Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بخش پلان گفت: دسترسی به جاده روستای چوکات از توابع بخش پلان واقع در شهرستان چابهار نامناسب بوده به ‌طوری‌که دست‌انداز و چاله‌چوله‌های آن، روستانشینان و رانندگان منطقه را با مشکلات فراوان روبه‌رو کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، توجه به راه‌های روستایی به عنوان یک کار زیربنایی زمینه را برای دستیابی به هدف بهبود معیشت روستاییان فراهم می‌کند، اما مهم‌ترین مسأله در بحث اصلاح راه‌های روستایی جلب مشارکت مردم در تمام مراحل برنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



راه روستایی موجب بهبود وضعیت کشاورزی و افزایش درآمد روستاییان می‌شود و تمایل آن‌ها را به زندگی در این مناطق افزایش می‌دهد.

متاسفانه با گذشت بیش از سه دهه از اولین زیرساخت در جاده روستای چوکات از توابع بخش پلان واقع در شهرستان چابهار فقط در حد شن ریزی بسیار معمولی و غیر قابل تردد همچنان بدون آسفالت مانده است.
 
با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی شاهد شوهای انتخاباتی و فعالیت روز افزون احزاب و گروه‌های سیاسی و کاندیداهای احتمالی در این روستاها هستیم اما مردم خسته از وعده‌های بی‌ثمر هستند.
 
مردم پلان از حداقل استانداردهای لازم محروم هستند

محمد جدگال،شهردار بخش پلان در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به محرومیت مردم منطقه بیان کرد: مردمان روستای چوکات از توابع بخش پلان واقع در شهرستان چابهار علاوه بر نامناسب بودن جاده، از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی، نبود بهداشت مناسب و کمبود فضای آموزشی گرفته تا عدم فراهم نبودن مکان تفریحی، فرهنگی، ورزشی و آنتن‌دهی نامناسب خطوط تلفن‌همراه رنج می‌برند.
 
وی ادامه داد: جاده دسترسی به این منطقه نامناسب بوده به ‌طوری‌که دست‌انداز و چاله‌چوله‌های این جاده، روستانشینان و رانندگان منطقه را با مشکلات فراوان روبه‌رو کرده است.
 
وی افزود: راه روستایی برای توسعه یک منطقه از اهمیت والایی برخوردار است و دولت‌ باید تلاش کند با توسعه راه و اهمیت به زیرساخت‌های روستایی جلوی مهاجرت مردم به شهر گرفته شود.
 
شهردار پلان با اشاره به اینکه بخش پلان ازنظر راه دسترسی عقب‌مانده است تصریح کرد: این جاده های خاکی از حداقل استانداردهای لازم برخوردار نیست و هنوز هم راه ارتباطی بسیاری از جاده‌های این بخش خاکی و حتی زیرسازی آن انجام‌نشده است تردد با وسیله نقلیه متحمل هزینه می باشد و بدلیل وضعیت نامناسب گاها مردم روستاها برای ایاب و ذهاب هزینه های غیر متعارفی را پرداخت می کنند.

وی گفت: از طرفی چون این جاده در مسیر رودخانه قرار دارد در موقع بارندگی دسترسی به مراتب سخت شده و امکان حضور دانش آموزان در سر کلاس درس وجود ندارد.

جدگال ادامه داد: در این شرایط اگر برای اهالی روستا مشکلی به وجود بیاید امکان دسترسی دستگاه‌های خدمات‌رسان به داخل روستا فراهم نیست و اگر فراهم شود به سختی خواهد بود.
 
وی افزود: بر حسب پیگیری های صورت گرفته در سال ۹۴ و مطابق اذعان مسئولین راه روستایی این جاده قبل از سال ۱۳۹۰ باید آسفالت شده و تیک خورده است.

شهردار پلان اذعان کرد: ناظران بر این موضوع علاوه بر مسئولان راه و شهرسازی بخشدار وقت و شورای بخش بوده اند که این موضوع مورد پیگیری قرار گرفت و در نهایت در سال ۹۵ مدیر کل راه و شهرسازی و مسئول راه روستایی جنوب استان از جاده بازدید و مشخص شد که جاده آسفالت نشده که یا مسئولان راه مقصر بوده و یا آنکه این پروژه در روستایی دیگر با تشابه نامی همسان کار شده است و باید پاسخگوی حقوق مردم باشند.
 
وی خاطرنشان کرد: حق مردم روستای این نیست که برای آسفالت یک مسیر کوتاه روستایی چندین سال منتظر باشند و علاوه بر رفع مشکل اصلی هر ساله شاهد مشکلات جانبی دیگری در این مسیر باشند لذا درخواست می‌شود هر چه سریعتر نسبت به آسفالت این جاده روستایی اقدام شود.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام خطرناک در تونل کندوان؛ انتظار برای آسفالت بیش از ۲ سال؟! | تصویر

آسفالت تونل کندوان، بیش از 2 سال است توسط «عوامل راه‌ساز»، «تخریب و لایه‌برداری» شده است تا «روکش جدید» در این مسیر ریخته شود، اما در این مدت، این تونل برای مسافران، هنوز آماده نشده و مسیر تردد، شبیه «مسیر کارگاهی» است. سطح زمین تونل کندوان مدت‌هاست،‌ توسط عوامل راه‌ساز، «تخریب فنی» شده است. مطابق تصویر، شیارهای موازی ایجادشده در معبر تونل کندوان کاملا مشخص است و نشا نمی‌دهد، آسفالت مسیر کنده شده است.

این وضعیت، «حجم انبوهی از سنگ‌ریزه و ذرات خاک» را در فضای تونل معلق می‌کند که برای شیشه‌های جلوی خودروهای عبوری خطرناک است و هم برای هوای داخل تونل آلودگی ایجاد می‌کند. در مقابل،‌ اخیراً «چراغ‌های مخفی رنگی در بخش‌هایی از سقف تونل» نصب شده است تا ظاهر مسیر را زیبا کند./ دنیای اقتصاد

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • انجام عملیات راه‌سازی محورهای مختلف استان/۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • اجرای زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان
  • اقدام خطرناک در تونل کندوان؛ انتظار برای آسفالت بیش از ۲ سال؟! | تصویر
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • آغاز عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر محور طبس – یزد