Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@18:54:58 GMT

از تاریخچه ادوبی تا کسب با ارزش‌ترین برندجهانی

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۵۵۲۲

از تاریخچه ادوبی تا کسب با ارزش‌ترین برندجهانی

ادوبی یک شرکت آمریکایی سازنده نرم‌افزارهای کامپیوتری است که در زمینه تولید نرم‌افزارهای گرافیکی و ابزارهای تولید محتوای چندرسانه‌ای فعالیت دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، معروف‌ترین نرم‌افزار طراحی‌شده این شرکت "فتوشاپ" (Adobe Photoshop) است؛ از دیگر محصولات شناخته‌شده ادوبی می‌توان به نرم افزار خواندن فایل‌های PDF و Adobe Acrobat Reader اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تاریخچه تاسیس ادوبی به زمانی برمی‌گردد که"جان وارناک" و "چارلز گسچه"، دو تن از کارمندان شرکت زیراکس به منظور توسعه زبان برنامه پست اسکریپت، محل کار خود را ترک کرده و در سال ۱۹۸۲ شرکت ادوبی را تاسیس کردند. نام شرکت آن‌ها برگرفته از رودخانه‌ای به نام "Adobe Creek" بود که در حوالی منزل جان وارناک، قرار داشت؛ لوگوی این شرکت نیز توسط همسر جان وارناک طراحی شد؛ امروزه تمرکز این برند بیشتر روی نرم‌افزارهای تحت وب است. در ادامه شما را با دستاوردهای شرکت ادوبی و وضعیت کنونی آن آشنا می‌کنیم: 

همکاری مشترک اپل و ادوبی

از آنجا که کمپانی اپل با شرکت زیراکس و کارمندانش همکاری تنگاتنگی داشت، مجوز استفاده از زبان پست اسکریپت را برای پرینترهای خود خریداری کرد. استیو جابز، مدیر عامل اپل با توجه به آگاهی کافی نسبت به ظرفیت و پتانسیل کارمندان زیراکس، تصمیم گرفت شرکت ادوبی را بخرد. در ابتدا بنیانگذاران ادوبی با این پیشنهاد مخالفت کردند، اما در بعضی حوزه‌ها با شرکت اپل همکاری کردند؛ در نهایت استیو جابز موفق شد ۱۹ درصد از سهام شرکت ادوبی را بخرد.

اولین محصول ادوبی

شرکت ادوبی تمرکز خود را روی طراحی نرم‌افزارهای مخصوص چاپ قرار داد؛ از این رو زبان پست اسکریپت با نام "Adobe PostScript" به عنوان اولین محصول این شرکت شناخته شد که استاندارد واقعی چاپ توسط کامپیوتر و شامل الگوریتم‌هایی برای توضیح شکل حروف به زبان‌های مختلف می‌شد. ادوبی در سال ۱۹۸۸ نیز زبان مخصوص چاپ کانجی را معرفی کرد. با افزایش دستاوردهای ادوبی به اعتبار این شرکت افزوده شد؛ بنابراین شرکت ادوبی همکاری خود را با تولیدکنندگان تجهیزات تایپ و چاپ آغاز کرد. یکی از نتایج همکاری با شرکت Linotype، دستیابی به مجوز استفاده از فونت‌های Time New Roman و Helvetica بود. در سال‌های ابتدایی فعالیت شرکت ادوبی، ۴۰۰ نرم افزار و ۱۹ شرکت از محصول پست اسکریپت استفاده می‌کردند، اما با گذشت زمان کاربران این محصول افزایش یافت.

 محصولات شرکت ادوبی

پس از معرفی پست اسکریپت، به عنوان اولین محصول شرکت ادوبی، فونت‌های کامپیوتری و استانداردهای مربوط به آن‌ها نظیر فونت اختصاصی Type ۱ Apple در شمار دیگر محصولات شرکت ادوبی قرار گرفت. "Illustator"، اولین نرم افزار این شرکت بود که در اواسط دهه ۱۹۸۰ وارد بازار نرم افزارهای کامپیوتری شد. فتوشاپ نیز به عنوان یکی از پرچمدارن محصولات شرکت ادوبی در سال ۱۹۸۹ برای مکینتاش عرضه شد؛ چند سال بعد شرکت ادوبی با طراحی فرمت PDF و نرم افزار "Adobe Acrobat" به اوج شهرت خود رسید. فرمت PDF چنان معروف شد که موفق به کسب استاندارد ایزو شد و انقلابی در عرصه نشر و انتشارات به وجود آورد. در سال ۱۹۹۱ نیز نرم افزار ویرایش ویدیو با نام "Adobe Premier"، به عنوان محصول بعدی شرکت ادوبی معرفی شد. "Adobe Color"، محصول دیگر این شرکت است که به کاربران اجازه  می‌دهد رنگ مورد نیاز خود را برای طراحی استخراج کند.

وضعیت کنونی ادوبی

شرکت ادوبی در سال‌های اخیر چالش‌ و بحران‌های زیادی را با موفقیت پشت سر گذاشت. این شرکت در سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۰ درگیر مشکلات مالی بسیاری شده، اما مانند بسیاری از شرکت‌های فناوری دیگر، شانس خود را در حوزه هوش مصنوعی امتحان کرد و در سال ۲۰۱۸ همکاری جدیدی با "انویدیا" آغاز کرد. همکاری مشترک این دو شرکت به منظور تقویت هوش مصنوعی سرویس Adobe Sensei و زیرساخت‌های یادگیری ماشین برای پردازنده‌های گرافیکی انویدیا صورت گرفت. بهبود هماهنگی لب با صدا در نرم‌افزار "Character Animator"و ویرایش هوشمند صورت در فتوشاپ، از نتایج همکاری ادوبی با انویدیا محسوب می‌شود. همچنین نرم‌افزارهای دیگر نظیر Adobe Stock و لایت‌روم نیز حاصل این همکاری مشترک است. ادوبی اکنون رتبه‌ ۸۰ با ارزش‌ترین برندهای فهرست فوربز را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 402009

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تکنولوژی نرم افزارهای تخصصی کامپیوتر فتوشاپ ادوبي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۵۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود

به گزارش جام جم آنلاین البرز،علیرضا عباسی صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در جریان بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی را برای نمایش توانمندی‌های تولیدی، صنعتی و صادراتی کشور از جمله البرز فراهم کرده و اتاق بازرگانی البرز نقش مهمی برای حضور شرکت‌های استان در این رویداد داشته است.

وی با ابراز خرسندی از حضور فعال مجموعه‌های تولیدی و صنعتی البرز در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو بیان کرد: به دنبال بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو و گفتگو‌هایی که با مدیران و فعالان اقتصادی البرز در این نمایشگاه از جمله صنایع غذایی داشتیم، موانع موجود در مسیر کار شرکت‌ها مطرح گردید.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی تاکید کرد: بر اساس شعار سال که باید جهش تولید را با مشارکت مردم عملیاتی کنیم، در این میان استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی کشور در حوزه تولید و صنعت و خصوصا بخش‌های دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی البرز به ویژه در حوزه تولید و صنعت گفت: می‌توانیم با همکاری بخش خصوصی البرز از این پتانسیل‌ها در استان برای تحقق هرچه بهتر شعار سال بهره‌برداری کرده و اقتصاد استان و به تبع آن کشور را شکوفا کنیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به استقرار درصد قابل توجهی از صنایع کشور در استان البرز عنوان کرد: البرز مزیت‌های بسیاری دارد که موجب شده بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی کشور در این استان شکل گیرد، این فرصت‌ها شامل نزدیکی به پایتخت، مسیر‌های ارتباطی و بازار چند میلیون نفری در دسترس است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان بسیاری در استان البرز فعال است، گفت: پیشنهاد ما این است که از ظرفیت شرکت‌ها و نیرو‌های تحصیل‌کرده و جوان شاغل در این حوزه برای بهبود سیمای اقتصادی و فرصت‌های صادراتی و افزایش ارزش افزوده استان البرز استفاده شود تا از خام فروشی جلوگیری شود و با ارتقای ارزش افزوده ارز آوری کشور تقویت گردد.

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • روز یادبود آتش‌نشانان ۱۴۰۳ +تاریخچه و پوستر Firefighters’ Memorial Day
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها