Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مدیریت شهری گفت: تبلیغات محیطی در شهر یکی از ظرفیت‌هایی است که نادیده گرفته شده اما زمینه ساز درآمد پایدار برای مدیریت شهری است، به طوری که توسعه فعالیت شهرداری‌ها در این حوزه به حرکت در مسیر توسعه پایدار شهری نیز کمک می کند.

سروش مهرابی پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به ظرفیت های حوزه اطلاع رسانی شهرداری‌های کشور، اظهار کرد: ظرفیت و پتانسیل تبلیغات و اطلاع‌رسانی که شهرداری های ایران در اختیار دارند، گنجی است که از نظرها پنهان مانده و بسیاری از فعالان اقتصادی و مدیران شهری به آن بی توجهی می کنند، در حقیقت به نوعی پشت پا به توسعه اقتصاد و درآمد پایدار شهری می زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بی توجهی مدیران شهری به استفاده از ابزارهای تبلیغات محیطی برای توسعه اقتصاد شهری و ایجاد درآمدهای پایدار در حالی صورت می گیرد که بسیاری از شهرداری های اروپایی و اغلب شهرداری های منطقه جنوب شرقی آسیا از این طریق به توسعه پایدار و کسب درآمدهای چشمگیر رسیده و بخش قابل توجهی از هزینه های اداره شهر را از طریق این درآمد ها تامین می کنند.

این کارشناس مدیریت شهری با بیان اینکه عملکرد تعداد محدودی از شهرداری های ایران در حوزه تبلیغات محیطی قابل قبول است، خاطر نشان کرد: برخی از نهادهای اداره شهر در کشور به طور نامحسوس به این حوزه توجهی داشته و سعی در استفاده از ظرفیت اقتصادی تبلیغات محیطی برای تامین هزینه های شهر کرده اند اما سرعت پیشرفت تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی شهرداری ها هنوز به نقطه مطلوبی نرسیده که بتواند در جایگاه تامین مالی هزینه‌های اداره شهر از طریق تبلیغات محیطی قرار بگیرند.

مهرابی پور اضافه کرد: بسیاری از کارشناسان معتقدند راهکار بهره مند شدن از ظرفیت مالی تبلیغات محیطی در سیستم های مدیریت شهری، برون‌سپاری آن به شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها است، تجربیات فعالان تبلیغات شهری در این حوزه نشان می دهد، ایجاد یک سازوکار اداری جداگانه در شهرداری ها برای نظارت و اجرای این تبلیغات می تواند تمام درآمد شهرداری یا حتی بیشتر از آن در بخش تبلیغات محیطی را جذب حقوق کارکنان همین نهاد کند.

وی ادامه داد: پژوهش‌ها نشان می دهد درصد فساد در فعالیت شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها که وظایف دولتی به آنها برون سپاری می شود، بسیار ناچیز است و از این رو بهترین تصمیم برای توسعه تبلیغات محیطی شهر و هدفمند کردن درآمد های این بخش، تحویل سازوکار اداری آن به شرکت های دانش بنیان یا استارتاپ های دانش محور شهری است.

این کارشناس مدیریت شهری با اشاره به ابعاد و ظرفیت‌های روانی و اجتماعی تبلیغات در محیط شهری، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات، اطلاع‌رسانی از طریق درگاه‌های تبلیغاتی شهر همچون بیلبوردها یا وسایل حمل و نقل عمومی بهترین روش برای مورد توجه قرار گرفتن در نگاه شهروندان است و همچنین تداوم تبلیغات در جایگاه های مختلف شهر اثرات روانی مثبتی برای گرایش شهروندان به کالای مورد نظر سفارش دهنده تبلیغ دارد.

مهرابی پور افزود: نظارت دقیق بر محتوا و مکان‌های استقرار این تبلیغات در نقاط مختلف جغرافیایی شهری بسیار حائز اهمیت است زیرا شهرداری به عنوان مجری یا ناظر طرح های تبلیغات محیطی در شهر نباید بگذارد که اعتماد شهروندان به پیشنهادات اقتصادی این نهاد خدشه‌دار شود.

کد خبر 400950

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اداره ارزان شهر اقتصاد شهری توسعه شهری توسعه اقتصادي توسعه توسعه پایدار شهری توسعه پایدار درآمد پايدار شهری درآمد پایدار تبلیغات شهری تبلیغات شهری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • درخواست پیشکسوت پرسپولیس از مدیران باشگاه
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند