Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سید موسی خادمی روز چهارشنبه در کارگروه ایمنی راه‌ها استان در سالن جلسات استانداری لرستان اظهار داشت: سال گذشته شاهد چشمگیر کاهش تلفات بودیم که حتی در مرحله‌ای تقدیر شد اما متاسفانه امسال ابن آمار افزایش یافت.

وی گفت: شاید به دلیل بحران سیل و تخریب راه تلفات افزایش یافت که برخی ها در امدادرسانی به سیل‌زدگان کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لرستان رتبه سیزدهم کشور در تلفات جاده‌ای را دارا می‌باشد اما قابل قبول نیست و باید عارضه شناسی شود همچنین جاده ها باید ایمن شوند که به دلیل کمبود منابع به کندی در حال انجام است.

خادمی بیان کرد: شناسایی نقاط خاص و پرحادثه در دستور کار است اما علایم آشکارساز می‌تواند تلفات را کاهش دهد.

وی افزود: راهداری لرستان باید آمار دهد که تا چه میزانی در کاهش نقاط پرحادثه اقدام کرده است همچنین خط‌کشی جاده هم در میزان کاهش تصادفات تاثیرگذار است.

استاندار لرستان افزایش پایگاه و تعداد آمبولانس همچنین بالگرد اورژانس را در کاهش تلفات جاده‌ای اثرگذار دانست گفت: ایجاد ۳۲پایگاه اورژانس جاده ای در دستور کار است و آشیانه بالگرد اورژانس را آماده خواهیم کرد و انتظار داریم این بالگرد به استان اختصاص یابد.

خادمی بیان کرد: در بحث دوربین های نظارت کنترل جاده‌ای جزو بدترین استان ها هستیم که نسبت به ازای هر کیلومتر از استان های دیگر پایین تر قرار داریم.

 وی ادامه داد: در پروژه اقتصاد مقاومتی سدسازی و راه‌سازی از جمله این طرح می‌باشد که با جدیت در حال اجرا است و پروژه هایی که در سامانه نیپا باید وارد شوند اکنون ثبت شده اند. 

وی پروژه راه آهن را از اولویت طرح های لرستان برشمرد و اضافه کرد: راه‌آهن از سال ۹۰ از اعتبارات سهام فولاد آغاز شده و بابت این سهام ۳۷۰ میلیارد تومان را به راه‌آهن خرم آباد اختصاص یافت که سال گذشته به پایان رسید و اکنون وارد ردیف بودجه و به پروژه انتفاعی تبدیل شده است و قرار است وزارت راه اوراق مشارکت تعیین و از این طریق اعتبارات تامین شود.

برچسب‌ها استانداری لرستان سید موسی خادمی تصادفات جاده ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری لرستان تصادفات جاده ای استانداری لرستان تصادفات جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد