Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مـــــــــراسم اختتامیـــــه ایــــــن ارزیابـــــی، حمیدرضا‌ عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه، ضمن تشکر از زحمات و واکاویی‌های تیم ارزیابی عنوان کرد: نکته مثبت حضور در این فرایند و جایزه این است که شرکت، این شجاعت و جسارت را داشته است که سازمانی از بیرون آن را ارزیابی کند و نقاط قابل‌بهبود را به آن گوشزد نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این امر از اشتیاق به یادگیری فولاد مبارکه حکایت دارد.

وی تأکید کرد: حضور در فرایند این جایزه به‌هیچ‌عنوان نباید شرکت را دچار غرور کند. باید به یاد داشته باشیم که تعالی سقف ندارد و حتی اگر مجددا جایزه آن را دریافت کنیم، نباید در فرایند یادگیری، بهبود و تعالی متوقف شویم.

مهندس عظیمیان با تأکید بر این‌که شرکت فولاد مبارکه دو جنبه صنعتی و اقتصادی دارد، تصریح کرد: در هر دو بخش باید با تولید دانش و ثروت به پیشرفت خود ادامه دهیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود تصریح کرد: همچنان که در قوانین نظام آفرینش آمده است، اگر بخواهیم به پله های بالاتری از تعالی و کمال دست یابیم باید تلاش بیشتری داشته باشیم از این رو در فولاد مبارکه نیز این نظام و قانون حکم فرماست و باید برای رشد فزاینده تلاش بیشتری  داشته باشیم در غیر این صورت متوقف خواهیم شد.

بنــــابر ایــــن گزارش، در ایــــن مـــراسم احمد اثنی‌عشری، ارزیاب ارشد جایزه تعالی سازمانی، ضمن قدردانی از همکاری مدیران و کارشناسان شرکت فولاد مبارکه در فرایند ارزیابی، گزارش کاملی از یافته‌ها و اقدامات انجام‌شده ارائه کرد.

در همین خصوص معاون تکنولوژی شرکت فولادمبارکه عنوان کرد: در فضای چالشی کسب‌وکار و صنعت، متعالی بودن تنها کلید راه‌گشای حرکت در این فضاست. بی‌شک مدیریت و کارکنان هستند که با حضور حداکثری خود در فرایند ارزیابی و سایر فعالیت‌ها شرکت را شاداب و رو به پیشرفت نگه می‌دارند.

سید مهدی نقوی با اشاره به این‌که باید با یادگیری از نقاط قابل‌بهبود ارائه‌شده در دوره‌های قبل بتوانیم از چالش‌های پیشِ‌رو عبور کنیم، اظهار کرد: اگر اعلام می‌کنیم که توسعه فولاد مبارکه به وسعت ایران است، باید تلاش خود را در مسیر رشد و تعالی دوچندان کنیم. باید با استفاده از آموخته‌های این فرایند و با عنایت به گزارش‌های ارزیابان مسیر تعالی را برای سال‌های پیش رو هموارتر کنیم.

وی خاطر نشان کرد:دستاورد هاو یافته های فولاد مبارکه در چنین فرایند هایی راهگشای سایر شرکت هایی خواهد بود که قصد حضور در این دوره ارزیابی و جوایز را دارند.

گفتنی است شرکت فولاد مبارکه طی چند دوره حضور در فرایند این ارزیابی‌ها به دستاوردهای ارزشمندی دست یافته است. تاجایی‌که در سال 91 برای اولین بار و به‌عنوان تنها شرکت ایرانی توانست تندیس زرین جایزه ملی تعالی سازمانی را کسب کند و در سال 93 نیز این مهم را تکرار نماید.

علاوه بر این در سال 96 نیز با شرکت در ارزیابی تعالی اروپا (EFQM)، توانست به‌عنوان تنها شرکت ایرانی با کسب تقدیرنامۀ پنج ستاره به سطح بین‌المللی راه یابد و در سال 1397 موفق به کسب تندیس زرین جایزۀ تعالی اروپا (EFQM) شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان رشد شرکت فولاد فولاد مبارکه قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۷۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن درسامانه سیدا می‌باشد.

وی اظهار کرد: مدیران مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز (با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز تأیید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی یادآور شد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش وپرورش (my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموز اقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی افزود: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می‌کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر می‌روند.

محمدی گفت: ارزیابی هوشی/روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش وپرورش استثنایی انجام می‌شود و باتوجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می‌شود.

وی تأکید کرد: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده می‌شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون‌ ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • برگزاری آیین نکوداشت هفته کارگر در شرکت فولاد اکسین/ تجلیل از کارگران نمونه
  • یک سارق در مبارکه ۳۲ بار از شرکت مخابرات سرقت کرد
  • حضور بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز در «جشنواره ولاگ» فیلیمومدرسه
  • شجاعت کودک فلسطینی بعد از خروج از زیر آوار
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته