Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه فناوری "CES ۲۰۲۰" از روز هفتم تا دهم ژانویه در لاس‌وگاس برگزار می‌شود تا جدیدترین تجهیزات الکترونیکی جهان را به نمایش بگذارد. در این رویداد همانند سال‌های گذشته، بسیاری از فعالان حوزه فناوری حضور خواهند داشت تا جدیدترین گجت‌ها، ابزار و سیستم‌های خود را به نمایش بگذارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی نت، نمایشگاه CES ۲۰۲۰  علاوه بر به نمایش گذاشتن محصولات شرکت‌های بزرگی مانند آمازون، ال‌جی، تویوتا و هزاران شرکت دیگر، چشم‌اندازی اجمالی در مورد نحوه گذراندن اوقات فراغت در دهه آینده ارائه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون پایگاه خبری سی‌نت چند نمونه از ربات‌هایی که قرار است امسال در نمایشگاه CES شاهد آنها باشیم را معرفی کرده است.

حیوانات خانگی رباتیک

تاکنون دو شرکت "سونی" و "تامبوت" سگ‌های رباتیکی توسعه داده‌اند که این ربات‌ها می‌توانند در بسیاری از موارد به افراد کمک کنند. رباتی که شرکت "تامبوت" توسعه داده می‌تواند برای سالمندان بسیار مناسب باشد این ربات‌ها می‌توانند یک راه حل مثبت و کارآمد برای مراقبت از سالمندان باشند و احساس تنهایی را در آنها از بین ببرند. شاید تبلیغات بسیاری در مورد ربات‌های پرستار دیده باشیم اما بسیاری و پژوهشگران و شرکت‌ها سعی دارند که واقعاً چنین ربات‌هایی را برای کمک به سالمندان طراحی کنند. شاید این ایده در ابتدا کمی ترسناک به نظر برسد اما نتایج آن واقعاً امیدوارکننده هستند. یکی از دلایل محبوبیت آنها این است که می‌توانند از عهده تعامل با انسان و ارتباط اجتماعی برآیند. تعامل با این ربات‌ها می‌تواند به بهبود احساس افسردگی و انفعال کاربران سالمند کمک کند تا بتوانند ارتباط اجتماعی بهتری داشته باشند. سگ رباتیک شرکت سونی که AIBO نام دارد نیز می‌تواند به افراد در کارهایی همانند مدیریت وسایل خانه کمک کند. بنابر گزارش‌ها سگ رباتیک شرکت سونی می‌تواند علاوه بر ارتباط با کاربران به مایکرویو و جارو برقی آنها نیز متصل شود و عملکرد آنها را کنترل کند و هنگامی که کار ماشین لباسشویی تمام شد نیز پارس کند تا کاربران متوجه شوند. این حیوان رباتیک بر خلاف ظاهرش می‌تواند کارهای بسیاری برای کابران انجام دهد. سونی به طور مداوم قابلیت‌های جدیدی را به این سگ اضافه می‌کند و در آخرین نسخه این سگ می‌تواند با تعدادی لوازم خانگی هوشمند ارتباط برقرار کند تا زندگی را برای کاربران آسان‌تر سازد.

این ربات می‌تواند به واسطه درک حرکات بدن و دستورات صوتی کاربر با وی ارتباط برقرار کند. حتی درست مثل یک سگ واقعی، توانایی و تشخیص صورت صاحب خود را دارد.

ربات پیتزا پز

شرکت صنایع غذایی "پیک نیک"(Picnic) ربات پیتزا پزی ساخته است که قادر است در هر ساعت تا ۳۰۰ پیتزا بپزد و قصد دارد آن را در نمایشگاه فناوری CES ۲۰۲۰ به نمایش بگذارد.

شرکت فناوری مواد غذایی مستقر در سیاتل موسوم به "پیک نیک"(Picnic) یک سیستم مونتاژ مواد غذایی ساخته است که هر ساعت تا ۳۰۰ پیتزا با قطر ۱۲ اینچ را آماده می‌کند.

قرار است این ربات پیتزا پز در نمایشگاه بین‌المللی CES ۲۰۲۰ که چند روز دیگر در ماه ژانویه آغاز خواهد شد، به نمایش گذاشته شود.

البته این ربات که از آغاز به نیت تولید حجم بالایی از پیتزاهای سفارشی ساخته شده است، در اکتبر امسال در ورزشگاه "T-Mobile Park" در سیاتل رونمایی شد.

افراد از روی یک نمایشگر می‌توانند ربات را تنظیم کنند تا پیتزا دلخواه آنها را سریعا درست کند.

ربات مذکور با استفاده از دید رایانه‌ای، تجهیزات قابل تنظیم و یادگیری عمیق، می‌تواند به راحتی پیتزاهای خوش طعمی را درست کرده و تحویل دهد و از آنجایی که این ربات ساخت پیتزا نیازی به بازوی صنعتی بزرگ ندارد، کارکنان می‌توانند در کنار دستگاه و بدون هیچ گونه نگرانی در مورد ایمنی، کار کنند.

ربات‌های یاری دهنده انسان در فضا

چندی پیش ناسا ربات خود موسوم به "استروبی"(Astrobee) را به فضا فرستاد و چندی بعد نیز این ربات پس از مدتی حضور در ایستگاه فضایی بین‌المللی و انجام برخی عملیات به زمین بازگشت. حال گزارش‌ها حاکی از آن است که شرکت بوش موفق به توسعه حسگری شده است که با متصل شدن به ربات استروبی می‌تواند صداهایی که ممکن است نشان از اشکالات فنی باشد را شناسایی کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نمایشگاه CES 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۲۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد

برای نخستین بار در تاریخ با موفقیت از روش ارتباط بلوتوثی برای برقراری ارتباط با ماهواره‌ها استفاده شد.

به گزارش ایسنا، در حالی که معمولا برای برقراری ارتباط با ماهواره‌ها در مدار زمین از امواج رادیویی استفاده می‌شود، اکنون برای اولین بار از ارتباط بلوتوثی برای این امر استفاده شده است که می‌تواند کاربردهای فراوانی را در آینده مهیا کند.

به نقل از تک‌کرانچ، در تاریخ ۴ مارس ۲۰۲۴ ماموریت اشتراکی شرکت اسپیس‌ایکس موسوم به ترنسپورتر-۱۰(Transporter-10) که از پایگاه نیروی فضایی واندنبرگ در کالیفرنیا پرتاب شد، دو ماهواره متعلق به شرکت هابل نتورک(Hubble Network) مستقر در سیاتل آمریکا را در مدار زمین قرار داد.

این ماهواره‌ها اکنون به شاهکار ظاهراً غیرممکن اتصال بلوتوثی به زمین از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دست یافته‌اند.

این شرکت که در سال ۲۰۲۱ توسط الکس هارو(Alex Haro)، بن وایلد(Ben Wild) و جان کیم(John Kim) تأسیس شد، با توجه به اینکه اتصالات بلوتوث زمانی که کاربران کمی از هم فاصله می‌گیرند، ممکن است مختل شود، کار دشواری در پیش داشت.

بن وایلد که بنیانگذار شرکت دیگری است که با اینترنت اشیاء(IoT) سر و کار دارد، وقتی اولین بار از این مفهوم باخبر شد، شوکه شد. با این حال با توجه به تجربیات خود با دستگاه‌های اینترنت اشیاء می‌دانست که این دستگاه‌ها پرمصرف هستند و کارکردن آنها بسیار گران است و اتصال جهانی را ارائه نمی‌دهند.

راه حل این مشکل در اتصالات بلوتوث کم‌مصرف بود که آنها در پی تحقق آن بودند. الکس هارو، مدیرعامل هابل نتورک در بیانیه‌ای مطبوعاتی گفت: با نشان دادن اینکه می‌توانیم سیگنال‌ها را مستقیماً از تراشه‌های بلوتوث بفرستیم و آنها را در فضا در فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری دریافت کنیم، هزاران فرد بدبین را ناامید کردیم، چرا که ادعا می‌کردند کاری که ما در تلاش برای تحقق آن هستیم، غیرممکن است.

این فناوری چگونه کار می‌کند؟

شرکت هابل نتورک به هیچ وجه فناوری بلوتوث را دوباره اختراع نکرده است. در عوض، ماهواره‌های آن با تراشه‌های بلوتوث ۳.۵ میلی‌متری که فقط ارتقای نرم‌افزاری دریافت کرده‌اند، ارتباط برقرار می‌کنند. این به‌روزرسانی به این تراشه‌ها اجازه می‌دهد تا در فواصل طولانی با استفاده از توان کم، از جمله یک ماهواره در فضا ارتباط برقرار کنند.

آنتن آرایه فازی ماهواره که مانند یک ذره‌بین عمل می‌کند، می‌تواند سیگنال‌های کم‌مصرف را از تراشه‌های روی زمین دریافت کند.

این تیم همچنین باید مشکلات مربوط به داپلر و عدم تطابق فرکانس در ارتباطات را در حالی کشف کنند که داده‌ها را بین اشیایی که با سرعت بالا حرکت می‌کنند، رد و بدل می‌کردند.

این شرکت ادعا می‌کند که با کاهش ۲۰ برابری تخلیه باتری و ۵۰ برابری هزینه‌های عملیاتی، مشکل اتصال جهانی را حل کرده است. هدف این شرکت، اتصال یک میلیارد دستگاه در سراسر جهان و متحول کردن صنایع مختلف با فناوری خود است.

الکس هارو افزود: مأموریت ما برای ساختن اولین شبکه واقعاً جهانی، مقرون به صرفه و کم‌هزینه در جهان با این پیشرفت فناوری، جهش قابل توجه رو به جلویی داشته است.

این شرکت می‌گوید که در حال حاضر با مشتریان آزمایشی در دستگاه‌های مصرفی، ساخت و ساز و زیرساخت، زنجیره تامین و لجستیک، کشاورزی، نفت و گاز و دفاعی کار می‌کند.

راه پیش رو

شرکت هابل نتورک در اواخر سال جاری قصد دارد ماهواره سوم خود را در یک ماموریت دیگر به فضا پرتاب کند و آن را با چهارمین ماهواره در ماه‌های آینده همراه کند تا صورت فلکی خود را تشکیل دهد.

این شرکت قصد دارد تا اواخر سال ۲۰۲۵ و اوایل سال ۲۰۲۶، ۳۲ ماهواره را یکجا پرتاب کند تا مجموعه خود را تکمیل کند.

پس از آماده شدن صورت فلکی هابل نتورک، امکان اتصال بلوتوثی به ماهواره‌ها حداقل هشت بار در روز فراهم می‌شود.

این شرکت مشتاق است در خدماتی مانند نظارت بر خاک یا حتی مواردی که نیاز به پوشش مداوم دارند مانند نظارت بر سالمندان مشارکت کند.

وایلد در بیانیه مطبوعاتی خود گفت: با فروش سالانه نزدیک به پنج میلیارد دستگاه بلوتوث، شبکه ما این پتانسیل را دارد که با ایجاد اتصال جهانی در دسترس، کم مصرف و مقرون به صرفه به طور قابل توجهی بر زمینه‌های متعدد تأثیر بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • (ویدئو) ترامپ برای آتش نشانان نیویورک پیتزا برد
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟