Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه چهارشنبه در یازدهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مازندران در ساری افزود: امروز تمام مشکلات ما در تمام حوزه ها از جمله اقتصادی صرفا مربوط به تحریم و فشارهای داخلی نبوده و برخی  مصوبات  و مقررات سخت گیرانه داخلی با برخی مدیران سرد مزاج نیز تاثیرات زیادی در بروز این مشکل دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: علاوه بر آن نظام برنامه ریزی و اداری کشور ما نیز به گونه ای تدوین شده است که کارها به سختی پیش می رود و برای پرش اقتصادی درسطح کشور نیاز به اصلاح قوانین نظام برنامه ریزی و اداری داریم.
رییس شورای امنیت کشور اظهارداشت: ما با وجود تحریم از لحاظ تکنولوژی و ارتباط با بازار جهانی مشکلی نداریم وشاهد رشد و توسعه زیادی در بخش‌های اقتصادی هستیم و گام های بلندی در تمام عرصه ها برداشته شد .
وزیر کشور افزود: بعد از ۴۰ سال فراز و و فرودهای مختلف، دشمنان به خانه اول برگشتند و از طریق جنگ اقتصادی به دنبال فشار به جمهوری اسلامی هستند تا به زعم خود ما را وادار به مذاکره بکنند .
رحمانی فضلی گفت:  اگر ما بنا به مقایسه اقتصاد کشور را داریم، نباید این قیاس ها بدون توجه به مشکلات پیشرو صورت گیرد؛ بلکه باید نسبت به ۴۰ سال قبل صورت گیرد که ما در این مدت پیشرفت های خوبی را  در تمام عرصه شاهد بودیم .
وزیر کشور اضافه کرد: ما باید در شرایط فعلی وجود دشمن را جدی بگیریم و بدانیم که دشمنی آنها با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان وجود دارد و این دشمنی به حوزه آسیب پذیری اقتصاد کشور رسیده است و به نظر نمی رسد که آنها قصد کنار آمدن نیز داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد : اگرچه برخی دشمنی ها با ما تحت عنوان مسایل ایدئولوژی و اعتقادی صورت می گیرد؛ ولی آنها به این نتیجه رسیدند که توان مقابله با ما را در این عرصه ندارند و به سایر بخش ها به خصوص اقتصاد  رو آوردند تا بتوانند به سایر خواسته های خود نیز برسند.
رییس شورای امنیت کشور خاطرنشان کرد : ظرفیت های اقتصادی کشورمان برای سرمایه گذاری به گونه ای  بالاست که در پسا برجام حدود ۵۰۰ میلیارد دلار تقاضای سرمایه گذاری خارجی به کشور داده شد و به هر حال به بنا به هر دلیلی این سرمایه گذاری ها به نتیجه نرسیده است.
رحمانی فضلی اظهارداشت: ما در حوزه اقتصاد از لحاظ تخصص، نیروی انسانی و تجربه مشکلی نداریم و باید این مباحث را در عمل برای رشد و توسعه کشور به کار گیریم و از توانمندی های بخش خصوصی نیز در حوزه سرمایه گذاری و مدیریتی استفاده کنیم.
وی یادآور شد : باید قضاوت ما نسبت به مسایل اقتصادی کشور در یک نگاه واقع بینانه و با توجه به مشکلاتی که دشمنان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی برای ما ایجاد کردند از جمله هشت سال جنگ و تحریم انجام شود و در این صورت به این نتیجه خواهیم رسید که پیشرفت های خوبی صورت گرفته است.
وزیر کشور افزود: ما باید از لحاظ اقتصادی در موقعیتی قرار بگیریم که دشمنان توانمندی ما را در این حوزه جدی بگیرند و در آن زمان آنها دیگر نمی توانند با ما مقابله کنند و این موقعیت در حوزه نظامی برای ما ایجاد شد به گونه ای که دشمنان می دانند که نمی توانند دست از پا خطا کنند و چنانچه دچار خطای محاسباتی در این زمینه شوند، قطعا با برخورد پشیمان کننده ما مواجه می شوند.
وی ادامه داد : دشمنان در صورتی دست از تحریم اقتصادی ما بر می دارند که به رشد و توانمندی اقتصادی ما باور کنند و در این صورت موضع خودشان را نسبت به ما تغییر خواهند داد.
 وزیر کشور با اشاره طرح اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: دولت در حوزه اجرای برنامه های اقتصاد مقاومتی برای توانمند سازی اقتصاد کشور جدی است و تمام برنامه های خود را برای بهره گیری از ظرفیت ها و منابع داخلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی قرار داده است.
قدردانی از خویشتن داری مازنی ها در حوادث آبان 
وزیر کشور با اشاره به اغتشاشات آبان ۹۸ در کشور از خویشتن داری مردم استان مازندران قدردانی کرد و گفت : مردم نجیب این استان هیچ هزینه ای را در این حوادث برای کشور ایجاد نکردند و به درستی از سوی مدیران استانی مدیریت شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اقتصاد وزیر کشور تحریم علیه ایران عبدالرضا رحمانی رئیس شورای امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۶۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس آنچه رسانه‌های بلژیک امروز دوشنبه گزارش دادند، «الکساندر دی کرو» نخست وزیر بلژیک، در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل به دلیل جنگی است که این رژیم در غزه به راه انداخته است.

بلژیک در همراهی با دیگر کشورهای اتحادیه اروپا – ایرلند، اسپانیا، مالت، اسلوونی و لوکزامبورگ – از جنگ اسرائیل علیه غزه انتقاد کرده، ابتکاری را برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ارائه داده و خواستار توقف فروش تسلیحات به اسرائیل و آتش‌بس در غزه شده است.

دی کرو گفت که در دیدار با رهبران کشورهای اتحادیه اروپا، تلاش خواهد کرد تا تحریم‌هایی را علیه اسرائیل اعمال کند، از جمله ممنوعیت کامل واردات کالا از شهرک‌های کرانه باختری و برخورد با شرکت‌هایی که شعبه و معاملاتی در شهرک‌ها، به ویژه به شراب، خرما و محصولات روغن زیتون اشاره دارد.

دی کرو افزود: اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل ناشی از دلایل اخلاقی و ادامه جنگ با غزه و وضعیت کرانه باختری است و ما به سادگی نمی‌توانیم کنار بایستیم؛ چراکه قربانیان در نتیجه عملیات نظامی اسرائیل بسیار زیاد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است