Web Analytics Made Easy - Statcounter

چیزی که موجب ترس جامعه مسلمانان هند شده، اظهارات قبلی در ضدیت با مسلمانان است از جمله طرفداری از طرحی مشابه طرح ممنوعیت سفر دونالد ترامپ، برای ممنوعیت سفر مسلمانان هند، متهم کردن مردان مسلمان به اجبار زنان هندو برای گرویدن به اسلام و مقایسه شاهرخ خان، هنرپیشه بالیوود با حافظ سعید، شبه‌نظامی‌ای که در پاکستان زندگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، گروه‌های حقوق مدنی می‌گویند این قانون که مهاجران غیرمسلمان از پاکستان، بنگلادش و افغانستان را مشمول عفو قرار می‌دهد، علیه مسلمانان تبعیض قائل می‌شود. ولی استدلال دولت هند این است که این قانون از اقلیت‌های مذهبی که از اذیت و آزار فرار می‌کنند حمایت می‌کند. نارندا مودی، نخست‌وزیر و آمیت شاه، وزیر کشور هند بر این نکته پافشاری می‌کنند که این قانون علیه مسلمانان وضع نشده است.

بی‌بی‌سی در گزارشی در بیان دلایل اعتراضات مسلمانان به این قانون آورده است: چیزی که بیشتر باعث ترس و نگرانی شده، برنامه ثبت ملی شهروندان است.

نصیرالدین، سیاستمدار و رهبر جامعه مسلمانان شهر کانپور می‌گوید: "ثبت ملی شهروندان، مردم را ملزم می‌کند که شهروند هند بودنشان را ثابت کنند. تصور کنید که یک خانواده هندو و یک خانواده مسلمان، هر دو نمی‌توانند شهروندی‌شان را ثابت کنند. خانواده هندو می‌تواند از ثبت ملی شهروندان برای ادعای شهروندی استفاده کند ولی از خانواده مسلمان سلب شهروندی خواهد شد."

دولت می‌گوید نقشه‌ای برای استفاده از ثبت ملی شهروندان در آینده نزدیک ندارد، ولی جامعه مسلمانان هنوز بیم دارند که ممکن است قادر نباشند مدارک لازم برای اثبات شهروندی را ارائه دهند. نصیرالدین اضافه می‌کند که یکی دیگر از دلایل نگرانی مسلمانان اوتارپرادش این است که به بهاراتیا جاناتا، حزب هندوی ناسیونالیست حاکم اعتماد ندارند.

در جریان تظاهرات دامنه‌دار در هند علیه قانون جدید بحث انگیز اعطای شهروندی به مهاجران غیرمسلمان، بیشترین لطمه به ایالت شمالی اوتارپرادش وارد شده است.از ۲۰ دسامبر ۲۰۱۹ که اعتراض‌ها شروع شد تاکنون ۱۹ نفر در این ایالت کشته شده‌اند.

اعتراضات به خصوص در اوتارپرادش که محل زندگی ۴۰ میلیون مسلمان است، همچنان ادامه دارد.

یوگی آدیتیانات، سروزیر این ایالت گفته از کسانی که اموال عمومی را تخریب کردند انتقام گرفته خواهد شد و "برای جبران خسارتی که به اموال عمومی وارد شده، مایملک آنها مصادره خواهد شد."

در اجرای این دستور، پلیس کسانی را که در تعقیبشان است و عمدتا مسلمانند، شناسایی کرده و پوستر اسامی و عکس آنها را در سراسر کانپور، نصب کرده است.

بسیاری معتقدند که سروزیر اوتارپرادش صرفا از ایده نارندا مودی مبنی بر"ناسیونالیسم هندوی نیرومند" پیروی می‌کند.

پلیس همچنین متهم به ارعاب مسلمانان است. فیلم‌های ویدیویی از کانپور نشان می‌دهد که ماموران پلیس در تاریکی شب در محله‌های مسلمان نشین به آسیب زدن به اتومبیل‌ها و غارت خانه‌ها مبادرت می‌کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعتراضات هند قانون شهروندی هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۵۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان

شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی هرزگوین در بیانیه مشترکی تحولات جاری در غزه را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانستند.

به گزارش ایسنا، «احمد الطیب» شیخ الازهر روز دوشنبه میزبان «دنیس بچروویچ» رئیس جمهور بوسنی هرزگوین بود و در این دیدار دو طرف به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام پرداختند.

شیخ الازهر اظهار کرد: این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است و تاثیر بسیار ویژه‌ای بر ما دارد چرا که همزمان با کشتار جمعی انجام شد که رژیم صهیونیستی در حق برادران ما در غزه انجام می‌شود و این به عنوان لکه ننگی بر پیشانی بشریت، یادآور جنایت کشتار جمعی است که در حق مسلمانان بوسنیایی در بوسنی هرزگوین انجام شد و به ما مسلمانان یادآور می‌شود که اتحادمان تنها راه بیرون آوردن امت‌مان از این بحران‌ها است.

الطیب در ادامه گفت: مشکل اصلی در تمام اتفاقاتی که برای ما رخ می‌دهد، واکنش ضعیف جهان اسلامی و عربی است و اساس این مشکل ضعف ناشی از تفرقه و پراکندگی است که ملت ما دچار آن است.

رئیس جمهور بوسنی هرزگوین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در الازهر و دیدار با شیخ الطیب، تاکید کرد: آنچه در غزه در حال وقوع است لکه ننگی بر پیشانی بشریت است و این در درجه اول بحرانی اخلاقی است.

او با اشاره به اهمیت بسیار «برادری انسانی که شیخ الطیب و پاپ فرانسیس آن را ایجاد کرده به عنوان مهم‌ترین اصل اخلاقی در عصر کنونی»، گفت: ما باید به این اصول پایبند باشیم و آنها را به ویژه در این شرایط که با بحران‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی در مناطق مختلف جهان روبرو هستیم، به کار گیریم.

رئیس جمهور بوسنی در پایان به صورت رسمی از شیخ الازهر برای سفر به این کشور دعوت کرد و الطیب نیز از این دعوت استقبال و تاکید کرد که در اولین فرصت به بوسنی سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • تعرض تحریک‌آمیز شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ عکس
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • دلایل «پاریس» برای انتخاب اسلام + فیلم
  • ویدیو کامنت| دلایل خستگی دائمی چیست؟
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال