Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@22:52:49 GMT

عدم فرزندآوری در آینده مشکل آفرین خواهد بود

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۶۷۴۲۱

عدم فرزندآوری در آینده مشکل آفرین خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر٬ عنایت الله رحیمی صبح شنبه در جلسه شورا هماهنگی ثبت احوال استان فارس گفت: مراکز فرهنگی در سالهای قبل درافزایش سن ازدواج و کاهش فرزند آوری نقش به سزایی داشته اند و توانسته بودند تأثیر زیادی در این زمینه داشته باشند.

وی گفت: در حال حاضر میزان فرزند آوری کم شده است به همین علت در آینده در زمینه جمعیت جوان دچار مشکل خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار فارس تاکید کرد: در خصوص افزایش نرخ فرزند آوری نیاز به تببین راهکار از طریق ثبت احوال و دانشگاه هستیم تا با ارائه راهکارها٬ سیاست‌های در سطح منطقه ایی و کلان انجام دهند.

رحیمی گفت: با توجه به اینکه ما سمن‌های زیادی در استان فارس داریم و در توانمندی جوانان استان نیز نقش زیادی دارند ٬بسیاری از کارها و اقدامات را باید به سمن‌ها واگذار کرد.

رحیمی در مورد نقش دانشگاه شیراز در افزایش سیاست‌های فرزند آوری گفت: دانشگاه شیراز در دو بخش علوم اجتماعی و بخش جمعیت شناسی می‌تواند بخشی از پایان نامه‌ها این دانشگاه را به این سمت سوق دهند و با سوق دادن این پایان نامه‌ها به سمت بالندگی جمعیت٬ نقش مهمی در سیاست گذاری جمعیتی داشته باشد.

استاندار فارس در ادامه گفت: کارت ملی هوشمند یک کارت هویتی است و با توجه به اینکه اطلاعات زیادی در این کارت ثبت می‌شود به نظر می‌رسد، باید در چارچوب دولت و مراجعه به دستگاها این عملیات را اجرایی کنیم.

وی گفت: ما جمعیت زیادی در دستگاها داریم و یکی دو بار که خدمات به افراد با نداشتن کارت ملی با تأخیر رو به رو شود ٬افراد برای تهیه این کارت مراجعه خواهند کرد و این سیاست اثرات مثبتی را به همراه خواهد داشت.

استاندار فارس تاکید کرد که تمام دستگاها باید فعالیت‌های خود را به صورت موازی با یکدیگر انجام دهند تا برنامه‌ها تأثیرگذار باشند.

کد خبر 4816267

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری فارس شیراز قاسم سلیمانی 9 دی بوشهر سردار سلیمانی ایلام قزوین خطبه های نماز جمعه شیراز بیرجند آلودگی هوا مشهد انتخابات مجلس شورای اسلامی گرگان شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۷۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت دارم
  • لطیفی: به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت تمایل دارم
  • فرزندآوری باید ضرورت ملی و اولویت زندگی جوانان باشد
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • نرخ فرزندآوری در مادران جوان صعودی شد
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • بیش۱۸۷ هزار مادر در سال گذشته مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • شرایط دریافت وام‌ها و تسهیلات فرزندآوری باید تسهیل شود
  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت