Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه صبح شنبه ۱۴ دی ماه در نشست شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت، اظهار داشت: سال‌هاست موضوع انتقال شهرک مشاغل دیزل آباد کرمانشاه در دستور کار قرار داشته ولی به دلایل مختلف تاکنون این طرح اجرایی نشده است.

وی افزود: با انتقال اصناف فعال در شهرک مشاغل دیزل آباد، یک منطقه وسیع در دل شهر، آزاد می‌شود و ساماندهی مناسب این منطقه می‌تواند تاثیر بسیار مثبتی در اقتصاد کرمانشاه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه عنوان کرد: متاسفانه تاکنون برنامه مدونی برای انتقال شهرک مشاغل از سوی صنف‌های فعال در این شهرک به مدیریت ارشد استان ارائه نشده و عدم وجود یک عزم جدی، بزرگترین مانع برای این جابجایی است.

وی افزود: در اولین گام باید اصناف مربوطه با جابجایی واحدها در یک مدت زمان معین شش ماهه تا یک ساله به شکل رسمی اعلام موافقت کنند. در ادامه مدیریت ارشد استان برای دریافت مجوزهای لازم برای ایجاد شهرک جدید مشاغل از طریق وزارت صنعت و معدن و هیئت دولت اقدام خواهد کرد.

این مقام عالی استان عنوان کرد: ناحیه شرقی شهر کرمانشاه در مجاورت دهکده لجستیک، راه آهن و بزرگراه قرار دارد دارای توجیه بسیار مناسبی برای ایجاد شهرک جدید مشاغل است.

وی در بخش دیگری از سخنانش فرش را یک ظرفیت برای توسعه استان دانست و گفت: فرش از ارزش افزوده و ظرفیت اشتغال زایی بسیار مناسبی برخوردار است.

استاندار ادامه داد: مهم ترین مانع برای رونق گرفتن این صنعت عدم شکل گیری یک بازار مناسب برای فروش محصولات است که در گام اول این مشکل باید مرتفع شود.

 وی تاکید کرد: مدیریت ارشد استان با در پیش گرفتن سیاست های حمایتی و ارائه مشوق هایی مانند تسهیلات ارزان قیمت از توسعه صنعت فرش کرمانشاه حمایت می کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۸۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است