Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران روابط عمومی را پل ارتباطی بین صنعت نفت و مردم دانست که می‌تواند نقش موثری در بازتاب فعالیت‌های این صنعت مادر داشته باشد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، کریم زبیدی صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۰ دی‌ماه) در نخستین نشست هم‌اندیشی روابط عمومی‌های شرکت‌های تابع شرکت ملی نفت ایران در محل سالن همایش‌های شهید بهشتی وزارت نفت گفت: روابط عمومی در مجموعه شرکت نفت و وزارت نفت مهم‌ترین نهادی است که وظیفه بازتاب فعالیت‌های صنعت نفت به بیرون از سازمان و ‌انتقال دیدگاه جامعه نسبت به صنعت نفت را به‌عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اولویت‌ها و برنامه‌های کلان شرکت ملی نفت ایران اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون اولویت تمرکز بر توسعه میدان‌های مشترک غرب کارون و میدان مشترک پارس جنوبی است که خوشبختانه در این مدت در هر دو حوزه دستاوردهای خوبی داشته‌ایم.

مدیر برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت به توسعه دیگر میدان‌های مشترک در شرکت نفت فلات قاره و شرکت نفت مرکزی اشاره کرد و گفت: روند توسعه‌ای این میدان‌ها بر اساس اولویت و برنامه توسعه‌ای خاص خود در حال انجام است.

زبیدی توجه به اصل نگهداشت توان تولید، تامین به‌موقع خوراک پالایشگاه‌ها، توجه به صادرات، اعمال نظم و انضباط مالی، برنامه‌ریزی دقیق حفاری و تعمیر به‌موقع چاه‌ها، رسیدگی به مطالبات پیمانکاران، رعایت اصل صرفه‌جویی در هزینه‌های جاری و... را از دیگر اولویت‌های شرکت ملی نفت برشمرد.

به گفته وی، اعمال مدیریت صحیح، آگاهی کامل مدیران از روند پیشرفت پروژه‌ها و همه جزئیات به‌ویژه جزئیات مالی، می‌تواند نقش مهمی در بازتاب صحیح فعالیت‌ها داشته باشد.

وی اظهار کرد: روابط عمومی‌های شرکت‌های تابع هم باید ضمن افزایش چابکی، چالاکی و سرعت در انتقال اطلاعات، نقش مهمی در ارتباط بین نفت و جامعه برقرار کنند.

نشست هم‌اندیشی روابط عمومی‌های شرکت ملی نفت ایران با حضور روسا و کارشناسان روابط عمومی‌های تابع صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۰ دی‌ماه) صبح آغاز به کار کرد و تا عصر ادامه دارد.

منبع: شانا

کلیدواژه: روابط عمومی صنعت نفت و جامعه غرب کارون شرکت ملی نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۶۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی دانشگاه لرستان گفت: مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند.

محمد حیاتی در آیین اختتامیه و تجلیل از منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با تقدیر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات ملی سدید، اظهار کرد: شرکت دانشجویان در مسابقات سدید می‌تواند بسترساز یک تجربه شیرین باشد.

وی افزود: دانشجویان با شرکت در این مسابقات می‌توانند خود را با یک‌سری از مقررات وفق دهند و در واقع این تجربه می‌تواند تمرینی برای ایفای نقش‌های بزرگ‌تری باشد که دانشجویان به عنوان آینده‌سازان این مملکت در آینده خواهند داشت.

حیاتی با اشاره به مشارکت ۵۳ دانشجو در مرحله استانی مسابقات ملی سدید در لرستان، اضافه کرد: باید زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در این مسابقات فراهم شود.

وی با تأکید بر لزوم مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در مسابقات ملی «سدید»‌، گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ ضمن تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان به نوعی تمرینی برای نقش‌های بزرگ‌تر دانشجویان است.

مهدی امید، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان نیز در این مراسم با بیان اینکه ارائه یک مطلب در سه دقیقه تا حدودی دشوار است اما دانشجویان شرکت‌کننده در این مسابقه به خوبی از عهده آن برآمدند و در مجموع ارائه خوبی داشتند، گفت: ارائه دادن مطالب در قالب مسابقاتی مثل سدید یک هنر است و دانشجویان باید برای موفقیت در آن تمرین و ممارست داشته باشند.

وی افزود: برای موفق بودن در این مسابقات لازم است محتوا، ظاهر و فرم مطالب مورد توجه باشد و چارچوب نظری و روش ارائه برای مخاطبان مشخص شود و در ارائه مطلب فراز و فرود و تن صدا مورد توجه باشد.

امید با بیان اینکه سدید به معنای محکم و استوار است و ضرورت دارد شرکت‌کنندگان در مسابقات سدید در ارائه مطالب محکم و استحکام و استواری در صدا را مدنظر داشته باشند، ادامه داد: همچنین لازم است پیکربندی و انسجام و خروج از بحث در زمان تعیین شده و همچنین استفاده از زبان بدن مورد توجه شرکت‌کنندگان باشد تا مطالب ارائه شده تأثیر خود بر مخاطبان را داشته باشد و علاوه بر این ارائه دهنده مطلب ابتدا خودش به فهم درستی از مطالب برسد تا مخاطب نیز پذیرای آن باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت عملکرد دستگاهها برای برگزاری کنگره شهدا در سامانه دولت
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • نقص فنی هواپیمای مشهد به تهران و پرواز با ۵۰۰ دقیقه تاخیر
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن