Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی رفتار‌هایی از ما سر می‌زند یا حرف‌هایی به زبان می‌آوریم که باعث فراری شدن دیگران از ما می‌شوند. این‌ها شاید خصوصیاتی باشند که خودتان هم به آن‌ها افتخار نمی‌کنید و دلتان می‌خواهد که تغییرشان دهید؛ یا شاید هم برعکس، خصوصیاتی باشند که خودتان آن‌ها را مثبت می‌دانید و به دلیل ذهنیتی که از شما در دیگران به وجود می‌آورند باعث دوری کردن دیگران از شما می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به نشانه‌هایی خواهیم پرداخت که می‌گویند آدم آزاردهنده‌ای برای دیگران هستید.

۱- به طرز بی رحمانه‌ای صادق هستید

شخصیت آزاردهنده
– جدیداً درست کار نمیکنی.

صداقت یکی از مشخصه‌های شخصیت شما است. شما دوست دارید با دیگران صادق باشید، حتی اگر گاهی معنایش این باشد که باید حقایق تلخی را به زبان آورید یا رک و آزاردهنده باشید. شما فکر می‌کنید درست این است که نظر خود را رک و پوست کنده بیان کنید نه اینکه لاپوشانی کنید یا دروغ بگویید.

۲- از گفتگو‌های کوتاه خوشتان نمی‌آید

– سلام! آخر هفته چطور بود؟
– بریم سر اصل مطلب.

شما دوست ندارید وقت تان را با گپ زدن با دیگران درباره‌ی آب و هوا، برنامه‌ی آخر هفته‌ی آن‌ها یا هر موضوع دیگری هدر دهید که مردم معمولاً درمورد آن‌ها باهم صحبت می‌کنند تا صمیمیت و ادب خود را ابراز کنند. گفتگو‌های کوتاه از نظر شما بیهوده هستند و شما ترجیح می‌دهید یکراست سر اصل مطلب بروید و درباره‌ی چیز‌هایی صحبت کنید که واقعاً مهم هستند یا فایده و نتیجه‌ای دارند.

به همین دلیل یا از خوش و بش‌های معمول خودداری می‌کنید و سر صحبت اصلی می‌روید یا با کسانی که می‌دانید گفتگوی جالب توجهی با آن‌ها نخواهید داشت به کلی صحبت نمی‌کنید.

۳- تحمل ناآگاهی را ندارید

– چه جوری میتونی انقدر نادون باشی؟

گرچه شما ترجیح می‌دهید فکرتان را باز نگه دارید و دوست دارید چیز‌های جدیدی یاد بگیرید، اما دیگران همیشه مایل به این کار نیستند. به همین دلیل وقتی کسی شروع به قضاوت، به خصوص در مورد چیز‌هایی می‌کند که واقعاً دانش و اطلاعی در مورد آن‌ها ندارد، ممکن است واقعاً عصبانی شوید؛ بنابراین سعی می‌کنید از این آدم‌ها دوری کنید. یا در بدترین حالت ممکن است از کوره در بروید و احساساتی شوید.

۴- تحمل کسانی که اظهار ناراحتی می‌کنند را ندارید

– از تأسف خوردن واسه خودت دست بردار و برگرد سر کارت.

شما اهل توجیه کردن نیستید، به همین دلیل این کار برایتان قابل قبول نیست و از دیگران هم انتظار دارید همینطور باشند. شما ترجیح می‌دهید آدم‌ها احساسات شان را کنترل کنند و از پس مشکلات شان برآیند تا انکه وقت شان را با تأسف خوردن برای خودشان هدر دهند. اگر هم مجبور به کار با یکی از این دست آدم‌ها باشید، فکر می‌کنید که آن‌ها وقت شما را هم تلف می‌کنند؛ بنابراین ممکن است رک باشید و نظر خود را به آن‌ها بگویید. به همین دلیل ممکن است دیگران شما را شخص سنگدل و بی احساسی بدانند، طوری که انگار یک ربات هستید که به چیزی جز نتیجه گرفتن فکر نمی‌کند و نسبت به مشکلات آن‌ها بی تفاوت است.

اما ممکن است خصوصیاتی هم داشته باشید که درواقع مثبت محسوب می‌شوند، اما برای بعضی افراد آزاردهنده هستند.

۱- سر قول تان می‌مانید

صداقت، توانایی ایستادگی پای حرف خود را هم به دنبال دارد. شما وقتی قولی می‌دهید، به آن پایبند می‌مانید. با این حال، هر کسی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. به همین دلیل دیگران وقتی می‌بینند شما به اصطلاح اگر سرتان هم برود، اما قول تان نمی‌رود، خودشان را با شما مقایسه می‌کنند و متوجه این تفاوت می‌شوند، در نتیجه ممکن است احساس سرشکستگی یا ناتوانی کنند.

۲- روشنفکر هستید

برخلاف بعضی آدم ها، امتحان کردن و یاد گرفتن چیز‌های جدید احساس بدی به شما نمی‌دهد. شما از شنیدن حرف‌های هر دو طرف ماجرا استقبال می‌کنید و در تصمیمات و نظرات خود آن‌ها را لحاظ می‌کنید. شما از ناشناخته‌ها الهام می‌گیرید و آن‌ها می‌توانند باعث شوند کار‌های متفاوتی را شروع کنید. اما چیز‌های جدید و عجیب معمولاً آدم‌ها را از حاشیه‌ی امن شان بیرون می‌کشند. به همین دلیل وقتی شما طرز فکرشان را به چالش می‌کشید، ممکن است برایشان تهدید کننده به نظر برسید.

۳- مصمم و خودسر هستید

اگر مصمم به انجام کاری شوید، هر طور باشد انجامش خواهید داد، حتی اگر مطابق انتظارات دیگران از شما نباشد. اگر طرز فکر یا اعمال تان مطابق هنجار‌ها نباشد، نمی‌ترسید که برخلاف جریان آب شنا کنید و تنها باشید. اگر هم نتوانید بلافاصله به نتیجه‌ی مطلوب تان برسید، به خاطر اعتماد به نفس و اعتقادی که دارید به تلاش کردن ادامه می‌دهید، هر قدر هم که از نظر دیگران بی فایده و عجیب باشد.

پس رفتار درست چیست؟

– همه‌ی آدما اشتباه میکنن. میتونی دفعه‌ی بعد کارتو بهتر انجام بدی.

سعی کنید در نظر داشته باشید وقتی چیزی را با صداقت تمام به دیگران می‌گویید، آن‌ها چه احساسی خواهند داشت. اگر توانایی تحمل حقیقت را در کسی می‌بینید، بروید و آن را به او بگویید. اما حرف‌های شما برای بعضی افراد می‌توانند واقعاً آزاردهنده باشند و در نتیجه این مسأله می‌تواند به رابطه‌ی شما با آن‌ها لطمه وارد کند. سعی کنید افکار خود را به شکلی صادقانه، اما با احترام بیان کنید.

مثلاً اگر می‌خواهید به کسی خبر بدی دهید، می‌توانید رک باشید، اما در عین حال سعی کنید حمایت خود را نشان دهید. یا اگر لازم است از کار کسی انتقاد کنید، فقط روی کار‌های آن‌ها تمرکز کنید و شخص آن‌ها را به خاطر شکست هایشان سرزنش نکنید. نشان دهید که انجام درست کار برای شما مهم است و در مورد اینکه چطور می‌توانند کار خود را بهتر انجام دهند آن‌ها را راهنمایی کنید.

– سلام! آخر هفته چطور بود؟
– با خانواده ام رفته بودم سفر که خیلی خوش گذشت. ممنون که پرسیدی!

از آنجایی که آدم‌ها عادت دارند برای از بین بردن یخ شرایط، از گفتگو‌های کوتاه استفاده کنند، سعی نکنید از آن‌ها خودداری کنید. اگر این گفتگو‌ها واقعاً معذب تان می‌کند و احساس می‌کنید که وقت خود را هدر می‌دهید، کوتاه شان کنید. کماکان ارزشش را دارد که برای یک گپ و گفت دوستانه وقت بگذارید تا دیگران به شما احساس نزدیکی کنند و گفتگو‌های بعدی تان هم بدون مشکل پیش رود.

– متوجه صحبتت هستم، ولی بیا از یه زاویه‌ی دیگه هم بهش نگاه کنیم.

وقتی بین شما و کس دیگری تفاوت نگاه وجود دارد، سعی کنید احساساتی نشوید یا کسی را نرنجانید. خودتان را جای طرف مقابل تان بگذارید و وارد بحث‌هایی شوید که مطابق نظر شما هستند و می‌توانند با کسانی که با آن‌ها مخالف هستید مرتبط باشند.

– میدونم بهت خیلی سخت گذشته. اگه احتیاج به کمک داشتی کافیه بهم بگی.

نکته‌ی دیگری که باید به خاطر بسپارید این است که گاهی آدم‌ها نیاز دارند احساسات خود را تخلیه کنند، حتی اگر معنایش آن باشد که به خاطر اظهار ناراحتی و تأسف خوردن برای خودشان، ضعیف به نظر برسند. به جای آنکه به این خاطر آن‌ها را به باد انتقاد بگیرید، سعی کنید حمایت خود را نشان دهید و به آن‌ها کمک کنید بعد از شرایط بدی که داشته اند دوباره روی پای خود بایستند. آن‌ها قدردان حمایت تان خواهند بود. به این ترتیب، در موقعیتی که ممکن است کسی را از خود برانید، صاحب یک دوست می‌شوید.

منبع: روزیاتو

انتها یپیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شخصیت شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۳۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟

تین نیوز

پلاک فلزی که برای شناسایی رسمی وسیله نقلیه متصل می‌شود، پلاک خودرو نام دارد. همه کشورها برای وسایل نقلیه جاده‌ای مانند: اتومبیل، کامیون و موتورسیکلت نیاز به ثبت پلاک دارند. 

به گزارش تین نیوز، پلاک خودرو ایرانی، یک شناسه عددی است که به طور منحصر به فرد برای هر اتومبیل در نظر گرفته شده است. شماره پلاک خودرو همانند اثر انگشت در اتومبیل ها می باشد که باید منحصر بفرد باشد و به همین دلیل هیچ اتومبیلی دارای پلاک یکسان با سایر پلاک ها نیست.

پلاک وسایل نقلیه علاوه بر عدد، دارای رنگ‌ها و حروف مختلفی است که کمتر به آن توجه کردیم، اما هرکدام نشان‌گر مورد خاصی است که دانستنش در برخی موارد به افزایش اطلاعات عمومی کمک می‌کند.

 پلاک خودروها در کشور که به پلاک ملی مشهور است دارای شش رنگ‌ مختلف است که بر اساس مالکیت خودروها، نوع و ... دسته‌بندی شده است.

رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟ خودروهای پلاک سفید

خودروهای پلاک سفید سه دسته هستند:

-خودروهایی با حرف «گ»،

خودروهای پلاک سفید با حرف «گ»،به اصطلاح به خودروهای گذرموقت معروف هستند

-خودروهایی با دیگر حروف الفباء به جز «گ» و پلاک هایی با نشانه ویلچر

خودروهای شخصی هستند که روزانه شمار زیادی از آن‌ها در کشور در حال تردد هستند و طبیعی است که بیشترین تعداد پلاک خودرو نیز مربوط به این نوع است.

خودروهای پلاک سفید با نشانه ویلچر، خودرو های متعلق به جانبازان و معلولان است.

خودروهای پلاک زرد :

خودروهای پلاک زرد با حرف «ک» خودروهای ادواتکشاورزی است.

خودروهای پلاک زرد با حرف «ع» خودروهای حمل و نقل عمومی هستند که تاکسی ها و اتوبوس ها و...از جمله آن‌ها است.

خودروهای پلاک سبز

خودروهای پلاک سبز با حرف «پ»، خودرو های متعلق به پلیس،اعم از پلیس راهور، گشت انتظامی،پلیس مبارزه با مواد مخدر و... است.

خودروهای پلاک سبز با حرف «ث»، خودروهای متعلق به سپاه پاسداران است.

خودروهای پلاک قرمز

خودروهای پلاک قرمز با عبارت «تشریفات»، خودروهای تشریفات دولتی است.

خودروهای پلاک قرمز با حرف «الف»، خودرو های دولتی هستند که طبق قانون، استفاده شخصی از آن‌ها غیر مجاز است.

خودروهای پلاک آبی نوع دوم

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ش»، خودروهای متعلق به ارتش است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ز»، خودروهای متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی است

خودروهای پلاک آبی نوع دوم با حرف «ف»، خودروهای متعلق به ستاد کل نیروهای مسلح است

خودروهای پلاک آبی نوع اول

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف‌ «D»، خودروهای دیپلمات،کنسولی و سیاسی هستند

خودروهای پلاک آبی دسته اول با حرف «S»، خودروهای سفارتخانه‌ها و نمایندگان برای خدمت اداری هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آموزش صلح و صلح‌طلبی، سنگ بنای روابط انسانی
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • رنگ پلاک خودروها نشانه چیست؟
  • آقای احمد خاتمی، چه کسی گفته شما بهشتی هستید؟
  • راه‌های مقابله با کمبود آرامش در زندگی چیست؟
  • با اختراع جدید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • نشانه های انسان با کرامت و کریم چیست؟
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!