Web Analytics Made Easy - Statcounter

پریسا زیارتی عضو هیئت علمی علوم پزشکی آزاد تهران در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره حضور دانشگاه آزاد در تدوین استاندارد ملی صنایع غذایی گفت: در تدوین استانداردها تاکنون، هیچ اسمی از دانشگاه آزاد نبوده و این فرصت در اختیار دانشگاه‌‌‌‌های مطرح دولتی بوده اما در حال حاضر این دانشگاه، در تدوین استانداردها حضور دارد و برای تدوین استانداردهای بعدی نیز این همکاری ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: تدوین استاندارد ملی 11602، میکروبیولوژی دانه‌‌های غلات و حبوبات، ویژگی‌‌ها و روش‌‌های آزمون، توسط گروه علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد و نمایندگانی از بخش صنایع غذایی، اداره استاندارد و وزارت بهداشت انجام شده است. این استاندارد مختص به غلات و حبوبات و ویژگی‌‌‌ها و روش‌‌‌های آزمون است. هر جایی که در ایران، آزمونی بر روی غلات و محصولات غذایی انجام می‌‌‌شود باید از این استاندارد استفاده کنند. استفاده از این استاندارد برای کلیه تولیدکنندگان صنایع غذایی اجباری است.

عضو هیئت علمی علوم پزشکی آزاد تهران در ادامه درباره محتوی استاندارد ملی در حوزه صنایع غذایی خاطرنشان کرد: قوانین استاندارد براساس قوانین ملی اداره استاندارد ایران بوده که ترجمه‌‌‌های ایزو و استانداردهای جهانی است. معیارهای تدوین این استاندارد، مانند تمام استانداردهای دیگر که شامل تحولات مربوط به دنیا با توجه به روز شدن و پیشرفت‌‌هایی که در زمینه غذایی است انجام می‌‌شود. بخش صنعتی تدوین استاندارد 11602، میکروبیولوژی دانه‌‌های غلات و حبوبات، ویژگی‌‌ها و روش‌‌های آزمون، به عهده نمایندگانی از صنایع غذایی کشور و بخش علمی به عهده علوم پزشکی آزاد تهران است.

زیارتی یادآور شد: یک استاندارد دیگری هم تدوین کردیم که به حوزه آب مرتبط بوده و این استاندارد علاوه بر کاربرد در آب آشامیدنی در صنایع غذایی هم کاربرد دارد و به زودی این استاندارد با حضور دوباره دانشگاه آزاد ارائه خواهد شد.

رئیس مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی علوم پزشکی آزاد تهران تصریح کرد: مرکز تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی علوم پزشکی آزاد تهران که تقریبا از دو سال گذشته تاسیس شده است، دستاوردهای خوبی داشته و چندین مورد حق ثبت اختراع در سطح بین‌‌‌الملل داشتیم.

وی تاکید کرد: تاکنون، چند نمونه اختراع داخلی برتر داشتیم و یکی از این محصولات، استفاده از جاذب زیستی پوست لیمو بوده که کارکرد آن جذب فلزات سنگین از برنج و سایر مواد غذایی با استفاده از ماده ارزان قیمت کارخانجات صنایع غذایی است. برای سم‌‌زدایی از آب و خاک هم جاذب‌‌‌هایی ساختیم. کلیه این دستاوردها برای اولین‌‌بار در کشور تولید شده و پیشنهادهای بسیاری را برای تجاری‌‌‌سازی و تولید انبوه این محصولات داشتیم.

انتهای پیام/

188 / 188 عضو هیئت علمی علوم پزشکی آزاد تهران پریسا زیارتی استاندار ملی صنایع غذایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استاندار ملی صنایع غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۴۷۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات