Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی در اقدام تروریستی متجاوزین امریکایی، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت و گویی با  تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه و قهرمانانه این سردار شجاع ، فداکار و بی نظیر انقلاب و سپاه  ، اظهار کرد: این سرباز ولایت فرماندهی بود که تنها در افسانه ها  می توان چهره او را یافت؛

اخبار سیاسی - حاج قاسم فرمانده ای شبه افسانه‌ای و شخصیتی بود که کسانی که با وی آشنایی داشتند می دانند که جلوه های عمیق شخصیتی وی کم نظیر و شاید بی نظیر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سردار سلیمانی در عین صلابت و اقتدار ، بسیار متواضع بود؛ در کار دقیق ، جدی و سخت گیر اما مهربان بود و طبع لطیف و شوخ‌طبعی جزو ویژگی های برجسته این شخصیت والا مقام بود.

فرمانده کل سپاه از سردار سلیمانی به عنوان معمار شکست های استراتژیک آمریکا در دهه های گذشته نام برد و اظهار کرد: آمریکایی‌ها سرانجام وجود این شخصیت بزرگ جهان بشریت و تاریخ اسلام را تاب نیاوردند.

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی ۴۱ سال لباس جهاد از تن بیرون نکرد و در قلب تمام منازعاتی که یک طرف آن آمریکایی‌ها و متحدانشان بودند حضور چشمگیر با  تاثیرات تعیین کننده و تمام کننده داشت ،گفت :سردار سلیمانی هیچگاه اجازه نداد سیاست‌های میدانی و راهبردهای عملیاتی آمریکا در منطقه تحقق پیدا کند.

سرلشکر سلامی در ادامه خاطرنشان کرد: حاج قاسم سلیمانی رژیم صهیونیستی را در مرز ممات قرارداد یعنی با تقویت جبهه فلسطین کاری انجام داد که امروز تمام نقاط سرزمین اشغالی که تحت سیطره اسرائیلی‌ها است در تقاطع آتش‌های دقیق فلسطینی‌ها قرار دارد، آتش هایی که از درون فلسطین تولید می شوند و با دقت بالا می‌توانند در هر نقطه‌ای فرود بیایند و این یعنی قرار دادن رژیم صهیونیستی در لبه تیز شمشیری که بین مرگ و زندگی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه این سردار دلاور امت اسلام حزب  الله لبنان را به یک قدرت بزرگ منطقه‌ای تبدیل کرد، گفت:  حزب الله امروز از توانمندی برخوردار است که در تغییر و تحول معادلات منطقه‌ای به خصوص جایی که آمریکا و رژیم صهیونیستی حضور دارند نقش و پیشانی اصلی جبهه مقاومت را تشکیل می دهد.

فرمانده کل سپاه از حاج قاسم به عنوان  نوسان جبهه مقاومت یاد کرد و گفت:  خطوطی که این سردار دلاور در یک جغرافیای وسیع ترسیم کرد و قدرتی که تشکیل داد، سازماندهی کرد و به صحنه آورد ، بزرگترین خطر راهبردی آمریکایی ها یعنی جبهه تروریست تکفیری و داعش که آمریکایی‌ها مبدع و خالق آن بودند را به شکست کشاند، به این سیاست پایان داد و بخشی از کار آمریکا را در منطقه پایان داد.

وی در ادامه تصریح کرد: سردار سلیمانی در وحدت عملیاتی و ایجاد انگیزه و برانگیختگی و بسیج جوانان رشید سرزمین های مختلف اسلامی و قرار دادن آنها در یک جبهه واحد به هم پیوسته با آرمان های بزرگ،  اهداف مشترک و قدرت عملیاتی فوق العاده و تولید و تکثیر مخاطرات ناشناخته روی زمین علیه آمریکایی ها و دیگران نقش ممتاز و برجسته ای داشت.

سرلشکر سلامی دوام و هویت یکپارچه جبهه مقاومت را محصول مجاهدت های سردار سلیمانی عنوان  و با بیان اینکه  آمریکایی ها در هر نقطه‌ای که می رفتند تفکر او حضور داشت، گفت: این فرمانده دلاور شجاعانه در میدان حضور داشت، محافظی نداشت، آشکارا حرکت می‌کرد و برعکس دشمنان که همه در مخفیگاه ها زندگی می کنند و جرات نمی‌کنند حتی برای یک لحظه در میان جمعیت ظاهر شوند، هرگز مخفیگاه نداشت و بسیار مردمی، آشکار و غیر امنیتی در همه صحنه‌ها حضور پیدا می‌کرد و طبیعی است که دشمن حضور چنین فرمانده ای را نتواند تحمل کند و سرانجام به شکل ناجوانمردانه این قهرمان جاودان و نامدار را به شهادت برساند.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها همواره در اثر اشتباهاتشان دچار شکست های فاجعه بار می شوند، اظهار کرد: هنر سردار سلیمانی استفاده حداکثری از تهدیدات دشمن  و تبدیل آن به فرصت بود.

وی با بیان اینکه سیاست آمریکا در جهان اسلام با ترور سردار سلیمانی فروپاشید و از هم گسسته شد، گفت: نتیجه، اثر و پژواک طبیعی ترور حاج قاسم، شکل‌گیری یک انرژی جدید در جغرافیای وسیع  به صورت خودجوش، آتش به اختیار و مصمم برای یک انتقام گیری سخت و راهبردی، هم در جغرافیایی وسیع ، هم در طول زمان، با تاثیرات تعیین‌کننده خواهد بود که به طور قطع به حضور آمریکا در این منطقه خاتمه خواهد داد.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه جبهه مقاومت هرگز با رفتن سردار سلیمانی آسیب نخواهد دید، بلکه قوی‌تر خواهد شد، گفت: ترور سردار سلیمانی نقطه آغازی برای پایان حضور آمریکا در این منطقه است، این عبارت ثبت بشود، بعدها همه خواهند دید.

وی با بیان اینکه امروز سردار سلیمانی در شخصیت همه جوانان جهان اسلام تکثیر شده است، گفت: سردار سلیمانی یک امتداد، مسیر و مکتبی از جهاد و مبارزه علیه مستکبران است این راه ادامه پیدا خواهد کرد و جبهه مقاومت مصمم‌تراز گذشته علاوه بر آرمان‌های قبلی، انتقام‌گیری از خون های به ناحق ریخته  فرماندهان شهید خود را دنبال می کنند.

سرلشکر سلامی با تاکید بر اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور قطع انتقامی دردناک و پشیمان کننده از متجاوزین خواهد گرفت، افزود: پاسخی که مطمئنا تاثیرات قاطع، اثربخش و تمام کننده ای بر حضور آمریکایی‌ها خواهد داشت وآن ها دیگر در جهان اسلام جایگاهی نخواهند داشت، اما کیفیت پاسخ ها، زمان و مقیاس آنها مکتوم است؛ تا زمانی که پاسخ های ما توسط دشمنان دریافت شود و همه مسلمانان در اقصی نقاط جهان ، آثار این مواجهه و پاسخ های سخت و شکننده را مشاهده کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: هرکس میزبان آمریکا شود دشمن ملت‌های مسلمان است؛ به آنها هشدار می دهیم در رفتارها و توطئه های مخفیانه خود  تجدید نظر کنند؛ما آنها را رصد می‌کنیم، مراقب باشند قربانی سیاستهای آمریکا نشوند و شئونات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی خود را پای سیاست آمریکایی‌ها قربانی نکرده و هزینه سیاست و راهبرد آمریکایی ها را پرداخت نکنند.

فرمانده کل سپاه آینده منطقه را درخشان و روشن توصیف و تصریح کرد:  با پایان حضور آمریکایی‌ها منطقه به ثبات، شکوفایی ، تعادل و به امنیت خواهد رسید.

سرلشکر سلامی در پایان در پاسخ به توییت ترامپ مبنی بر اینکه" ایران در هیچ جنگی پیروز نشده و در هیچ مذاکره‌ای شکست نخورد"، خاطرنشان کرد:آقای ترامپ باید مقداری تاریخ نزدیک را مطالعه کند و افق نگاهش را از یکی دو سال گذشته به چند دهه گذشته تا به امروز ببرد و متوجه شود که این ایران است که در همه جنگ ها پیروز شده و اساسا به مذاکره با دشمنان روی نیاورده است و در هر مذاکره‌ای هم به دلیل منش عادلانه و رفتار جوانمردانه خود موفق و پیروز بوده است؛لذا اگر وی مصداقی دارد بیان کند، اما ما مصادیق بسیاری از پیروزی داریم.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حاج قاسم سلیمانی اخبار سیاسی فرمانده کل سپاه آمریکا و رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سرلشکر صفوی فرمانده کل سپاه حاج قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۳۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    

نشریه آمریکایی پالتیکو نوشت: حاکمان آفریقایی جدید دیگر نمی‌خواهند شاهد تحمیل ارزش‌های به‌اصطلاح دموکراتیک کشورهای غرب باشند و واشنگتن به شکست سیاست‌های خود در آفریقا پی برده است.

سرویس جهان مشرق - خبرگزاری فرانسه اعلام کرد، کورت کمبل، معاون وزیر امور خارجه آمریکا، در دیدار با علی الامین زین، نخست وزیر نیجر که پس از کودتای ژوئیه گذشته قدرت را در دست گرفت، با درخواست مقامات نیامی برای خروج نیروهای آمریکایی موافقت کرد.

در این توافقنامه مقرر شده است که در روزهای آینده یک هیئت آمریکایی به نیجر برای توافق بر سر جزئیات عقب نشینی اعزام شود.

ایالات متحده تا سال گذشته کمی بیش از هزار سرباز آمریکایی در نیجر داشت، جایی که ارتش آمریکا از دو پایگاه عملیاتی می کند که یکی از آنها پایگاه هواپیماهای بدون سرنشین معروف به پایگاه هوایی 201 است.

که در نزدیکی آگادز در مرکز نیجر با هزینه ای بیش از 100 میلیون دلار ساخته شد.

این پایگاه از سال 2018 برای هدف قرار دادن اعضای دولت اسلامی و گروه وابسته به القاعده، گروه حمایت از اسلام و مسلمانان، در منطقه ساحل مورد استفاده قرار گرفته است.

آمریکا بیشتر همکاری های خود از جمله همکاری نظامی با نیجر را پس از کودتا که باعث برکناری رئیس جمهور منتخب محمد بازوم در 26 ژوئیه شد، به حالت تعلیق درآورد.

در ماه مارس، نیجر از توافقنامه همکاری نظامی که در سال 2012 با ایالات متحده امضا شده بود، با توجه به اینکه واشنگتن "به طور یکجانبه آن را تحمیل کرده است" خارج شد.

هزاران نفر اوایل هفته در نیامی تظاهرات کردند تا خواستار خروج سربازان آمریکایی شوند، پس از آن که رژیم نظامی ماه گذشته توافقنامه همکاری با واشنگتن را لغو کرد.

تلویزیون دولتی نیجر اعلام کرد که یک ماه پس از لغو یکجانبه توافقنامه همکاری نظامی با واشنگتن از سوی دولت نیجر، به زودی یک هیئت بلندپایه آمریکایی به نیامی خواهد آمد تا در مورد آینده روابط میان دو کشور گفتگو کند.

پس از کودتای نظامی که در 26 ژوئیه ۲۰۲۳، محمد بازوم رئیس جمهور محمد غربگرای را سرنگون کرد، آمریکا همکاری نظامی با نیجر را به حالت تعلیق درآورد و کمک های مالی به نیجر را متوقف کرد و خواستار بازگشت حکومت غیرنظامی شد.

در اواسط ماه مارس، شورای نظامی حاکم در نیجر، توافقنامه نظامی با آمریکا را که اجازه حضور نیروهای نظامی و کارمندان وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون) را در خاک این کشور می داد، لغو کرد.

نیامی معتقد است که توافق امضا شده با واشنگتن "ناعادلانه" است و "به طور یکجانبه" توسط آمریکا از طریق "یادداشت شفاهی ساده" در 6 ژوئیه 2012 بر نیجر تحمیل شد.

بیش هزار نظامی آمریکایی در نیجر حضور دارند، جایی که ارتش آمریکا از دو پایگاه نظامی عملیات انجام می دهد، یکی از آنها پایگاه پهپادی معروف به پایگاه هوایی 201 است که در نزدیکی آگادز در مرکز نیجر با بیش از 100 میلیون دلار ساخته شده است.

آمریکا مدعی از این پایگاه ها برای هدف قرار دادن عناصر داعش و گروه‌های وابسته به القاعده در آفریقا استفاده می کند.

اشتباهات محاسباتی آمریکا در موضوع کمک نظامی به آفریقا

شورای امور جهانی شیکاگو در گزارشی با عنوان «مقدار کم، بیشتر است؛ استراتژی جدید برای کمک امنیتی آمریکا به آفریقا» منتشر کرد، به این نتیجه ناخوشایند برای واشنگتن رسید که کمک نظامی آمریکا به آفریقا کارساز نیست.

نیجر از سال ۲۰۱۶ حدود ۵۰۰ میلیون دلار کمک امنیتی آمریکا دریافت کرده است.

در این گزارش آمده است، سیاست آمریکا در آفریقا برای مدت طولانی امنیت کوتاه مدت را به ضرر ثبات بلندمدت، با اولویت دادن به ارائه کمک‌های نظامی و امنیتی در راس قرار داده است، با این حال، این استراتژی نه باعث ایجاد امنیت در آفریقا شده و نه تهدیدات علیه آمریکا و منافع آن را کاهش داده است.

به گفته نویسندگان این گزارش، افزایش رقابت قدرت‌های بزرگ این خطر را تشدید می‌کند که نهاد امنیت ملی آمریکا استراتژی همکاری امنیتی خود را در منطقه دو چندان کند، زیرا این نگرانی وجود دارد که در غیر این صورت، خلأی ایجاد شود که رقبای آمریکا ممکن است آن را پر کنند.

این گزارش تاکید می‌کند آنچه در خطر است، ارزش‌ها و شهرت آمریکا است و آمریکا نمی‌تواند در جنگ به اصطلاح ۲۰ ساله خود علیه تروریسم در آفریقا پیروز شود.

https://globalaffairs.org/research/report/less-more-new-strategy-us-security-assistance-africa

آمریکا اسفند سال سال گذشته (1402) یک هیات را برای متقاعد کردن شورای نظامی نیجر به نیامی فرستاد. اما این شورا با ادامه حضور نظامی آمریکا در نیجر مخالفت کرد. سرتیپ حمادو عبدالرحمن سخنگوی شورای نظامی حاکم بر نیجر گفت، حضور نیروهای آمریکایی در نیجر غیر قانونی و بر خلاف قانونی اساسی و حاکمیت ملی نیجر است. او تاکید کرد، حضور نیروهای نظامی خارجی باید به اطلاع مردم برسد و آنها درباره آن نظر بدهند.

توافق نظامی میان آمریکا و نیجر از نگاه حکام جدید این کشور، غیر عادلانه است. آسوشیتدپرس اعلام کرد که علی الامین زین نخست وزیر نیجر و کورت کمپبل معاون وزیر خارجه آمریکا برای خروج نیروهای آمریکایی از نیجر توافق کردند.

هنوز جدول زمانی برای خروج نیروهای نظامی از نیجر تعیین نشده و قرار است که در روزهای آینده مذاکراتی در مورد گام‌های بعدی انجام شود.

نیجر نقشی محوری در عملیات نظامی آمریکا در منطقه ساحل آفریقا دارد و میزبان دو پایگاه هوایی آمریکایی است. یکی از این دو پایگاه، پایگاه آگادیز است که مهمترین پایگاه عملیات پهپادی آمریکاست. این پایگاه همه قاره آفریقا را پوشش می دهد.

پیتر فام نماینده ویژه سابق آمریکا در امور منطقه ساحل آفریقا گفت که عدم دسترسی به پایگاه‌های هوایی در نیجر ناکامی بزرگ برای آمریکا و متحدانش خواهد بود.

وی همچنین گفت که احتمالا سایر نیروهای خارجی نیز از نیجر خارج شوند و یافتن پایگاه‌های نظامی جدید برای غربی‌ها، در کوتاه‌مدت دشوار خواهد بود.

احمد بروایه کارشناس مسائل آفریقا در گفتگو با مشرق گفت، نظامیان در کشورهایی مانند مالی، بورکینافاسو، گینه، گابون و نیجر علیه حاکمان سیاسی وابسته غرب کودتا کردند. حاکمان جدید در این کشورها در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی فرانسه و آمریکا هستند و به گسترش روابط سیاسی و نظامی با روسیه تمایل دارند.

این کارشناس مسائل آفریقا افزود، خروج نیروهای خارجی از کشورهای آفریقایی با پشتوانه مردمی همراه است. این کشورها و به ویژه نیجر تلاش می کنند، نفوذ کشورهای غربی را در کشورهایشان کاهش بدهند و با قدرت جهانی مانند چین و روسیه و قدرت های منطقه‌ای مانند جمهوری اسلامی ایران نزدیک شوند.

فرانسه هم سه پایگاه نظامی خود را در نیجر پس از درخواست شورای نظامی این کشور تعطیل کرد. در پی ضرب‌الاجل شورای نظامی حاکم بر نیجر، آخرین گروه نظامیان فرانسوی 1 دی ۱۴۰۲ خاک نیجر را ترک کردند.

اواخر سال گذشته، فرانسه به درخواست شورای نظامی حاکم نیجر و پس از تظاهرات گسترده علیه حضور فرانسوی ها، مجبور شد نیروهای خود را از نیجر خارج کند.

دیگر خبرها

  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • سلیمانی عملیات‌هایی داشته که هیچ ژنرال آمریکایی نداشته!
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد +عکس
  • سرلشکر سلامی با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد