Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محققان دانشگاه موناش در آستانه تجاری کردن کار آمدترین باتری لیتیوم-گوگرد (Li-S) در جهان هستند که می تواند بیش از چهار برابر پرچمداران فعلی بازار را پشت سر بگذارد.

مهدخت شعیبانی از گروه مهندسی مکانیک و هوافضا دانشگاه موناش رهبری یک تیم تحقیقاتی بین‌المللی را برعهده دارد که توانسته یک باتری Li-S با ظرفیت فوق‌العاده بالا تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از بزرگترین تولیدکنندگان باتری‌های لیتیوم در چین و اروپا اعلام کرده‌اند که این باتری بازار محصولات آن‌ها را تهدید می‌کند و تصمیم دارند مانع افزایش تولید آن شوند. طبق گفته طراحان این باتری، آزمایش های‌بعدی در اوایل سال ۲۰۲۰ در استرالیا انجام می‌شود.

این باتری قادر است تلفن همراه شما را برای مدت پنج روز مداوم شارژ کند و یا حتی این امکان را برای یک خودروی الکتریکی فراهم می‌آورد که بدون سوختگیری مسافتی بالغ بر ۱۰۰۰ کیلومتر را طی کند.

پروفسور مایناک مجومدر عضو این گروه تحقیقاتی معتقد است این یک پیشرفت بزرگ برای صنعت استرالیا بوده و می‌تواند شیوه تولید تلفن‌ها، اتومبیل‌ها، رایانه‌ها و شبکه‌های خورشیدی را در آینده متحول کند. ساخت و اجرای موفقیت آمیز باتری‌های Li-S در اتومبیل‌ها و شبکه‌ها ۲۱۳ میلیارد دلار برای استرالیا ارزش افزوده خواهد داشت. با این باتری بازار خودرو‌های استرالیا متحول شود و انرژی پاک و مطمئن‌تری را در اختیار همه استرالیایی‌ها قرار می‌دهد. این تیم تحقیقاتی بیش از ۲.۵ میلیون دلار بودجه از طرف شرکای دولتی و بین‌المللی برای آزمایش این فناوری دریافت کرده است.

محققان با استفاده از همان مواد در باتری‌های لیتیوم یونی استاندارد، طراحی کاتد‌های گوگرد را دوباره پیکربندی کردند تا بتوانند بار‌های استرس بالاتر را بدون افت ظرفیت کلی یا عملکرد کاهش دهند. این تیم با الهام از معماری منحصر به فرد بریج که برای اولین بار در دهه هفتاد میلادی در پردازش پودر‌های شوینده ثبت شد، روشی را به کار گرفتند که باعث ایجاد پیوند‌هایی بین ذرات می‌شود تا بتواند تنش را در خود جای دهد و سطح پایداری را که تا به امروز در هیچ باتری مشاهده نشده است، ایجاد کند.

عملکرد جالب، به همراه کاهش هزینه‌های تولید، عرضه فراوان مواد، سهولت پردازش و کاهش آلودگی زیست محیطی، طراحی باتری جدید را برای برنامه‌های آینده جذاب‌ترمی کند.

این روش نه تنها از معیار‌های با کارآیی بالا و چرخه طولانی بهره می‌برد، بلکه سادگی و هزینه بسیار کم آن برای تولید و همچنین استفاده از فرآیند‌های مبتنی بر آب می‌تواند به کاهش قابل توجهی در زباله‌های خطرناک محیط زیست منجر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: باتری تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شین هوا، پلیس ایالت ویکتوریا استرالیا از کشته شدن دو نفر بر اثر سقوط یک هواپیما سبک در مونت بیوتی در روز شنبه خبر داد.

سازمان آتش نشانی کشور استرالیا گزارش داد که هواپیمای سقوط کرده یک "گلایدر موتوردار" بوده است.

مونت بیوتی در شمال شرقی ایالت واقع شده است، شهر کوچکی است که توسط پارک ملی آلپ احاطه شده است و دارای دریاچه‌ها، جنگل‌ها و میدان‌های برفی است.

کد خبر 6090322

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا