خواهند کنترل شود!
در کشور هنوز بعضی مسئولان مخالف بسترهای مجازی ایرانی هستند و چشم امیدشان به فضای مجازی برآمده از دشمن است.
کنگره آمریکا برنامه تیک‌تاک را به سلاخ‌خانه برده؛ چراکه به‌خوبی موضوع حکمرانی رسانه را درک کرده‌ است اما در جامعه ما شورای‌عالی فضای مجازی تصویب می‌کند که اینستاگرام و هر پلتفرم خارجی دیگری می‌تواند در پوسته ایرانی به فعالیت خود ادامه دهد. تداوم این وضعیت به این معناست که اگر مسئولان ما برترین خدمات را هم به مردم ارائه دهند باز هم مردم احساس یأس و ناامیدی دارند.

کد خبر 848302 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری رسانه - رادیو رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی چندرسانه‌ای - همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • دستگیری ۴۱ مظنون داعشی در ترکیه
  • وضعیت عمومی حجاب در شهر کرمان نسبتاً مطلوب است
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • بازدید وزیر نیرو از پست‌های ۴۰۰ کیلوولت برق باغستان کرج و چهارباغ
  • بازدید وزیر نیرو از پروژه‌های برقی البرز + تصا‌ویر
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد