Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@16:56:18 GMT

وقت امتحان پدر و مادرها رسید

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۳۹۳۴۹

وقت امتحان پدر و مادرها رسید

همشهری آنلاین-رابعه تیموری:پدر و مادرها یکی یکی وارد مدرسه می‌شوند. بعضی از آنها هنوز سرشان در کتاب است و انگار دلشوره امتحان رهایشان نمی‌کند. چند دانش‌آموز لباس نظامی پوشیده‌اند و با سلام نظامی به پدر و مادرهای تازه وارد خوشامد می‌گویند. «امیرحسین حسین‌نژاد» که از دانش‌آموزان زبروزرنگ پایه نهم است با دم و دستگاه فیلمبرداری کنار در ایستاده و با والدین درباره دلیل شرکت آنها در مسابقه مصاحبه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از پدر و مادرها احترام گذاشتن به فرزندانشان را دلیل حضورشان عنوان می‌کنند. تعدادی هم به مطالعه کتاب «سیری در سیره نبوی»که منبع مسابقه و از آثار شهید «مرتضی مطهری» است، علاقه‌مند شده‌ و در مسابقه ثبت‌نام کرده‌اند.در راهرو مدرسه نمایشگاه کتاب برپا شده و چند دانش‌آموز مشغول تبلیغ و فروش کتاب‌ها هستند. والدینی که دیگر حال و حوصله مطالعه ندارند، به نمایشگاه سرک می‌کشند و خرید می‌کنند. بعضی از آنها هم سراغ فوتبال دستی و میز پینگ‌پنگ گوشه حیاط می‌روند و سرگرم بازی می‌شوند. 
با هم شرکت کنید تا برنده شوید
زنگ مدرسه به صدا درمی‌آید و والدین در حیاط صف می‌بندند. ساعت ۱۶ برای برگزاری آزمون تعیین شده، ولی زنگ امتحان با تأخیر نواخته می‌شود تا کسی جا نماند. برای منظم شدن صف‌ها به مبصر و ناظم نیازی نیست و والدین خیلی زود و مرتب پشت سرهم می‌ایستند. چهره‌های بشاش آنها نشان می‌دهد از بازگشت به روزهای درس و امتحان احساس خوبی دارند.‌ ترفند مدیر مدرسه برای جمع کردن اعضای خانواده پای درس و کتاب کارساز بوده است. او برای حضور هریک از والدین ۱۰ امتیاز تعیین کرده و اگر پدر و مادر با هم در مسابقه شرکت کنند ۲۰ امتیاز می‌گیرند. والدینی که زرنگ و حسابگر بوده‌اند با هم در مسابقه شرکت کرده‌اند. «عظیم گل محمدی» مدیر مدرسه پای‌ تریبون می‌آید و از والدین قدردانی می‌کند که در این مسابقه شرکت کرده‌اند. او می‌گوید: «امروز سومین دوره مسابقه کتابخوانی والدین در این مدرسه برگزار می‌شود. هدف ما از تدارک این برنامه به وجود آوردن لحظاتی با طعم کتاب و مطالعه در جمع خانواده‌هاست.» 


یک امتحان سخت
تعدادی از دانش‌آموزان به‌عنوان مراقب جلسه امتحان انتخاب شده‌اند. یکی از آنها با خنده به دیگری می‌گوید: «کاش اجازه می‌دادند تقلب پدر و مادرها را بگیریم.‌» گویا به مراقبان سفارش شده که اگر والدین موقع امتحان تقلب کردند نامحسوس و پنهانی اسامی آنها را یادداشت کنند تا سر فرصت با آنها تماس بگیرند و خطایشان را گوشزد کنند. روی میزها اسامی دانش‌آموزان نوشته و برای هریک از والدین تغذیه‌ای مختصر و لیوانی با آرم مدرسه گذاشته شده است. پرسشنامه‌ها که توزیع می‌شود، چهره بسیاری از اولیا در هم می‌رود. مدیر مدرسه اعلام کرده که پرسش‌ها دقیق و مشکل طراحی می‌شود و گویا کاملاً به وعده‌اش عمل کرده است. پدر و مادرهایی که با هم در مسابقه شرکت کرده‌اند آرام با هم مشورت می‌کنند. ساعت اداری به پایان رسیده، اما «‌مهدی نیکبخت» رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه و تعدادی از همکارانش به مدرسه آمده‌اند تا از این جلسه امتحان متفاوت بازدید کنند. 
برای برنده‌ها ضیافت برپا می‌شود
وقتی زمان امتحان به پایان می‌رسد، مادرها با عجله دور هم جمع می‌شوند تا بدانند چند سؤال را درست پاسخ داده‌اند. پدرها چندان کنجکاو نیستند که بدانند نتیجه امتحان چه می‌شود و گوشه‌ای به اختلاط مشغول می‌شوند. انگارفقط کسانی که کتاب را سطر به سطر و با دقت مطالعه کرده‌اند، از امتحان سربلند بیرون آمده‌اند. تعدادی از مادرها از مبهم بودن چند پرسش که به‌عنوان تست هوش طراحی شده، گلایه دارند. در حالی که هوا تاریک و میدان بهاران خلوت شده، پدر و مادرها یکی یکی مدرسه را ترک می‌کنند. والدین۳۵۰دانش‌آموز در مسابقه شرکت کرده‌اند و قرار است والدین۵۰دانش‌آموز که رتبه‌های برتر را کسب کنند به اردوی خانوادگی یک روزه یا ضیافت ناهار دعوت شوند. 

کد خبر 474565 برچسب‌ها مدرسه و مدارس منطقه ۱۷ کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مدرسه و مدارس منطقه ۱۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۳۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی صبح پنج شنبه در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روزِ این اعضای بزرگوار جامعۀ ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزۀ سلامت و همچنین تأمین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا رؤسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقا یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تأمین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکیِ والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تأمین است و لذا کوچک‌ترین کوتاهی در ارائۀ مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تأمین تجهیزات پزشکی و توانبخشیِ والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌ها هر چقدر هم مشغلۀ کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوبِ درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با رؤسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تأمین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامۀ دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکیِ مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در بخش ابتدایی این جلسه نیز گفت: امروز توفیق پیدا کردیم تا به خدمت همکاران مان در منطقه ارسباران و دیار ستارخان برسیم. پارسال هر هفته به یک شهرستان سفر داشتیم و امسال، همکاران در شورای معاونین اداره کل برنامه ریزی کردند تا سفرهای شهرستانی در قالب برگزاری نشست‌های منطقه‌ای پیش بینی شود تا در بازه‌های زمانی کوتاه، زود به زود سفر داشته باشیم و به تنها یک سفر در طول سال قناعت نکنیم چون با این روش این امکان ایجاد می‌شود که دست کم هر فصل، یک بار با همکاران تجدید دیدار داشته باشیم.

سلمانی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می‌کند اما گاهاً این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجۀ آسیب شناسیِ سه نشست منطقه ایِ برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی هایِ با تأخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه رؤسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطۀ این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه‌ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزۀ معاونت تعاون» که در اهر به انجام رسید، سرپرست بنیاد شهید استان، معاون تعاون این اداره کل و رؤسای ادارات این معاونت به هم اندیشی با رؤسا و کارشناسانِ متناظر در ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های اهر و کلیبر پرداخته و راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

پیش تر، نخستین جلسه از این سلسله جلسات به میزبانی ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان بنیاد شهید تبریز، دومین جلسه به میزبانی بناب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های مراغه، ملکان و بناب و سومین جلسه به میزبانی سراب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های بستان آباد، هریس وسراب برگزار شده بود و قرار است این جلسات منطقه‌ای به صورت هفتگی در شهرستان‌های دیگر استان تداوم داشته باشد.

کد خبر 6094812

دیگر خبرها

  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • تمدید مسابقه کتاب شیرین تا روز بزرگداشت فردوسی
  • دلداری جالب تئو: این امتحان زندگی است، برادر!
  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام
  • داستان شگفت‌انگیز یک معلم در«مدیر مدرسه شریعت»/ از مبارزه با بهائیت تا تربیت چوپانی که مدیر مدرسه شد