Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:23:06 GMT

برخورد شدید با تبلیغات انتخاباتی پیش از موعد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۱۸۳۸۴

برخورد شدید با تبلیغات انتخاباتی پیش از موعد

به گزارش خبرنگار مهر، خدابخش مرادی نافچی ظهر سه شنبه در کمیته اطلاع‌رسانی انتخابات استان در محل استانداری زنجان، گفت: کمیته اطلاع‌رسانی انتخابات مسئول جریان‌سازی برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، ایجاد امید، اعتماد و باور در راستای منافع ملی کشور است.

وی به ماده ۵۹ قانون اشاره کرد و یاد آ ورشد: فعالیت کارمندان دولت در وقت اداری و استفاده از ابزار و امکانات دولتی له یا علیه داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان، گفت: همچنین در حوزه تبلیغات ماده ۵۶ قانون می‌گوید، تبلیغات کاندیداهای تبلیغاتی ۸ روز قبل از روز اخذ رای آغاز می‌شود و نباید کارناوال تبلیغاتی راه‌اندازی شود.

وی با بیان اینکه ۸ روز قبل انتخابات، اسامی کاندیداها اعلام می‌شود و در حال حاضر افراد فقط به عنوان داوطلب هستند، افزود: داوطلبان توجه داشته باشند که تبلیغات در حال حاضر خلاف قانون است.

مرادی نافچی افزود: برای برگزاری انتخابات سالم نیازمند مجری انتخابات آموزش‌دیده هستیم و در این میان تا ۱۰ دی‌ماه امسال بیش از هزار و ۴۲۸ نفر آ موزش خواهند دید.

وی تصریح کرد: انتخابات فرصتی برای زمینه تبلور حضور مردم در تعیین سرنوشت خودشان است.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان، با بیان اینکه در جریان‌شناسی انتخابات باید رویکرد مجریان برای مردم تبیین شود، تصریح کرد: مردم اگر شائبه جانب نگری توسط مجریان را داشته باشند، سبب کاهش مشارکت می‌شود.

مرادی نافچی افزود: وظیفه ستاد انتخابات بی‌طرفی کامل و اجرای کامل قانون است که سبب می‌شود مردم بدون دغدغه وارد انتخابات شود.

وی تصریح کرد: اصحاب رسانه زمینه را برای پاسخگویی به دغدغه‌های مردم را ایجاد کنند، چون تنها بیان دغدغه از جانب مردم، مشکلی را حل نمی‌کند

کد خبر 4812583

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری زنجان مجلس شورای اسلامی 9 دی بوشهر ایلام آلودگی هوا قزوین خطبه های نماز جمعه بیرجند شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرکرد گرگان مشهد استانداری سمنان صفحه اول روزنامه های استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۱۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کارآگاه علی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی «درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع شده و جرم انگاری شده است».

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن را انتشار دهند، تصریح کرد: انتشار محتوای مجرمانه برابر قانون جرم است.

وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.

سرهنگ حسینی افزود: پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضائی ارسال خواهد کرد.

وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتای خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند، گفت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 6096009

دیگر خبرها

  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • لزوم قانون‌مندی کاندیدهای مجلس برای رقم زدن انتخاباتی پرشور و بدون حواشی
  • ۶ هزار نفر به برگزاری انتخابات مرحله دوم کمک می کنند
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا
  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر