Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدباقر الفت معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و دبیر ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه، طی بخشنامه‌ای «نحوه اجرای نیابت‌های قضایی در راستای مساعدت به فعالین اقتصادی» را به دادگستری‌های سراسر کشور ابلاغ کرد:

متن این بخشنامه به شرح زیر است:

رؤسـای محتـرم دادگستری‌های کل استان‌های سراسر کشـور

سلام علیکم

احتراماً، در موارد نادری مشاهده گردیده علی‌رغمِ تأکیدات مکرر ریاست قوه قضائیه مبنی بر لزوم رفع مشکلات و موانع تولید و اشتغال و حمایت‌های حقوقی، قضایی، مالی و تسهیلاتی از سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی، برخی از دوایرِ اجرای احکام مدنی، نسبت به توقیف و ضبطِ ماشین آلات و مواد اولیه‌ی شرکت‌ها و واحد‌های تولیدی استراتژیک، که سهم وسیعی در اشتغالزایی و رونق تولید در کشور دارند، در مقام اجابت نیابت قضایی واصله از حوزه‌های دیگر، در انجام عملیاتِ اجرایی، بدون ملاحظه‌ی تدابیر و سیاست‌های اتخاذیِ موردِ نیاز مُلک و ملت در شرایط حساس جنگ اقتصادی اقدام می‌نمایند که نتیجه‌ی قهری فقدان هوشمندی در اقدامات اجرایی مزبور، غالباً منتج به توقف خط تولید، بیکاری خیل کثیری از کارگران و عقیم ماندنِ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معهذا، خواهشمند است، ترتیبی اتخاذ فرمایید، رؤسای محاکم بدوی، معاونین محترم اجرای احکام مدنی، دادورزان محترم و مدیران محترم دفاتر دادگاه‌ها، به محض وصول اوراق نیابت قضایی و درخواست اجرای حکم علیه شرکت‌های تجاری تولیدی، به گونه‌ای که منتهی به فروش و توقیف اموال واحد‌های تولیدی گردد، ابتدائاً موضوع را در جلسه فوق‌العاده ستاد استانی مطرح و پس از بررسی دقیق و کارشناسی موضوع، در مسیر فعال نگه‌داشتن چرخه اقتصادی کشور و حمایت از فعالین اقتصادی مشروع، تصمیمات مناسب صورت گیرد.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۷۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر چهارشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت گفت: سرمایه گذاران و فعالان عرصه تولید از افسران جنگ اقتصادی به شمار می روند که در این شرایط تحریمی با همه امکانات و توان در عرصه تولید حضور دارند.

استاندار قم بیان کرد: رویکرد مجموعه استان حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل مسیر سرمایه گذاری است که ستاد تسهیلات و رفع موانع تولید استان قم به صورت مستمر جلسات خود را برگزار می کند و موضوعات مورد دغدغه فعالان اقتصادی دنبال می شود.

آقامیری اضافه کرد: بخش خصوصی ظرفیت و توانمندی خوبی در عرصه های مختلف اقتصادی دارد و ما بر این امر اعتقاد داریم و توجه به این بخش از برنامه های استانداری قم است.

وی ابراز کرد: دولت سیزدهم در عرصه رونق اقتصاد و حمایت از بخش تولید دغدغه جدی دارد و در طول دوره فعالیت این دولت شاهد این رویکرد بوده ایم.

وی تاکید کرد: ثبات اقتصادی از مهمترین عوامل شکوفایی و رونق بخش تولید است و در البته نباید از پرداخت مالیات فرار کرد و در عین حال اخذ مالیات باید از درآمدهای واقعی باشد.

کد خبر 6094280

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد