Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه فراش بامحرم عضو هیئت علمی واحد مشهد در گفت‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تولید ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی و مراحل رسیدن به نمونه نهایی این محصول گفت: شروع فعالیت تولید ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی از اردیبهشت سال گذشته با همکاری دو نفر از دانشجویان دکتری شیمی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهریور همان سال موفق به رونمایی این محصول شدیم که این ماده قادر به جذب لکه‌‌‌های نفتی هم در خشکی و هم درآب است.

وی تشریح کرد: ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی به صورت پودر بوده که بسته به نیاز و درخواست مشتریان به شکل‌‌‌های مختلفی چون بوم و بالشتک ارائه کنیم. مجوزهای لازم برای تولید انبوه این محصول دریافت شده و با تایید و حمایت سازمان مرکزی این محصول وارد چرخه تولید و عرضه خواهد شد.

عضو هیئت علمی واحد مشهد درباره اثرگذاری تولید انبوه ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی در خودکفایی کشور برای تامین این محصول خاطرنشان کرد: ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی نمونه داخلی ندارد و از خارج کشور وارد می‌‌‌شود؛ اما نمونه‌‌‌ای که ما موفق به تولید آن شدیم نسبت به نمونه خارجی خود مزایای بسیاری دارد که قطعا با عرضه داخلی آن در کشور، علاوه بر خودکفایی و بی نیازی برای وارد کردن این محصول، می‌‌‌توانیم در زمینه صادرات آن هم به دیگر کشورها فعالیت داشته باشیم که منجر به درآمدزایی و ارزآوری برای ما خواهد شد.

فراش بامحرم یادآور شد: جدای از امکانات پژوهشی که دانشگاه در اختیار من گذاشت برای تامین هزینه‌‌های این پروژه، حدود 60 میلیون تومان هزینه کردم. بعد از راه‌‌‌اندازی خط تولید ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی صفر تا صد مواد اولیه این محصول هم تولید داخل است.

وی درباره همکاری دانشگاه آزاد برای راه‌‌‌اندازی خط تولید ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی اظهار کرد: دانشگاه برای انجام تحقیقات پژوهشی در زمینه تولید ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌های نفتی، همکاری‌‌‌های لازم را داشته اما برای راه‌‌‌‌اندازی خط تولید این محصول که پیشنهادهای فراوانی هم از تولیدکنندگان داخلی و خارجی داشتم اما همچنان منتظر دریافت مجوز و حمایت از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هستم که رسیدگی سریع‌‌تر به این امر نیازمند توجه مسئولان امر است.

عضو هیئت علمی واحد مشهد درباره کاربرد ماده جاذب نفتی در صنایع مختلف تصریح کرد: ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی در صنایع کشتیرانی و نفت کاربرد بسیاری دارد. در برخی از سازمان‌‌ها، مثل سازمان آب و زارت نیرو و ارگان‌‌‌هایی هم که شاید کاربرد این محصول متصور نباشد تقاضا برای دریافت این محصول وجود دارد.

فراش بامحرم درباره موانع پژوهش در کشور متذکر شد: نابسامانی، ناهماهنگی و نبود انسجام بین بخش‌‌‌های اقتصادی و ناچیز بودن بودجه‌‌ای که به امر پژوهش در کشورمان اختصاص داده شده از جمله موانعی هستند که به نابسامانی امر پژوهش در جامعه کمک می‌‌کند و باعث می شود توانایی‌‌ها و خلاقیت‌‌های مبتکران و کسانی که با علاقه به امر پژوهش می‌‌‌پردازند زایل شود. از طرفی سیستم متمرکز تصمیم‌‌‌گیری که همان ضعف مدیریت است از موانع دیگری بوده که سد راه پژوهش و تحقیق است. بدون تردید، فقدان بنیه مالی لازم برای تأمین هزینه اجرای برخی از پروژه‌‌‌ها و مقتضیات سیاسی و تمرکز در تصمیم‌‌‌گیری موجب تعویق طرح و یا عدم انجام آن می‌‌‌‌‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هر پژوهش به خلق اندیشه‌‌‌های تازه منتهی می‌‌‌شود و هر اندیشه تازه‌‌ای، منشأ طرح پرسش‌‌های نوینی است که انسان را به ارزیابی‌‌های بیشتر و جدی‌‌‌تر برمی‌‌‌انگیزد و زمینه‌‌ساز تحولات علمی، صنعتی و اجتماعی در هر جامعه‌‌ای می‌‌شود.

انتهای پیام/

188 / 167 عضو هیئت علمی واحد مشهد فاطمه فراش بامحرم ماده جاذب آلاینده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نفتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ماده جاذب آلاینده های نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۶۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی