Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از هرمزگان، با وجود ثبت نام بیش از صد کاندید انتخابات مجلس به نظر می‌رسد این بار اصلاح‌طلبان استان هرمزگان میلی برای حضور گسترده و رقابت انتخاباتی نداشته باشند. این وضعیت زمانی که با رد صلاحیت دو چهره اصلاح‌طلب غرب استان و سکوت تشکل‌‌های حزبی اصلاح طلبان بارزتر شد. 

حال باید دید سرنوشت دو کاندید اصلاح‌طلب باقیمانده چه می‌شود و شورای اصلاح‌طلبان استان از آنها حمایت خواهد کرد یا خیر؟ مهم‌تر باید بررسی شود که چرا در این انتخابات اصلاح‌طلبان استان منفعل ظاهر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام عباس فضلی فعال سیاسی اصلاح‌طلب استان هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: اصلاح‌طلبان استان هرمزگان در حوزه سیاست‌ورزی و سیاست‌گذاری از نظر رد صلاحیت‌ها و زاویه تاییدها تابع مرکزنشینان است.

وی ادامه داد: از طرفی حوادث تلخ آبان ماه که در سطح گسترده‌ای رخ داد، بر بی‌رغبتی نامزد شدن برای مجلسی که در رأس امور نیست، اضافه کرد اما اتفاق دیگری که در این استان رخ داده، این است که سرخوردگی اصلاح‌طلبان در برخی انتصاب‌ها و موضوعات مختلف درباره عدم توجه دولت ناامید روحانی، بدون لحاظ نظر نمایندگان و طیف اصلاح‌طلب و گروه‌های فعال ستاد، دارای ابعاد بیشتری است.

حجت‌الاسلام فضلی بیان کرد: تجربه‌های پیشین انتخاباتی نشان داده است که نیروهای مستقل با توجه به فضای سیاسی و اجتماعی حاکم بر هرمزگان از شانس کمتری برخوردارند و تا حدودی رای برای اصولگرایان قابل دستیابی است.

این فعال سیاسی عنوان کرد: یادمان باشد که  بخشی از جمعیت این استان به خصوص بندرعباس مهاجر بوده و به جز افرادی که برای تسهیل کار و افزایش درآمد خود به طیف وابسته به بازار یعنی همان اصولگرایان، امیدوارند، دیگر افراد دغدغه انتخاباتی ندارند.

وی اظهار کرد: شعار برای اصولگرایی با اهداف اقتصادی و سیاسی گره خورده است، آنها محتاج طرح شعار جدید نیستند و با همان رویکرد گذشته وارد عرصه انتخابات خواهند شد. البته هوای مرکزنشینان را نیز باید داشته باشند.

حجت الاسلام فضلی افزود: طیف میانه رو و همگام با دولت شانس بیشتری در انتخابات دارند، به خصوص که آرای پراکنده و تردیدآمیز را می‌توانند به سوی خود جذب کنند. البته شعارهای پوپولیستی طیف سنتی و پایداری هم بی‌تاثیر نبوده است.

این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که مردم در برخی از مناطق استان و بندرعباس مردم با نظر بزرگان قومی و مذهبی اقدام به رای دادن می‌کنند این رویه چقدر در موفقیت کاندیداهای با نفوذ استان تاثیر گذار است این رویه رای جمع کردن در این ایام روشنگری آیا خریدار دارد یا منسوخ شده است، گفت: این رویه هنوز منسوخ نشده و کارایی خود را دارد اما بنده تصور می‌کنم تا حدودی از رمق افتاده و کارکرد پیشین خود را ندارد. به خصوص اینکه قشر جوان، به تمایلات قومی و خان‌سالاری تن نمی‌دهند و به استقلال رای خود می‌اندیشند مگر اینکه منافع اقتصادی خود را در خطر ببیند و توجه و رویکرد مصلحتی به قومگرایی را مد نظر بگیرند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصلاح طلبان انتخابات دولت رقابت انتخاباتی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۴۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد

دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب زمانبندی انتخابات دبیران کل احزاب برای عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب را اعلام کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، دبیرخانه کمیسیون ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی در اطلاعیه شماره یک، برنامه زمان‌بندی انتخابات دبیران کل احزاب ملی و استانی را برای عضویت در کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب اعلام کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (3) و تبصره (3) ماده (10) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب 1394 مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه 1403/1/28 کمیسیون فرا قوه ای احزاب مبنی بر انتخاب هیأت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی  و استانی جهت شرکت در انتخابات  دعوت می شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه 1403/2/9 تا روز پنجشنبه 1403/2/13 با مراجعه سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشور نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیأت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه 1403/2/22 تا روز چهار شنبه 1403/2/26 انجام و اسامی نامزدها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیأت نظارت 2روز فرصت دارند تا از روز شنبه 1403/2/29 تا روز یکشنبه 1403/2/30 اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت 48 ساعت از روز دوشنبه 1403/2/31 تا روز سه شنبه 1403/3/1به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیأت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه 1403/3/10 (انتخابات احزاب ملی راس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیات نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • برگزاری اردوی تیم تنیس روی میز دختران جوان
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • ورود هیات تجاری و اقتصادی استان هرمزگان به کشور چین