Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سکینه رضاعرب ظهر سه شنبه در نشست تخصصی تولیدات گلخانه ای استان گلستان اظهارکرد: از سال ۱۳۹۷ بحث توسعه گلخانه در کشور و استان گلستان با توجه به بحران کم آبی با جدیت مورد پیگیری قرار گرفت.

وی گفت: در استان تا سال ۱۳۹۶، حدود ۱۲ هزار مترمربع زمین سطح کشت گلخانه ای وجود داشت و گلستان رتبه ۲۲ کشور را دارا بود اما از سال ۱۳۹۷ با توجه به حمایت دولت در خصوص کشت گلخانه ای و با ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان، سطح کشت گلخانه ای به بیش از ۱۹۸ هزار مترمربع رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضاعرب تصریح کرد: جمع آوری اطلاعات و شناسایی عرصه های مستعد در سطح شهرستان های هدف و ارزیابی براساس مطالعات آمایش سرزمین و امکان سنجی توسعه گلخانه ای استان، برگزاری نشست های هم اندیشی و مشورتی با مسئولان استانی، تشکیل کارگروه های شخصی، بازدید میدانی از عرصه های معرفی شده و غیره جزو اقدامات انجام شده دفتر توسعه گلخانه های استان بود.

حسین زارعی، عضو هیأت علمی دانشکده تولید گیاهی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان هم گفت: گلخانه ها براساس استفاده و کاربرد به چهار دسته آموزشی، تحقیقاتی، خانگی و تجاری تقسیم بندی می شوند.

وی یادآور شد: براساس آمارها، سه دهم گلخانه های جهان در ایران استقرار دارند که این عدد با توجه به مساحت کشور ایران، بسیار کم است.

زارعی بیان کرد: در این راستا قرار است تا سال ۱۴۰۴ سطح کشت گلخانه ای کشور به ۵۸ هزار هکتار برسد، اگر این عدد محقق شود، ایران هم در رتبه بندی کشورهای دارای کشت گلخانه ای جایگاه مناسبی پیدا می کند.

کد خبر 4812516

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان واحد های گلخانه ای دانشگاه منابع طبیعی گرگان 9 دی بوشهر ایلام آلودگی هوا قزوین خطبه های نماز جمعه بیرجند شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرکرد گرگان مشهد استانداری سمنان صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۷۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟

عصر ایران، تصویری هوایی از پارک لاله را منتشر کرده که به عنوان تنها راه‌ تنفس شهر تهران از سوی فعالان محیط‌زیست شناخته می‌شود.

مرتضی هادی جابری‌مقدم، عضو هیئت علمی دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران درباره «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند.هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود. او تاکید می‌کند: پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰ مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

دیگر خبرها

  • تئاتر زمین پاک در مدارس یزد اجرا شد
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • آغاز ۲.۵ میلیون مترمربع آسفالت معابر شهر کرمان+تصویر
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • جذب گازهای گلخانه ای در یک ماده متخلخل جدید