Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - پرونده ژن خوب میلیاردر بالاشهرنشین وزیر سابق صمت (محمد رضا نعمت زاده)، کسی که بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال از بانک های ملت و تجارت و سینا تسهیلات گرفته و به همراه ۳ خواهرش در ده ها شرکت، عضو هیات مدیره بود، به اتهام اخلال در توزیع مایحتاج دارویی کشور که اصلی مهم و حیاتی است با بیست سال حبس در حال بسته شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار پول نیوز، شبنم نعمت‌زاده  شهریور ماه امسال به مشارکت در اخلال عمده از طریق اخلال در توزیع مایحتاج عمومی دارو به مبلغ یک هزار و ۸۵۰ میلیارد و ۱۴۸ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۹۹ ریال و ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی، مشارکت در تحصیل مال از طریق نامشروع به همان مبلغ ذکر شده و سواستفاده از جواز و امتیاز تعویض شده، مشارکت در اخلال نظام دارویی کشور، فعالیت غیرمجاز در شبکه دارویی در استان البرز بدون مجوز وزارت بهداشت و نگهداری غیرمجاز دارو بدون تشریفات قانونی در حکم قاچاق متهم است. مدیرعامل شرکت توسعه دارویی رسا شخصی به نام احمدرضا لشگری‌پور بود که در تمام این اتهامات با نعمت زاده همدست بود.
شرکت توسعه دارویی رسا با شرکت‌های البرز دارو، جابر بن حیان، استراژن دارو، اسوه، ایران سرنگ، زهراوی، بارمین، فارابی، لابراتوار‌های رازک، پارس دارو و ریحان اصفهان و وحیدی نژاد و زرکش در تعامل بوده که به همه این شرکت ها نیز بدهکار بود.
وزارت اطلاعات اعلام کرده است که متهمان، ۶۰۰ میلیارد ریال بدهی داشته و فاکتورهای صوری در بیرجند و اصفهان در اختیار داروخانه ها قرار می دادند. اظهارنامه های مالیاتی شرکت‌های متهمین هم نشان دهنده مغایرت اطلاعات اظهارنامه مالیاتی با اطلاعات مالی است که دو دفتر بودن آن ها نیز، مصداق این ادعا است. احتکار دارو، قاچاق دارو و انبارداری غیر قانونی دارو تاریخ مصرف گذشته بدون مجوز سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت در استان البرز و شهریار، از اتهامان فردی  است  که این روزها به عنوان ملکه دارو در رسانه ها شناخته می شود.
متهمان از سال ۹۲ اقدام به خرید دارو کرده‌اند، اما چک‌های آن‌ها برگشت خورده و ۱۸۹ میلیارد تومان بدهی آن‌ها در آن سال بوده است. متهمان با فریبکاری سعی کرده‌اند به فعالیت دارویی خود ادامه دهند و مدیران دارویی را در خرید دارو با مشکل مواجه کرده‌اند و از طرفی باعث کمبود دارو در کشور شده‌اند.
شرکت‌های داروسازی از جمله جابربن حیان، شرکت دارو پخش، شرکت پارس دارو، شرکت کاسپین، شرکت لابراتوار‌های رازک، شرکت فارابی، شرکت استراژن دارو، شرکت شفاطب پرتو دارو، شرکت ایران سرنگ، شرکت البرز دارو، شرکت فارماشیمی، شرکت داروسازی ریحانه اصفهان و برخی دیگر از شرکت‌های وابسته به هلدینگ شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) از شبنم نعمت‌زاده، لشگری‌پور و شرکت رسا شکایت کرده‌اند.
مرداد ۹۷، احتکار دارو در یکی از انبار‌های متعلق به شرکت دختر نعمت زاده، جنجالی شد. او گفت که شرکت پخش و توزیع داروی آن ها، انبار‌های زیادی دارد و در یکی از انبار‌هایی که داروهایمان را نگهداری می‌کردیم، دارو‌های تاریخ مصرف گذشته موجود بود که به اداره کل دارو، اطلاع داده شد. ارزش ریالی دارو‌های کشف شده تاریخ مصرف گذشته، ۵ تا ۶ میلیارد تومان اعلام شد. او گفته بود که این کالاها، ضایعات دارویی ۳ سال اخیر شرکت بوده است.
نعمت‌زاده که رئیس هیئت مدیره شرکت دارویی رسا را بر عهده داشت اتهامات متعددی را مرتکب شده است و در دادگاه در پاسخ به سوال قاضی که از او درباره میزان دارایی‌هایش سوال پرسید از ۵۰۰ حساب بانکی خود صحبت کرد.
البته نکته قابل توجه این است که متهم ردیف اول اذعان داشته که برای افتتاح هیچ حسابی به شهرستان‌ها نرفته است.
داشتن ۵۰۰ حساب بانکی توسط یک شخص موضوعی عجیب به حساب می‌آید؛ از سویی تعداد بالای حساب‌های بانکی و از سویی دیگر میزان پول در گردش حساب‌های بانکی موضوعی است که هر مخاطبی را به خود جذب می‌کند.
بر اساس قانون هر شخص حقیقی تنها می‌تواند سه نوع حساب سپرده کوتاه مدت، سپرده بلند مدت و قرض الحسنه در هر یک از بانک‌های کشور داشته باشد و بر اساس کیفرخواست  تعداد حساب‌های شخصی شبنم نعمت زاده  ۲۲ فقره حساب به میزان ۱۲۲ میلیارد تومان است.
بر اساس قانون بانکی کشور، اشخاص حقوقی می‌توانند هر تعداد حساب بانکی که می‌خواهند در بانک‌های کشور تاسیس کنند یعنی شاید برای یک شخص حقوقی صد‌ها حساب بانکی توسط نماینده شرکت یا موسسه افتتاح شده باشد.
یکی دیگر از حواشی نعمت زاده، ویلای لوکس و گرانش بود که در تاریخ ۱۳ اسفند۹۷ با حکم دادگاه، تخریب شد. این ویلا ۱۰۱۲ متر مربع بود که به صورت غیر قانونی ساخته شده بود. این تخریب، بازتاب ملی و بین المللی پیدا کرد و بار دیگر، منطقه لواسان که از آن به عنوان پایتخت سرمایه سالار‌های ایران عصر نوین و پایتخت ساخت و ساز غیر مجاز تهران یاد می‌کنند، در کانون توجه افکار عمومی قرار داد.
همه این موضوعات یک طرف ، موضوع اصلی که عجیب است اینکه پسری ۲۵ ساله که متهم به پولشویی است، به نام امیر بارانی، سند ۲۰ میلیارد تومانی برای دختر نعمت زاده به عنوان وثیقه می گذارد.  
در واقع یکی از عجیب‌ترین موضوعاتی ‏که در دادگاه نعمت زاده ظاهرا به اصل پرونده ارتباط پیدا نمی‌کرد، اما توجه زیادی به خودش جلب کرد، بخشی از حرف‌های ‏قاضی بود که به دلیل بازداشت مجدد او مربوط می‌شد.  
مسعودی مقام، قاضی شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی خطاب به نعمت‌‏زاده در مورد علت بازداشت مجددش گفت: «بازداشت شما از آن جهت صورت گرفت که بیم فرارتان می‌رفت و شخصی که برای ‏شما سند گذاشته بود فردی متولد‌سال ۷۳ به نام آقای امیر بارانی بود که در دادگاه حاضر نشد، با وجود این‌که ۲۰‌میلیارد تومان ‏برای شما سند گذاشت و اعلام کرد که اگر باز هم سند بخواهید در اختیار شما قرار می‌دهم، درحالی‌که وجود این همه سند در ‏دست این فرد جای سوال داشت.»
این‌طور که گفته می‌شود وثیقه‌ای که برای او گذاشته شده به دلیل مشکوک بودن ماجرا پس ‏داده شده و پدر نعمت‌زاده مجبور شده برای بیرون آوردن دخترش ضمانت نامه بانکی ارایه کند. نزدیک بودن تاریخ اتمام این ‏ضمانت نامه هم دلیل دستگیری مجدد نعمت‌زاده اعلام شد. اما از همه اینها گذشته، همان‌طور که انتظار می‌رفت فعالان ‏رسانه‌ای حوزه‌های اقتصادی به سرعت وارد گود شدند تا بدانند کسی که با 25‌سال سن برای نعمت‌زاده وثیقه 20 میلیاردی ‏آورده بوده و تازه سند سنگین‌تر هم داشته، چه کسی بوده است؟
این جوان رعنا کسی نبوده جز سید امیر بارانی بهبهانی که به سرعت عکس کارت ملی‌اش هم منتشر و معلوم شد که هنوز 26 ‏سال را هم پر نکرده و باید او را پسر 25 ساله‌ای با داشتن سند‌های میلیاردی زیاد بدانیم. از آنجایی که طبیعتا این پسر در این ‏سن چنین سندهایی را با عرق جبین به دست نیاورده، اسم و رسم پدرش هم اهمیت پیدا کرد. البته نام خانوادگی‌اش هم آن‌قدر خاص ‏بود که مستقیما اذهان کسانی را که کمی در جریان خبرهای پرونده‌های اقتصادی هستند به سمت یک اسم ببرد: معین بارانی ‏بهبهانی، کسی که خودش صاحب پرونده‌های کلان اقتصادی است و چند وقت پیش خبری درباره استفاده او از ارزهای دولتی ‏برای واردات پورشه حسابی سروصدا کرد. هنوز معلوم نیست که سرنوشت پرونده 140‌میلیارد تومانی او که باعث شد اسمش ‏به عنوان سلطان پورشه سر زبان‌ها بیفتد، چه نتیجه‌ای پیدا کرد، اما حضور پسر او برای ضمانت شبنم نعمت‌زاده نشان می‌دهد ‏که اوضاع خیلی بدی هم ندارد.
شبنم نعمت زاده ، در فهرست میلیونر های جوان ایران قرار دارد. او خیلی زود توانست در حوزه دارو، عنوان ملکه دارو ایران را به خود اختصاص داده و با ده ها شرکت دارویی در بازار بورس ایران، معامله کند.  
  سند همکاری شبنم نعمت زاده با شرکت توسعه تجارت نعمت که به همراه خواهر و پدر و مادرش، در آن  فعالیت  دارند
 
طبق اظهارات دادستانی در نخستین جلسه رسیدگی به پرونده این ژن خوب در حوزه دارو، ملکه دارویی کشور از بانک های زیر تسهیلات میلیاردی دریافت کرده است:
 
    ۴۰ میلیارد ریال از بانک ملت
    ۴۰ میلیارد ریال از بانک شهر
    ۴۵ میلیارد ریال از بانک ملت
    ۶۰ میلیارد ریال از بانک سینا  
تصویر  چک های  برگشت خورده بانک ملت که مربوط به شعبه طالقانی نبش فرصت است و سال  ۹۷ صادر شد   درآمد های مدیران  شرکت اخلال گر توسعه دارویی رسا
حقوق ماهانه بهمن گنجی، معاون مالی شرکت توسعه دارویی رسا: ۲۵۰ میلیون ریالحقوق ماهانه احمد رضا لشکری پور، مدیرعامل  شرکت توسعه  دارویی رسا: ۷۵۰  میلیون ریالحقوق ماهانه فلورانس اندرزبخش، عضو هیات مدیره: ۱۹۰ میلیون ریال  
بعد از تمام ماجراها در آخرین جلسه دادگاه، سخنگوی قوه قضائیه از محکومیت شبنم نعمت‌زاده به ۲۰ سال حبس خبر داد. حالا سوال اینجاست که آیا بیست سال حبس برای این همه اتهام که آن هم مربوط به دارو که یک مایحتاج ضروری در کشور محسوب میشود، آن هم در شرایط تحریم که خیلی از بیماران به خاطر حتی یک قرص و آمپول جان خود را از دست میدهند، کافی است؟؟!
 
 
 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: نعمت زاده شرکت توسعه دارویی رسا احمدرضا لشگری پور متهمان احتکار دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن

ساندار پیچای، مدیرعامل آلفابت (شرکت مادر گوگل) در آستانه دستیابی به ثروت ۱۰ رقمی است که یک دستاورد کم‌سابقه برای یک مدیر فناوری غیربنیانگذار است.

به گزارش ایسنا، از زمانی که پیچای ۵۱ ساله در سال ۲۰۱۵، مدیرعامل گوگل شد، ارزش سهام این شرکت بیش از ۴۰۰ درصد رشد کرد و عملکرد قابل توجهی در مقایسه با عملکرد شاخص‌های اس اند پی ۵۰۰ و نزدک در مدت مشابه داشت. ارزش سهام این شرکت روز جمعه پس از انتشار گزارش درآمدهای سه ماهه اول که بهتر از حد مطلوب بود، به رکورد جدیدی رسید. درآمد این شرکت با رشد مبتنی بر هوش مصنوعی در واحد رایانش ابری، تقویت شد. همچنین، برای نخستین بار در تاریخ خود، سود نقدی معرفی کرد.

بر اساس داده‌های شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، افزایش ارزش سهام این شرکت در کنار پاداش سنگین سهام که ساندار پیچای را به یکی از پردرآمدترین مدیران عامل جهان تبدیل کرده است، ثروت او را به نزدیک به یک میلیارد دلار رسانده است.

این یک پیشرفت قابل ملاحظه برای ساندار پیچای است که اهل چنای هند است و در یک آپارتمان دو اتاقه بزرگ شد که او و برادر کوچکترش، در کف اتاق نشیمن می‌خوابیدند. او در مصاحبه‌هایش گفته است که در طول دوران کودکی‌اش، تلویزیون یا خودرو نداشتند. گاهی حتی آب لوله کشی هم نداشتند.

اولین تلفن، وقتی ۱۲ سال داشت وارد خانه آنها شد و به گفته خودش، او را با امکانات فناوری آشنا کرد. این موضوع، همراه با کنجکاوی در مورد شغل پدرش به عنوان مهندس برق شرکت انگلیسی  GEC،، پیچای جوان را به صنعت فناوری جذب کرد.

او در مدرسه، عالی بود و سرانجام توانست به موسسه معتبر فناوری هند در خاراگپور راه پیدا کرده و در رشته مهندسی تحصیل کند. وقتی او بورسیه تحصیلی دانشگاه استنفورد را دریافت کرد، پدرش ۱۰۰۰ دلار از پس انداز خانواده (بیش از حقوق سالانه‌اش) برداشت تا هزینه بلیت هواپیمای پیچای و سایر هزینه‌هایش را تامین کند.

پیچای در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۴ گفت: پدر و مادرم همان کاری را کردند که بسیاری از والدین در آن زمان انجام می‌دادند. آنها بخش زیادی از زندگی خود را فدا کردند و از درآمد قابل تصرف خود برای اطمینان از تحصیل فرزندانشان استفاده کردند.

او پس از اخذ مدرک عالی دیگر در مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا، مدتی به عنوان مشاور در شرکت مک‌کنزی فعالیت کرد و در سال ۲۰۰۴ به عنوان مدیر محصول به گوگل پیوست و ساخت پروژه‌های بزرگی مانند نوار ابزار گوگل و گوگل کروم را مدیریت کرد.

تسهیل کننده بزرگ

پیچای در سال ۲۰۱۵ توسط لری پیج یکی از بنیانگذاران گوگل، به عنوان مدیرعامل گوگل انتخاب شد، در حالی که خود پیج، مدیر عامل هلدینگ تازه تاسیس آلفابت شد. پیچای، سمت مدیرعامل آلفابت را در سال ۲۰۱۹، پس از این که لری پیج و سرگئی برین، بنیانگذار دیگر گوگل، از مدیریت امور روزانه کنار رفتند، بر عهده گرفت.

برین و پیج که مجموعا حدود ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی خالص دارند، در نامه‌ای در سال ۲۰۱۹ درباره پیچای چنین گفتند: از زمان تاسیس آلفابت، هیچ کسی نیست که بیشتر به او اعتماد کرده باشیم و هیچ فردی بهتر از او برای هدایت گوگل و آلفابت به سمت آینده، وجود ندارد.

پیچای در دوران مدیرعاملی خود، بر گسترش لاین محصولات گوگل و اضافه شدن دستیار گوگل، گوگل هوم، گوگل پیکسل، گوگل ورک اسپیس و محصولات دیگر، نظارت داشته است. او همچنین اولین کسی بود که از هوش مصنوعی استقبال کرد و آن را «فرصت یک باره در یک نسل» نامید.

در حالی که آلفابت به دلیل محصولات هوش مصنوعی خود، ‌هدف انتقاد قرار گرفته است و برخی از سرمایه‌گذاران توانایی این غول فناوری را برای رقابت با شرکت  OpenAI زیر سوال برده‌اند، گزارش درآمد اخیر، این اطمینان را ایجاد کرد که هزینه‌های صورت گرفته برای این فناوری، در حال به ثمر نشستن است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، دارایی خالص پیچای شامل ۴۲۴ میلیون دلار دارایی سهام و همچنین حدود ۶۰۰ میلیون دلار به دست آمده از فروش سهام از زمانی است که مدیرعامل شد. شاخص ثروت بلومبرگ فرض را بر این گذاشته که سهام فروخته شده برای سرمایه گذاری مجدد در بازار سهام، مورد استفاده قرار گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ساندار پیچای در یک قدمی میلیاردر شدن