Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز خبر تایید استعفای لاریجانی را تایید کرد.

باقر لاریجانی روز شنبه در نامه ای به سعید نمکی وزیر بهداشت تصریح کرد:‌ «خداوند را شکر می گویم که توفیق خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای سالیانی برای بنده فراهم نمود و این توفیق بسی شیرین تر که در نظام سلامت، خدمتگزار مردم شریف ایران بوده و خواهم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور ما به برکت حضور مدیران دلسوز و اساتید ارزشمند و کارکنان خدوم، دستاوردهای شگرفی در شئونات مختلف حوزه سلامت داشته است که افتخار می کنم به عنوان جزئی از این بخش، نقشی کوچک در این دستاوردها داشته ام. خصوصاً در این چند سال اخیر که مجموعه آموزش عالی سلامت به برکت برنامه تحول و نوآوری دوران درخشانی را تجربه کرد.

«استقرار آمایش سرزمینی و ماموریت گرایی در دانشگاهها، اعتباربخشی کلیه دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی و بیمارستان های آموزشی، اعتباربخشی ده ساله برنامه پزشکی عمومی کشور از سوی WFME، گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی، تخصصی و فوق تخصصی در قالب سند برآورد نیروی انسانی نظام سلامت، افزایش چهاربرابری دانشجویان خارجی، بازنگری برنامه های آموزشی در جهت تقویت جامعه نگری، استقرار نظام مدیریت آمایشی آموزش پزشکی و توسعه مأموریت گرایی، دسترسی ۶۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی به بخشی از آموزشهای خود از طریق فضای مجازی با مشارکت ۷۰% اعضای هیأت علمی در همین نیمسال جاری، اعتلای عدالت آموزشی با پذیرش ۳۰ درصدی بومی رشته های پزشکی، برنامه ریزی تربیت نیروی انسانی در افق ده ساله، افزایش اعتبارات حوزه آموزش، استقرار چندین هزار صندلی آزمون الکترونیک و برگزاری سه چهارم آزمونهای ملی به صورت الکترونیک و صرفه جویی جدی از این مجرا و ... همگی از دستاوردهای گرانبهایی است که با عنایات خداوند متعال در این دوره نصیب کشور گردید.»

لاریجانی در این نامه افزود:‌ خوشبختانه گفتمان نوین آموزش پزشکی امروز در سطوح مدیریتی جوانان و مدیران ارزشمندی را پرورانده است که تداوم دستاوردهای گرانسنگ این حوزه را تضمین خواهد کرد. اطمینان دارم که به توفیق الهی و درایت حضرتعالی و همکاران دانشمند و توانمند حوزه آموزش علوم پزشکی، این توسعه و تعالی تداوم خواهد داشت.

وی ادامه داد: اما متأسفانه بروز شرایط ویژه برای بنده در طول یک سال گذشته به دلیل بیماری همسر و نیاز به مراقبت از ایشان، اوضاع را به گونه ای دشوار نموده است که بیش از این فرصت حضور تمام وقت و تمرکز مطلوب بر حوزه آموزش را برای بنده فراهم نمی نماید. لذا همانگونه که در چند ماه گذشته نیز مکرر بیان شد، از جنابعالی استدعا دارم عذر بنده را از تصدی مسئولیت حوزه آموزش پذیرا باشید. البته از آنجا که به هیچ عنوان راضی به دغدغه‌مندی شما برای انتخاب فوری جایگزین نبودم، پیرو مذاکرات تا پایان این نیمسال تحصیلی همچنان ادامه خدمت دادم. البته از انجام وظیفه در زمینه های دیگری مانند کمیته ملی بیماری های غیرواگیر و شورای عالی اخلاق پزشکی حسب ضرورت، که مستلزم بار اجرایی سنگین و تمام وقت نباشد فروگذار نخواهم کرد. از خداوند متعال برای حضرتعالی و سایر مدیران دلسوز نظام سلامت کشور آرزوی توفیق روزافزون دارم و امیدوارم شاهد اعتلای سلامت کشور به دست با کفایت شما باشم.

برچسب‌ها استعفا محمدباقر لاریجانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استعفا محمدباقر لاریجانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استعفا محمدباقر لاریجانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۴۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مراقب سلامت برای هر کد ملی

طرح پزشک خانواده با پوشش جمعیتی ۵۵ میلیون نفر در کشور یکی از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت و گام اساسی برای دسترسی به تامین عدالت بهداشتی و سلامتی جامعه در دولت سیزدهم است.

به گزارش ایرنا، پزشک خانواده عنوان طرحی است که یک خانواده به طور مستقیم تحت پوشش تیم پزشکی قرار می‌گیرد؛ یعنی این گروه پزشکی علاوه بر اقدامات درمانی مربوط به یک خانواده، اقدامات مربوط به بهداشت جسمی، جنسی و روانی افراد را نیز تحت نظر قرار داده و مشاوره‌هایی در این خصوص به افراد می‌دهند.

پزشکان خانواده با صلاح دید خود می‌توانند افراد را به پزشکان متخصص ارجاع دهند تا در صورتی که نیاز به معاینات بیشتر دارند توسط آن‌ها انجام شود.

این طرح با محوریت نظام ارجاع بیماران، پس از سال‌ها انتظار و طی شدن دوره طولانی اجرای آزمایشی در استان‌های فارس و مازندران، از دی سال گذشته به صورت آزمایشی اجرا و از اردیبهشت امسال به‌طور گسترده در سایر شهر‌ها عملیاتی شد. در این طرح، مردم برای دریافت خدمات سلامت از یک مسیر تعریف شده و تحت نظر یک تیم مشخص اقدام می‌کنند و از حمایت‌های دولتی برخوردار می‌شوند.

تمام خانواده‌هایی که تحت طرح پزشک خانواده قرار می‌گیرند، ارجاع آن‌ها به متخصصان بالینی هدفمندتر می‌شود؛ به گونه‌ای که ارجاع‌های بیهوده به پزشکان کاسته می‌شود که خود کاهش مراجعات حضوری در کلینیک‌ها را به دنبال دارد.

مزیت این طرح آن است که هزینه‌های تشخیصی و میزان بستری‌ها به طور چشمگیری کاهش یافته و دریافت پول توسط پزشکان هم هدفمندتر می‌شود؛ از سوی دیگر بعضی از بیمه‌ها هزینه‌های زیادی از مردم بابت ارائه خدمات درمانی به آن‌ها می‌گرفتند که اجرای این طرح باعث شد این هزینه‌های اضافی نیز کاهش یابد یا حذف شود.

پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده

حسین فرشیدی روز یکشنبه افزود: مراقبان سلامت در اجرای برنامه کشوری پزشکی خانواده از نقش مهمی برخورد هستند. سوابق درخشان نظام شبکه در سلامت جامعه به ویژه در مناطق روستایی موید جایگاه تاثیرگذار مراقبان و بهورزان در اجرای برنامه‌های حوزه سلامت است.

وی با اشاره به شیوه نامه جدید برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهارداشت: پایگاه پزشکی خانواده تجمیعی متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت و ۲ تا ۳ پزشک برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، پایگاه پزشکی خانواده منفرد متشکل از دو مراقب سلامت و یک پزشک برای پوشش ۳ هزار نفر جمعیت و پایگاه سلامت متشکل از ۴ تا ۶ مراقب سلامت در مناطقی که موفق به جذب پزشک نشده‌اند برای پوشش ۶ تا ۹ هزار نفر جمعیت، است.

فرشیدی تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ میلیون ایرانی در قالب برنامه پزشکی خانواده تحت پوشش مراقب سلامت قرار گرفتند و امسال پیش بینی می‌شود این رقم به ۵۵ میلیون نفر افزایش یابد.

به گفته معاون وزیر بهداشت، برنامه پزشکی خانواده تعهد دولت است و از دستاورد‌های بزرگ نظام سلامت بوده که با ارائه بسته‌های خدمتی به ویژه با نیاز‌های مادران باعث ارتقا سلامت و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان در کشور شده است.

فرشیدی افزود: دولت سیزدهم به دنبال این است که تحت عنوان «عدالت در سلامت» حداقل خدمات را در اختیار افراد جامعه قرار دهد، اگرچه بخش بهداشت و درمان مستقیم با هم ارتباط دارند، اما آنچه ما در زمینه بهداشت کار می‌کنیم به صورت مستقیم بر آینده درمان تاثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه مناطق محروم و حاشیه شهر‌ها در حوزه خدمات سلامت و بهداشت بیشتر باید مورد توجه قرار گیرند، تصریح کرد: مردمی سازی سلامت بیشتر بر حقوق شهروندان و عدالت اجتماعی تاکید دارد و تلاش می‌کند تا از طریق طرح‌های مشارکتی مردم محور، از تسلط یک گروه خاص دارای نفوذ محلی یا محروم ماندن برخی اقشار از خدمات و امکانات، جلوگیری کند.

برنامه پزشک خانواده، یکی از آن برنامه‌های مهم نظام جمهوری اسلامی در دو دهه اخیر ایران است که حداقل ۵ دولت درگیر اجرای آن شدند. مسئولان در همه این دولت‌ها بر اولویت و اهمیت این برنامه تاکید داشتند و مصوبات و ابلاغیه‌های متعددی برای تسریع در روند اجرای این برنامه داشتند.

این برنامه برای اولین بار در قانون برنامه توسعه چهارم (۱۳۸۸- ۱۳۸۴) مطرح شد و اکنون در ۹۵ شهر در حال اجراست و در این برنامه تیم‌های سلامت دانشگاه‌های علوم پزشکی مشارکت دارند.

دیگر خبرها

  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند