Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@22:05:35 GMT

آغاز طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در استان کردستان

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۷۶۹۹۵

آغاز طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در استان کردستان

گروه اجتماعی- معاون فرهنگی دادگستری استان کردستان از آغاز طرح مشاوره حقوقی «هر مسجد یک حقوقدان» در استان کردستان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح، رشد و ارتقای فرهنگ حقوق مردم و وظایف شهروندی، صلح و سازش، ارتقای فرهنگ قانون‌گرایی، زمینه‌سازی برای تحکم بنیان خانواده و کاهش طلاق و افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا از کردستان، عبدالله دهقان، معاون فرهنگی دادگستری استان کردستان در اولین جلسه شورای راهبری طرح «هر مسجد یک حقوقدان» که 14 دی‌ماه در سالن جلسات اداره کل دادگستری استان کردستان برگزار شد با تسلیت شهادت شهید سردار سلیمانی اظهار کرد: بی‌تردید راه پرفروغ این بزرگ‌مرد تاریخ معاصر جهان ادامه دارد و شهادت او پیام مظلومیت ایران و رسوایی متجاوزانی شد که به هیچ‌یک از قواعد بین‌المللی و حقوق کشورها و ملت‌ها پایبند نیستند.
وی افزود: بر اساس سند تحول دستگاه قضایی، موضوع توسعه و در دسترس قرار دادن خدمات مشاوره حقوقی برای عموم جامعه با رویکرد کاهش مشکلات قضایی مردم و پرونده‌های دستگاه قضایی در اولویت برنامه‌های فرهنگی قوه قضائیه قرارگرفته است.
معاون فرهنگی دادگستری استان کردستان عنوان کرد: مسئولیت اجرای این طرح که با عنوان شورای راهبردی مرکزی مشاوره حقوقی مساجد بوده به معاونت فرهنگی دادگستری محول شده است و اعضای این شورا باید جهت هر چه‌بهتر برگزار شدن طرح همکاری لازم را با این معاونت داشته باشند.
وی هدف از برگزاری این طرح را رشد و ارتقای فرهنگ حقوقی مردم و آشنا کردن آنان با حقوق و مسئولیت‌های شهروندی، ارتقای فرهنگ قانون‌گرایی، برخورد کریمانه در جامعه، ارتقاء کارکرد اجتماعی و نقش‌آفرینی مساجد در کاهش آسیب‌های اجتماعی و منازعات، ایجاد صلح و سازش و حل اختلافات و دعاوی، افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی، کاهش حجم پرونده‌های وارده به دستگاه قضایی و زمینه‌سازی برای تحکیم بنیان خانواده و کاهش طلاق برشمرد.
دهقان تأکید کرد: دادگستری استان کردستان با همکاری سازمان بسیج حقوقدانان استان، این طرح را رسماً آغاز کرده و ازاین‌پس به‌صورت منظم در مساجد همه حوزه‌های قضایی استان برگزار خواهد شد.
وی طرح «هر مسجد یک حقوقدان» را محدود به زمان خاصی ندانست و یادآور شد: مقرر است از ظرفیت تمامی حقوق‌دانان استان استفاده شود و در این راستا، بهترین مکان برای ارائه مشاوره حقوقی و قضایی، مساجد هستند.
یادآور می‌شود؛ در این جلسه که نمایندگانی از دستگاه‌های متولی این طرح حضور داشتند، به بیان نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص اجرای هرچه بهتر این طرح پرداختند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی هر مسجد یک حقوقدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۷۶۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان

حیدر آسیابی رییس کل دادگستری گلستان در نشست با اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستای استان گفت: متاسفانه بخش مهمی از تخلفات و جرایم در حوزه شورا‌های شهر به علت ناآشنایی اعضای این شورا‌ها نسبت به قوانین، مقررات و تکالیف حوزه کاری این اعضاست و همان طور که خود اعضا در این جلسه درخواست داشتند برای آشنایی اعضا با این قوانین آماده برگزاری دوره‌های آموزشی هستیم.

آسیابی افزود: هدف از ایجاد تشکیلات شورا‌های اسلامی شهر و روستا فراهم کردن بستر برای مشارکت مردم در اداره امور مربوط به شهر و روستای محل زندگی آنان است.

او گفت: بیشترین خدمات دادگستری گلستان در حوزه حقوق عامه مربوط به روستاهاست که یکی از شاخص‌ترین موارد آن مصوبه شورای حفظ حقوق بیت المال بود که درنتیجه ۱۵ هزار مسکن روستایی در ۳۰۰ روستای استان تعیین تکلیف و سنددار شد.

وی افزود: از اعضای شورا‌های اسلامی شهر و روستا انتظار داریم، بیشتر از دیگران به قانون احترام بگذارند و آن را رعایت کنند.

وی گفت: از آنجا که وظایف شورا عمدتا به حقوق عمومی بر می‌گردد باید ارتباط نزدیکی بین شورا‌ها و دادستان باشد.

علی اکبر بصیرنیا رئیس شورای اسلامی گلستان هم در این جلسه گفت: هدف از برگزاری این جلسه بررسی راهکار‌های استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها در کنار دستگاه قضایی برای خدمت به مردم است.

وی افزود: در گلستان سه هزار و ۴۰۳ نفر عضو شورا‌های اسلامی شهر و روستا‌ها هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد