Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@20:39:30 GMT

طرح وزارتی برای توانمندسازی معلمان عشایر

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۴۹۵۶

طرح وزارتی برای توانمندسازی معلمان عشایر

محمدرضا سیف روز سه‌شنبه در گفت وگوی تلفنی با اعضای حاضر در نخستین جلسه دبیرخانه کشوری ارتقای کیفیت یادگیری دانش‌آموزان عشایری در ارومیه اظهار داشت: معلم عشایری نباید سرباز معلم باشد بلکه لازم است تا یک نیروی توانمند و دارای مهارت‌های معلمی در خدمت دانش‌آموزان عشایری قرار بگیرد.

وی ادامه داد: این معلمان بر اساس طرح جدید باید در زمینه‌های بهداشت و سلامت، کشاورزی، حفاظت از میراث فرهنگی و محیط زیست توانمند باشند و بتوانند تمام مهارت‌ها را بیاموزند و به دانش‌آموزان و جامعه هدف انتقال دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: جامعه عشایری کشور دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است اما تاثیرگذاری مهمی در کشور دارد و دانش‌آموزان این قشر باید به آموزش‌های برابر و باکیفیت در راستای برقراری عدالت آموزشی دسترسی داشته باشند.

سیف ادامه داد: دانش‌آموزان عشایری از ضریب هوشی بالا برخودار هستند و با پشتیبانی مسوولان می‌توان در راستای عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزشی آنان گام برداشت.

وی اضافه کرد: دانش‌آموزان عشایری از بسته‌ها و امکانات آموزشی و فرهنگی همچون سینما، فرهنگسرا و پدر و مادر باسواد و موارد مشابه محروم هستند و باید شرایطی فراهم کرد که آنان نیز افق روشنی پیش‌رو داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ نفر از نمایندگان مجلس عشایرزاده هستند، گفت: تلاش می‌شود در زمان بررسی بودجه ردیف اساسی و جامعی برای دانش‌آموزان این بخش دریافت شود و همه نمایندگان هماهنگ هستند تا در این راستا به آموزش و پرورش عشایر کمک کنند.

وی اظهار داشت: در زمان بررسی لایحه بودجه امید است که مشکلات اقتصادی این مدارس نیز مورد توجه قرار گیرد تا مشکلات این دانش‌آموزان به زودی حل شود.

هم‌اکنون در استان‌های مرزی به علت کمبود شدید نیروی آموزشی و سخت‌گذر بودن برخی مناطق، معلمان بخش عشایری را سرباز معلمان تشکیل می‌دهند.

بیش از یک میلیون و ۷۰۰ نفر معلم و فرهنگی مشغول آموزش و خدمات‌رسانی به بیش از ۱۴ میلیون دانش‌آموز کشور هستند.

برچسب‌ها زندگی عشایری آذربایجان غربی آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری آذربایجان غربی آموزش و پرورش دانش آموزان زندگی عشایری آذربایجان غربی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۴۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین جهانگیری عصر یکشنبه در آئین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان دیر، اظهار داشت: اساس عالم و هستی بر مبنای تربیت و هدایت انسان است و معلمان در ساختار دینی اسلامی چنین نقش حیاتی بر عهده دارند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با بیان اینکه تربیت در دنیای امروز کاری بسیار دشوار و به مراتب مورد توجه است، خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین هدف دشمن در آرمان‌های دختران و پسران انقلاب است و سرباز نرم این میدان معلمان هستند که برنامه و مسیر و الگو دارند و در مسیر حق طلبی گام برمی‌دارند.

وی افزود: از نمونه بارز این برنامه‌ها جشن تکلیف ۵۶۰ دانش آموز دختر و بیش از ۴۵۰ دانش آموز پسر، حضور بیش از ۶۵۰ معلم و دانش آموز در مراسم اعتکاف، اعزام ۲۸۰ دانش آموز به راهیان نور، حضور بیش از ۲ هزار دانش آموز در تشییع شهید گمنام، ۳۵ یادواره شهدای معلم و دانش آموز، مقام آوری بیش از ۳۵۰ دانش آموز و فرهنگی در مسابقات فرهنگی و هنری و عترت و قرآن در سطح استانی و ملی، قبولی ۱۲۰ دانش آموز در کنکور سراسری و راهیابی به دانشگاه‌های دولتی و برتر کشور، ۹ رتبه زیر هزار است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با تقدیر از همکاری دستگاه‌ها و شورای راهبردی پتروشیمی‌ها با آموزش و پرورش، گفت: برخی از دستگاه‌ها و شرکت‌های مستقر در منطقه به وظیفه خود در قبال مسوولیت‌های اجتماعی و آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند.

وی افزود: متأسفانه برخی دیگر از دستگاه‌ها فرای از این، به وظیفه قانونی و شرعی و عرفی خودشان هم عمل نمی‌کنند که ما با مکاتبات و تذکرات تا الان پیش رفته‌ایم ولی از الان به بعد جور دیگر باید عمل کرد.

جهانگیری با اشاره به نگاه ویژه فرماندار شهرستان به حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: انتظار داریم در سالی که استاندار به نام آموزش و پرورش معرفی کرده است، این نگاه ویژه‌تر از گذشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه اعتباری بر ایاب و ذهاب دانش‌آموزان در نظر گرفته شده و یک بار برای همیشه این مشکل حل شود، عنوان کرد: از برج ۵ به بعد مشکل ایاب و ذهاب داریم و تمام انرژی و نیروی ما پای این مشکل هدر می‌رود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دیر با تاکید بر اینکه یک بار برای همیشه حداقل برای ۱۰ سال مشکل تجهیزات مدارس را حل کنیم، ابراز کرد: امیدواریم در سال جدید آموزش و پرورشی با کمترین مشکل امکانات داشته باشیم که فقط به فکر تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش باشیم.

کد خبر 6097694

دیگر خبرها

  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است