Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@13:47:32 GMT

فعالیت 20 شرکت شناورسازی در جزیره قشم

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۳۹۶۹

فعالیت 20 شرکت شناورسازی در جزیره قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید منطقه آزاد قشم گفت: 20 واحد تولید انواع شناور در این جزیره مشغول فعالیت هستند که انواع شناورها، پانتون‌های دریایی، سازه‌های دریایی، سکوهای نفتی و مانند آن را تولید می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ محمد مهدی برنجی اظهار کرد : با حمایت های صورت گرفته از واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین با برنامه ریزی و استفاده از ظرفیت های موجود در منطقه آزاد قشم در سال رونق تولید، می توان گام های مهمی در حوزه اقتصاد منطقه برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قشم به عنوان بزرگترین جزیره منطقه خلیج فارس و دریای عمان از قابلیت ها و ظرفیت های سرمایه گذاری مناسبی برخوردار بوده و توانسته توجه بسیاری از سرمایه گذاران بخش های مختلف اقتصادی را به خود جلب کند.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید منطقه آزاد قشم تصریح کرد: در این منطقه زیرساخت های لازم در زمینه حضور صنایع مهم از قبیل شناورسازی شکل گرفته و به واسطه ظرفیت فیزیکی منطقه و موقعیت ژئوپلتیک جزیره، سرمایه گذاری های اقتصادی بسیار توجیه پذیر است.

وی ادامه داد: هر نوع سرمایه‌گذاری در زمینه ساخت شناور در منطقه آزاد قشم، یک مزیت نهفته در صنایع فراساحلی کشور تلقی می شود و سرمایه‌گذاری دراین عرصه کاملا توجیه‌پذیر است.

برنجی تصریح کرد: شناورهای تولید شده در کارخانجات شناورسازی قشم مطابق با قوانین و مقررات ملی و بین المللی و همچنین با رعایت استانداردهای مربوطه تحت کلاس موسسات رده بندی ایرانی تولید و صادر می شوند.

به گفته وی؛ با توجه به آینده‌ای که درحوزه امنیت غذایی به ویژه در زمینه شیلات، نفت وگاز و گردشگری برای قشم قابل تصور است، نیاز به صنایع دریایی و دریانوردی بیش از پیش در این جزیره احساس می شود.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: در صورت تأمین منابع مالی لازم و ارائه ارز دولتی به شناورسازی های قشم به منظور وارد نمودن مواد اولیه و تجهیزات، روند نوسازی ناوگان مسافری و گردشگری دریایی این منطقه سرعت بیشتری خواهد گرفت.

برنجی در پایان عنوان کرد: برطرف کردن مشکلات حمل و نقل مسافران، کمک به چرخه شیلات، ساخت شناور با استانداردهای جهانی و اشتغالزایی برای نیروهای بومی منطقه از اهداف اصلی واحدهای شناورسازی فعال در جزیره قشم است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرمایه صنعت معدن قشم قوانین و مقررات مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۳۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد