Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهرری آنلاین به نقل از مهر، هنوز جایگزینی برای باقر لاریجانی در سمت معاونت آموزشی وزارت بهداشت تعیین نشده است. اما شنیده‌ها حاکی از این است که فرد جایگزین از گروه علوم پایه پزشکی خواهد بود.

دکتر باقر لاریجانی از سال ۱۳۹۲ همزمان با وزارت دکتر سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی به سمت معاونت آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در دوره وزارت دکتر سعید نمکی در سمت خود ابقا شده بود.

در نامه استعفای دکتر باقر لاریجانی به «سعید نمکی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده است:

«خداوند را شکر می‌گویم که توفیق خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای سالیانی برای بنده فراهم نمود و این توفیق بسی شیرین‌تر که در نظام سلامت، خدمتگزار مردم شریف ایران بوده و خواهم بود. کشور ما به برکت حضور مدیران دلسوز و اساتید ارزشمند و کارکنان خدوم، دستاوردهای شگرفی در شئونات مختلف حوزه سلامت داشته است که افتخار می‌کنم به عنوان جزئی از این بخش، نقشی کوچک در این دستاوردها داشته‌ام. خصوصاً در این چند سال اخیر که مجموعه آموزش عالی سلامت به برکت برنامه تحول و نوآوری دوران درخشانی را تجربه کرد.

استقرار آمایش سرزمینی و ماموریت‌گرایی در دانشگاه‌ها، اعتباربخشی کلیه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌های آموزشی، اعتباربخشی ده ساله برنامه پزشکی عمومی کشور از سوی WFME، گسترش رشته‌های تحصیلات تکمیلی، تخصصی و فوق تخصصی در قالب سند برآورد نیروی انسانی نظام سلامت، افزایش چهار برابری دانشجویان خارجی، بازنگری برنامه‌های آموزشی در جهت تقویت جامعه‌نگری، استقرار نظام مدیریت آمایشی آموزش پزشکی و توسعه مأموریت‌گرایی، دسترسی ۶۰ درصد دانشجویان علوم پزشکی به بخشی از آموزش‌های خود از طریق فضای مجازی با مشارکت ۷۰ درصد اعضای هیئت علمی در همین نیمسال جاری، اعتلای عدالت آموزشی با پذیرش ۳۰ درصدی بومی رشته‌های پزشکی، برنامه‌ریزی تربیت نیروی انسانی در افق ده ساله، افزایش اعتبارات حوزه آموزش، استقرار چندین هزار صندلی آزمون الکترونیک و برگزاری سه چهارم آزمون‌های ملی به صورت الکترونیک و صرفه جویی جدی از این مجرا و ... همگی از دستاوردهای گرانبهایی است که با عنایات خداوند متعال در این دوره نصیب کشور شد.

خوشبختانه گفتمان نوین آموزش پزشکی امروز در سطوح مدیریتی جوانان و مدیران ارزشمندی را پرورانده است که تداوم دستاوردهای گرانسنگ این حوزه را تضمین خواهد کرد. اطمینان دارم که به توفیق الهی و درایت حضرتعالی و همکاران دانشمند و توانمند حوزه آموزش علوم پزشکی، این توسعه و تعالی تداوم خواهد داشت.

اما متأسفانه بروز شرایط ویژه برای بنده در طول یک سال گذشته به دلیل بیماری همسر و نیاز به مراقبت از ایشان، اوضاع را به گونه‌ای دشوار نموده است که بیش از این فرصت حضور تمام وقت و تمرکز مطلوب بر حوزه آموزش را برای بنده فراهم نمی‌نماید. لذا همانگونه که در چند ماه گذشته نیز مکرر بیان شد، از جنابعالی استدعا دارم عذر بنده را از تصدی مسئولیت حوزه آموزش پذیرا باشید. البته از آنجا که به هیچ عنوان راضی به دغدغه‌مندی شما برای انتخاب فوری جایگزین نبودم، پیرو مذاکرات تا پایان این نیمسال تحصیلی همچنان ادامه خدمت دادم.

البته از انجام وظیفه در زمینه‌های دیگری مانند کمیته ملی بیماری‌های غیرواگیر و شورای عالی اخلاق پزشکی حسب ضرورت، که مستلزم بار اجرایی سنگین و تمام وقت نباشد فروگذار نخواهم کرد. از خداوند متعال برای حضرتعالی و سایر مدیران دلسوز نظام سلامت کشور آرزوی توفیق روزافزون دارم و امیدوارم شاهد اعتلای سلامت کشور به دست با کفایت شما باشم.»

کد خبر 475355 برچسب‌ها باقر لاریجانی وزارت بهداشت و درمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: باقر لاریجانی وزارت بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا پیشتاز است و افتخاری بزرگ رقم زده است.

وی با بیان اینکه روند آموزش علوم پزشکی در دنیا در سال ۲۰۲۴ تاکید بر آموزش بالینی مبتنی بر جامعه بوده است، افزود: ادغام هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین در حال حاضر در جهان مطرح و جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه، کارهای بزرگی انجام داده است.

 عین‌اللهی با بیان اینکه روش تدریس در گذشته به صورت سنتی استاد محور و جزوه محور بود، با تاکید بر نقش مهم دانشجویان، از دانشجویان فعال به عنوان یکی از مهمترین ارکان آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر آموزش‌ها در علوم پزشکی بر اساس مسئله و حل مسئله در جریان است و فراتر از استاندارها عمل کرده و می کنیم.

وی دستاوردهای علوم پزشکی و حوزه سلامت را موجب افتخار ملی و بین المللی دانست و گفت: یکی‌ از دلایل موفقیت نظام سلامت ادغام آموزش و درمان در سال ۱۳۶۵ است چرا که آموزش را متناسب با نیاز بهداشت و درمان جامعه قرار داده و توانسته ایم تحولی در آموزش و درمان ایجاد کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی در حوزه آموزش پزشکی را به موازات یکدیگر پیش می‌بریم، افزود: در رشد کمی افزایش تعداد ظرفیت خدمات‌ سلامت، تماس دانشجو با جامعه، حضور دانشجویان در فیلد ارائه خدمات، توسعه مراکز آموزش پزشکی و حل مشکل خدمات توسط هیات های علمی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 عین اللهی توسعه پژوهش‌های کاربردی، افزایش دو برابری شرکت دانش بنیان و انجام پژوهش برای رفع نیازهای مردم را از جمله اقداماتی برشمرد که در بخش کیفی نظام سلامت انجام شده است.

 وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر دانشجویان در عرصه های خدماتی و تحقیقاتی، یادآور شد: تمرکز ما استفاده از آزمایشگاه های مهارتی و شبیه سازها در علوم پزشکی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و مهارت های آموزشی از راه دور است.

 وی گفت: توانمندسازی اساتید، اعضای هیات علمی و بکارگیری روش های نوین سنجش و ارزیابی از جمله مواردی است که باید در آموزش علوم پزشکی تجلی پیدا کند.

 عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای عالی کرامت در وزارت بهداشت، گفت: حفظ کرامت بیمار از سوی دانشجویان علوم پزشکی و نیروهای حوزه سلامت همواره مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت مرجعیت علمی کشورمان در رشته های علوم پزشکی، یادآور شد: فعالیت گسترده شرکت‌های دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیاز جامعه و تحول در بهره مندی از ظرفیت نخبگان، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره علم و فناوری بخشی از ابزارهای رسیدن به این مرجعیت است. 
 
وی از تحصیل ۲۲۸ هزار ۶۹۷ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از نقاط قوت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: خوشبختانه در دولت مردمی و در راستای تحقق عدالت در سلامت، در حوزه آموزشی ۲۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت کشور اضافه شده و امسال برنامه ما تامین نیازهای آموزشی دانشگاه هاست.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیگر دستاوردهای دولت مردمی آیت الله رئیسی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دوره، ۴ دانشکده علوم پزشکی، ۱۳ مجتمع عالی پزشکی، ۸ دانشکده پرستاری و ۴ دانشکده داروسازی ایجاد شده است.

 وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در همه دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد به تصویب آیین نامه دستیاری اشاره کرد و گفت: تعیین و تعدیل علمی میزان کشیک شب برای کلیه دستیاران مدنظر قرار گرفته‌ است و از سوی دیگر ارائه تسهیلات و بیمه پایه و تکمیلی در خصوص دستیاران تقویت شده است‌.

 وی با بیان اینکه بومی سازی منابع علمی را شروع کرده ایم، گفت: باید موضوعات نوظهور و میان رشته ای مورد توجه قرار گیرد. همچنین پیاده سازی فناوری جدید و نوین در آموزش پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی مدنظر ما قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • از این مهندس پاس به آن پاسور گل؛ ژاوی و کروس چرا مثل مسی و مولر استعفای خود را پس گرفتند؟
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور