Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@04:13:01 GMT

سایه روشن واردات بی‌رویه پوشاک از مناطق آزاد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۰۸۴۳

سایه روشن واردات بی‌رویه پوشاک از مناطق آزاد

مدیر گمرک، توسعه صادرات و ارزش افزوده مناطق آزاد: به لحاظ شرایط خاص و حمایت از تولید داخلی واردات در مناطق آزاد محدود شده است. ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۰ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ناصر خرمالی مدیر گمرک، توسعه صادرات و ارزش افزوده مناطق آزاد گفت: براساس قانون چگونگی اداره مناطق آزاد تجاری و صنعتی ورود هر گونه کالا به استثنای کالای ممنوعه شرعی با پرداخت عوارض مربوطه به محدوده این مناطق بلامانع است اما از سال 96 به لحاظ شرایط خاص و حمایت از تولید داخل کمیته‌ای تشکیل شد تا اجازه قانونی واردات محدود شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بر اساس مصوبه سال 96 و 97 و لحاظ شرایط کشور حتی کالای همراه مسافر هم محدود شد.

خرمالی گفت: 18 میلیون مسافر به خارج از کشور داریم و این می‌تواند ارز قابل توجهی از کشور خارج کند، اما مناطق آزاد با ایجاد جذابیت بخش قابل توجهی از ارز خروجی را می‌تواند جذب کند.

وی با بیان اینکه نباید اشتغال در مناطق آزاد تحت شعاع برخی رویکردها قرار گیرد، افزود: قطعا رونق مناطق آزاد و ورود تجاری کالا به مناطق آزاد برای عرضه مسافری به گردشگران داخلی می‌تواند مزیت‌های ویژه‌ای برای مناطق به همراه داشته باشد.

مدیر گمرک، توسعه صادرات و ارزش افزوده مناطق آزاد با اشاره به اینکه اهداف مناطق آزاد صرفاً صادرات نیست، افزود: ما در مناطق آزاد بخصوص در ارس و انزلی پیشگام تولید شده ایم.

بهرام شهریاری نایب رئیس اتحادیه پوشاک گفت: چون ثبت سفارش ممنوع شد ورود کفش و پوشاک هم ممنوع شد، اما بعد از مدتی برخی کد‌ها چراغ خاموش باز شد.

وی افزود: قید ثبت سفارش کفش و پوشاک از جمله اقلامی بود که برداشته شد و کفش و پوشاک بی رویه وارد شد.

شهریاری با انتقاد از هدف گذاری مناطق آزاد برای واردات، گفت: با خروج برند‌های خارجی تولیدات داخلی جایگزین آن‌ها خواهند شد.

انتهای پیام/

R1010113/P/S7,78/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۰۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • اختیارات درویش محدود شد؛ سایه ناظر مالی روی امضاهای مدیرعامل پرسپولیس
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل