Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@07:47:34 GMT

تبلیغ آزاد سوداگران سلامت در شیپور و دیوار

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۶۲۱۲

تبلیغ آزاد سوداگران سلامت در شیپور و دیوار

امروزه شاهد انجام بسیاری از اقدامات زیبایی و بهداشتی در آرایشگاه‌های زنانه و حتی مراکز بدون مجوز هستیم که این امر می‌تواند زنگ خطر شیوع بسیاری از بیماری‌های واگیر در مشهد باشد و در عین ناباوری شاهد تبلیغ آزادانه این تاجران سلامت در برخی سایت‌های معتبر داخلی هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، امروزه انجام تاتو به شدت در جامعه و مخصوصاً در نسل جوان رو به رشد است و توسط شبکه‌های اجتماعی و حتی سایت‌های فروش اینترنتی به صورت گسترده تبلیغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام تاتو یا خالکوبی دلایل متفاوتی دارد و می‌تواند یک رفتار مذهبی و فرقه‌ای یا به دلیل زیبایی و یا برای یک عقیده خاص و خیابانی باشد اما چیزی که امروز بسیار نگران کننده است، ترویج و انجام تاتو توسط افراد غیر متخصص و فاقد صلاحیت در محیط‌های غیر بهداشتی مانند آرایشگاه‌ها یا منازل شخصی است که می‌تواند باعث بروز و انتقال انواع بیماری‌ها به افراد شود.

اگر در خیابان‌ها و کوچه‌ها گذر ‌کنیم می‌توانیم تعداد فراوانی از آرایشگاه‌های بانوان را مشاهده کنیم که خدمات فراوانی مانند اصلاحی و آرایشی گرفته تا تاتو ابرو و بدن و حتی کار‌های پزشکی که به هیچ وجه در حوزه کاری این آرایشگاه‌ها نیست مانند تزریق ژل و سوراخ کردن گوش انجام می‌دهند.

این اقدامات به حدی بورس و رواج یافته است که شاید خیلی از شهروندان دیگر توجهی به مجوزهای لازم و میزان بهداشتی بودن این اقدامات ندارند و به‌راحتی سلامتی خود را به دست این سوداگران می‌سپارند که یکی از عوامل مؤثر این اعتمادهای بیجا، تبلیغات فضای مجازی است و باید سریعاً جلوی این رشد روزافزون گرفته شود.

با توجه به اینکه انجام تاتو یا خالکوبی احتمال انتقال انواع بیماری‌های عفونی واگیردار و بیماری‌های پوستی را افزایش می‌دهد در هیچ آرایشگاه و مرکزی مجاز نیست و خلاف قانون است اقداماتی همچون تاتو یک اقدام شبه درمانی بوده لذا باید با نظارت پزشک متخصص انجام شود.

حال سؤال اینجاست که چرا سایت‌های فروش اینترنتی که در قوانین خود اعلام کرده‌اند «انتشار هرگونه آگهی مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران که خریدوفروش یا انجام خدمات آن مغایر با مقررات موجود باشد، ممنوع است» از انتشار این نوع آگهی جلوگیری نمی‌کند؟! و چرا با این افراد سودجو که با سلامت و بهداشت افراد جامعه به این راحتی بازی می‌کنند، برخوردی صورت نمی‌گیرد.

در همین خصوص ابتدا به سراغ خانم سالارزاده، سرپرست اتحادیه صنف آرایشگران بانوان مشهد رفتیم و در عین ناباوری به ما اعلام شد، به دلیل انتخابات درون سازمانی بازرسی‌ها انجام نشده و ارقام خاصی در دست نیست و تمایلی به مصاحبه ندارند!

در ادامه محمود بنانژاد مشهدی، رئیس اتاق اصناف مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: انجام هرگونه تاتو در آرایشگاه‌های مردانه و زنانه ممنوع است زیرا تاتو نوعی مداخله پزشکی محسوب می‌شود و باید در حضور پزشک و تحت نظارت انجام شود.

وی ادامه داد: تنها تعداد محدودی از آرایشگاه‌های بانوان که دارای مجوزهای رسمی از سازمان فنی و حرفه‌ای هستند می‌توانند میکروپیگمنتیشن ابرو که یک تاتوی موقت محسوب می‌شود، انجام دهند اما هیچ‌یک از واحدهای صنفی، مجاز به انجام تاتوی بدن، لیزر موهای زائد، سوراخ کردن گوش، پیرسینگ، تزریق ژل و انواع اقداماتی که نوعی مداخله پزشکی محسوب می‌شود، نیستند.

رئیس اتاق اصناف مشهد تصریح کرد: اتاق اصناف طی گشت‌های مشترک با پلیس اماکن و دانشگاه علوم پزشکی در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا گزارش مردمی در خصوص انجام اقدامات غیرقانونی برخورد جدی انجام می‌دهد و واحد صنفی پلمپ و به مراجع قانونی ارجاع داده می‌شود.

بنانژاد با تأکید بر اینکه بر نحوه تبلیغات آرایشگاه‌ها در فضای مجازی و حقیقی کنترل انجام می‌شود، گفت: فضای مجازی و تبلیغات گسترده در این فضا باعث رشد فزاینده این خدمات پر سود در آرایشگاه‌ها شده که متأسفانه در خیلی از موارد این مکان‌ها فاقد استانداردهای لازم بهداشتی هستند؛ در این راستا با ورود دستگاه قضایی بر نحوه تبلیغات و انجام اقدامات غیرقانونی در آرایشگاه‌ها، 16 مورد از ابتدای سال شناسایی و به مراجع قانونی احضار شدند.

 

مهدی محبعلی، مدیر روابط عمومی وب‌سایت فروش اینترنتی «شیپور» در گفت‌وگو با صبح توس اظهار کرد: تبلیغات بر روی این سایت بر اساس قوانین اعلام شده از سوی پلیس فتا قرار می‌گیرد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، تبلیغ و فرد آگهی کننده به‌طور هم‌زمان حذف و بلاک می‌شوند و دیگر به فرد خاطی اجازه بارگذاری مجدد آگهی داده نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه سایت شیپور دارای 2 و نیم میلیون کاربر است، افزود: در روز صدها آگهی بر روی این سایت قرار می‌گیرد و امکان دارد علی‌رغم کنترل کیفی سایت باز هم یک سری آگهی خلاف مقررات جمهوری اسلامی ایران منتشر شود که سعی می‌شود سریعاً این آگهی‌ها شناسایی و حذف شوند.

محبعلی تصریح کرد: اتحادیه‌های صنفی مرجع اعتماد ما به اصناف و اقداماتی است که مصداق مجرمانه ندارند، از این رو افراد می‌توانند مجوزهای لازم را از طریق اتحادیه‌ها کسب کرده و با ارائه آن، آگهی حذف نشود بنابراین مرجع ما برای تائید یک فعالیت اتحادیه‌ها و اتاق اصناف هستند.

مدیر روابط عمومی وب‌سایت فروش اینترنتی «شیپور» خاطر نشان کرد: سعی داریم تا با افزایش نظارت بر آگهی‌ها فضایی امن را برای کاربران ایجاد کنیم و در این راستا در 6 ماه سال گذشته تنها 35 مورد شکایت به دست ما رسید که این تعداد نیز شکایت کاربر از کاربر بود.

متاسفانه، علی رغم پیگیری های انجام شده توسط خبرنگار صبح توس، تبلیغات تاتو کارهای غیر مجاز از سایت شیپور حذف نشده است و همچنان افراد سودجو از این بستر سوءاستفاده می‎کنند! آیا سایت شیپور نیز در سود این افراد شریک است؟!

با این حال سودهای هنگفت و وسوسه انگیز اقدامات زیبایی و بهداشتی پای هرکسی را به این عرصه باز کرده است، از این رو شهروندان باید توجه داشته باشند هیچ‌گاه فریب برخی آگهی‌های فریبنده و اغواکننده را نخورند و بر سلامت خود چوب حراج نزنند زیرا گاهی برخی خسارات جانی حاصل از مداخلات پزشکی افراد سودجو، جایی برای جبران ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۶۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟

متاسفانه یا خوشبختانه زندگی پستی و بلندی‌های بسیار دارد اکثر مردم در طول زندگی خود رویدادهایی را تجربه می‌کنند که درک آنان را از خودشان و جهان تغییر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، می‌گویند تغییر اجباری و رشد اختیاری است. همانگونه که انسان نمی‌تواند محل زندگی، عوامل محیطی یا والدین خود را انتخاب کند نمی‌داند در خانواده سالم یا ناسالم پا به دنیا می‌گذارد. اما به دنیا آمدن در خانواده ناسالم این مجوز را به افراد نمی‌دهد. برای به دست آوردن شخصیت سالم تلاش نکنند و رفتار خود را به نسلی دیگر منتقل کنند. ایجاد شخصیت سالم مانند هر مهارت دیگر نیاز به تلاش و تمرین دارد تا شما بتوانید شخصیتی سالم و دوست داشتنی بسازید. شخصیت سالم ویژگی‌هایی دارد که براساس معیارهای سلامت روانی مشخص می‌شوند.

شخصیت‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟

هرچند مانند همه مفاهیم علوم انسانی تعریف واحدی از شخصیت وجود ندارد. اما تعریفی که می‌توان از شخصیت ارائه داد این است شخصیت را الگوی با صفات نسبتا پایدار و ویژگی‌های منحصر به فردی دانستند که به رفتار شخص ثبات و فردیت می‌بخشد. با توجه به پایدار بودن شخصیت برخی‌ها این پرسش را مطرح می‌کنند آیا شخصیت تغییر پیدا می کند؟ در گذشته اعتقاد بر این بود که افراد نمی‌توانند شخصیت خود را تغییر دهند و شخصیت تا حد زیادی پایدار و موروثی است. اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویژگی‌های شخصیتی می‌توانند از طریق مداخله مداوم و رویدادهای مهم زندگی تغییر کنند.

شخصیت سالم یا خوش شانس‌ها کیستند؟

اگر در یک خانواده سالم به دنیا آمدید و شخصیت سالم دارید شاید شما خوش شانس باشید اما این خوش شانسی شاید همیشگی نباشی. هزار رویداد در زندگی می تواند در زندگی روی بدهد شما دیگر شخصیت سالم نداشته باشید.

متاسفانه یا خوشبختانه زندگی پستی و بلندی‌های بسیار دارد اکثر مردم در طول زندگی خود رویدادهایی را تجربه می‌کنند که باعث ایجاد درک جدیدی از پدیده‌ها و جهان هستی در فرد می‌شود. برای مثال، فردی که به راحتی و سریع با دیگران ارتباط برقرار می‌کند، ممکن است پس از تجربۀ سوءاستفاده در یک رابطۀ عمیق، در برقراری ارتباط سختگیرتر شود. بنابراین هر روز در زندگی با رویدادها و موقعیت‌هایی مواجه می شویم که گاهی اوقات، این رویدادها می‌توانند شخصیت و نحوه تفکر ما را در هسته تغییر دهند.

شخصیت‌ها چگونه شکل می‌گیرند؟

در باب چگونگی شکل‌گیری شخصیت و ساخت شخصیت سالم و عوامل تاثیرگذار تاکنون نظریه‌های متفاوتی داده شده است. اینکه ژن‌ ها در این مورد نقش دارند یا نه هنوز به درستی قابل اثبات نیست اما عوامل محیطی، تعلیم و تربیت، فضای خانواده و آداب و رسوم جامعه، در شکل‌ گیری شخصیت تاثیر زیادی دارد.

انسان سالم از نظر روانشناسی

شخصیت سالم به فردی اطلاق می‌شود با وجود نقاط ضعف و قوت به موانع رشد خود آگاه باشد و در راه رشد و پیشرفت از توانایی و استعدادهایش استفاده کند.

سازمان بهداشت جهانی با تاکید بر اهمیت سلامت روان مبنی بر عدم وجود بیماری روانی بر این نکته نیز پای می‌فشارد. زمانی شما شخصیت سالم دارید که از رفاه نیز برخوردار باشید. افراد سالم می‌توانند با استرس‌های عادی که در زندگی روزمره مواجه‌اند کنار بیایند. سلامت روان به افراد این امکان را می‌دهد که توانایی‌های خود را بشناسند، کار مولد داشته و کمک‌های معناداری به جوامع خود داشته باشند.

شخصیت سالم از منظر قرآن:

مطابق آموزه‌های قرآنی زندگی دنیوی مقدمه‌ای برای زندگی جاودانه در جهان آخرت به شمار می‌آید. مطابق این دیدگاه کسی می‌تواند از فرصت چند روز زندگی در دنیا برای آخرت بهره ببرد که از سلامتی شخصیت نیز برخوردار باشد.

شاخص‌های سلامت روانی سالم در زندگی دنیا که قرآن برآن تاکید دارد موارد مختلف مانند، سکینه، آرامش و اطمینان و نداشتن اندوه و بیم و... است. که انسان با ایجاد این موارد می تواند به رستگاری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان سقوط کرد
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • حواله علی پی
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • چرا افراد معروف برای خرید فالوور، خرید فالوور اینستاگرام را انتخاب می‌کنند؟
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است