Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آب و آبفا وزیر نیرو با بیان اینکه آب باید به زاینده‌رود بازگردد، گفت: زندگی پرندگان مهاجر در زاینده‌رود خشک ناراحت‌کننده است. ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، قاسم تقی‌زاده خامسی ظهر امروز در آئین افتتاحیه نخستین دوره مسابقات کشوری مهارت‌های فنی تخصصی شرکت‌های آب و فاضلاب کشور اظهار داشت: اصفهان را با آب جاری در زاینده‌رود می‌شناسیم و این که پرندگان مهاجر در زمین‌های خشک زندگی می‌کنند بسیار ناراحت کننده است و امیدواریم آب در این رودخانه جاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصرح کرد: مهارت در کار خلاصه نمی‌شود. مهارت دانش نیست و به گرفتن مدرک تحصیلی بستگی ندارد. مهارت در زندگی و تجربه به دست می‌آید.

معاون آب و آبفا وزیر نیرو بیان کرد: این رویداد مهارت کار است و در کنار آن باید مهارت در زندگی نیز کسب شود. نخستین موضوعی که در مهارت باید به آن توجه داشته باشیم این است که خودخواهی را کنار گذاشته و به رهبری یک تیم توجه داشته باشیم. کسب مهارت در کار در زندگی تاثیرگذار است.

وی بیان کرد: رویداد امروز نخستین رویدادی است که به این شکل در کشور انجام می‌شود. نخستین بار چنین رویدادی با همکاری اسپانیا و پرتغال انجام شده است و در کشورهای دیگر از قبیل چنین نیز انجام شده است.

تقی‌زاده خامسی گفت: از این که این کار جهانی در سطح ملی برگزار می‌شود جای خوشحالی دارد اما باید در این راه پیشرفت کنیم و باید به سمتی برویم که یک رویداد جهانی در کشور برگزار کنیم و باید با تشکیل کارگروهی تا در نهاد جهانی مهارت عضو شویم.

امضای تفاهم‌نامه‌‌ بین پتروشیمی مارون، آب و فاضلاب ‌و فرمانداری برای اصلاح سیستم فاضلاب ‌بندرماهشهردادستان مرکز خوزستان: شهردار ‌و مدیرعامل آب و فاضلاب اهواز به دادسرا احضار شدند‌بوشهر| طرح‌های تحقیقاتی با موضوعات مورد نیاز صنعت آب و فاضلاب حمایت می‌شود

مسابقات مهارت‌های فنی تخصصی نشان دهنده بلوغ منابع انسانی آب و فاضلاب است

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در این برنامه اظهار داشت: در سی‌امین سالگرد تشکیل شرکت‌های آب و فاضلاب کشور قرار داریم و خدمتگذاران مردم اصفهان در شرکت  آبفا امروزه در عرصه و سنگر خدمتگذاری حضور دارند و جریان و پیوستگی خدمات را برای مردم شریف اصفهان فراهم می‌کنند.

هاشم امینی تصریح کرد: این اتفاق بزرگ نشان دهنده بلوغ منابع انسانی آب و فاضلاب است و بالندگی، رشد و ارتقا بخش آبفا کشور را در پی دارد. صنعت آب و فاضلاب ظرفیت‌های بسیار زیادی در زمینه‌های مختلف دارد که بخش عمده‌ای از این ظرفیت‌ها در دانشگاه‌ها تدریس نمی شود و این در حالی است آموزش و تجربیات در فعالیت‌های شبانه‌روزی حاصل می‌شود و افراد بسیار زیادی حضور دارند که همیشه باید بیدار و به هوش باشند که اگر مشکلی برای بخش آب و فاضلاب رخ داد در صحنه حضور پیدا کنند و ایثارگری کنند که این افراد زندگی خود را وقف مردم کرده‌اند.

وی تصریح کرد: در روزهای نخست که ایده این مسابقات پی ریزی شده به دنبال ایجاد تحول در بخش آموزش بودیم که امروز این تحول به خوبی ایجاد شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان ادامه داد: این مسابقات به عنوان یک فرهنگ سازمانی و کار متفاوت است. این رقابت‌ها در 5 بخش برنامه‌ریزی شده است و امیدواریم در سال‌های آینده بخش‌های این رقابت‌ها افزایش پیدا کند و همچنین برگزیدگان نیز به مسابقات جهانی راه پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: این رقابت‌ها در بخش‌های عیب‌یابی، تعمیرات خطوط لوله آب، نصب انشعاب آب و فاضلاب و آزمون‌های پارامتری شیمیایی کیفیت آب در بخش آب و فاضلاب است. این رقابت‌ها در بخش‌ها استانی برگزار شده است و سپس برگزیدگان به رقابت‌های کشوری راه پیدا کرده‌اند. در این بخش که امروز برگزار می‌شود شرکت کنندگان به 7 بلوک تشکیل می‌شوند که امروز شاهد حضور 70 تیم با شرکت 167 شرکت کننده هستیم.

امینی خاطرنشان کرد: ایجاد بستر مناسب جهت پیشبرد صنعت آبفا، ایجاد روحیه نشاط در بین کارکنان، کار تیمی و مشارکت جمعی، افزایش سرعت عمل در کارهای تیمی، تبادل افکار میان شرکت کنندگان، ایجاد انگیزه کاری در بین کارکنان شرکت آب و فاضلاب و افتتاح سایت آموزشی در صنعت آب و فاضلاب با مبلغی بالغ بر 4 و نیم میلیارد تومان از اهداف برگزاری این دوره از مسابقات است.

انتهای پیام/172/ ت

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)

عصر ایران ؛ فرزانه احمدی _ یک گروه از خبرنگاران حوزه میراث فرهنگی از آثار تاریخی اصفهان بازدید کردند تا اثرات فرونشست را بر آن ببینند. یک شکاف بزرگ درست کف یکی از صحن‌های مسجد سید درست شده است که نسبت به دو سال قبل بیشتر پیش رفته است. شکاف ادامه پیدا کرده تا به جاهای دیگر مسجد هم برسد، به خصوص به سقف و دیوارها.

گزارش را اینجا ببینید

علاوه بر آن مسجد جامع عباسی و مسجد و بازار علیقلی آقا هم وضع بهتری ندارد. ترک‌ها و شکاف‌های بزرگ بر سقف و دیوار مسجدها دیده می‌شود. فرونشست در اصفهان نامتقارن است یعنی دو طرف بنا به یک اندازه در زمین فرو نمی‌رود. به همین دلیل خطر فروریختن بیشتر می‌شود.

در بعضی جاها دیوار را  طوری درگیر کرده‌ که مجبور شده‌اند وصله پیله‌اش کنند. در مسجد جامع عباسی ستون‌ها چرخیده‌اند و این می‌تواند باعث شکاف در گنبد و ریزش بنا شود.

کارشناسان فعال در این حوزه می‌گویند می‌توان با نصب دستگاه میزان تغییر در آثار را اندازه گرفت اما گویا اداره میراث فرهنگی اصفهان در این حد هم با همراهی نداشته است. این در حالی است که به گفته کارشناسان اگر نمی‌توان جلوی برداشت بی‌رویه آب را گرفت، می‌توان ایجاد شکاف و ترک را در آثار تاریخی کنترل کرد،

اما گویا مسوولان میراث فرهنگی اصفهان در این زمینه آنطور که باید تلاش نکرده‌اند. اداره میراث فرهنگی اصفهان باید بیشتر از قبل به این آثار رسیدگی کند.

سوال این است که دیوارها و سقف‌ها تا کی می‌توانند سر پا بمانند؟ هیچ کس نمی‌تواند دقیق بگوید چقدر برای نجات این آثار  وقت هست؛ برای نجات این آثار و البته نجات اصفهان. هر چقدر آب بیشتری از چاه‌ها بکشند، عمق ترک‌ها بیشتر می‌شود و زندگی در این شهر خطرناک‌تر. باز و بسته شدن زاینده‌رود هم فقط کار را بدتر می‌کند. باید این رودخانه همیشه جریان داشته باشد و جلوی برداشت‌های اضافه از رودخانه و چاه‌ها گرفته شود.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: زاینده‌رود چند روزه به درد هیچ‌کس نمی‌خورد / همه ناراضی و معلوم نیست کی از این وضعیت راضیست (فیلم) مدیریت ناهماهنگ در زاینده‌رود/ ممکن است آبی که از دریای عمان می‌رسد به رودخانه نرود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)

دیگر خبرها

  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • خروش رودخانه چشمه لنگان فریدونشهر
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۳۰ درصد آبگیری شد
  • آبگیری ۳۰ درصد از تالاب کجی نمکزار نهبندان
  • معاون وزیر دفاع روسیه به اتهام دریافت رشوه برکنار شد
  • خبرنگاران با چشم خود اثرات فرونشست بر آثار تاریخی اصفهان را دیدند/ ترک سه انگشتی در دیوار مسجد علیقلی آقا/ آثار تاریخی اصفهان فرو می ریزد؟ (فیلم)
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود