Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار گفت: دولت ذخیره‌سازی میوه شب عید را آغاز کرده است و انتظار داریم برای صادرات نیز برنامه‌ریزی کند.

مصطفی دارایی‌نژاد رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار  با اشاره به اینکه مشکلی در ذخیره‌سازی و تنظیم بازار میوه شب عید وجود ندارد، اظهار کرد: اگرچه دولت ذخیره‌سازی میوه شب عید را آغاز کرده است اما ما با این کار مخالفیم، چرا که تولید مرکبات و سیب درختی نسبت به سال قبل بیش از ۲ برابر رشد داشته است که با این وجود نیازی به حضور دولت در بازار میوه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار افزود: با وجود فراوانی تولید و عدم نیاز به ذخیره‌سازی، تولیدکنندگان متعددی طی مراجعه به اتحادیه، اظهاراتی را مبنی بر تناژ بالای محصول داشته‌اند که به همین خاطر مکاتباتی با وزارت صمت در خصوص ذخیره‌سازی داشته‌ایم.

دارایی‌نژاد ادامه داد: اتحادیه به وزارت صمت پیشنهاد داده است که ذخیره‌سازی از طریق اتحادیه تعاونی‌های کشاورزی انجام شود.
ضرورت صادرات سیب و پرتقال به منظور حمایت از تولید داخل

این مقام مسئول از کاهش ۱۰ تا ۲۰ درصدی قیمت مرکبات و سیب درختی نسبت به سال قبل خبر داد و گفت: علی‌رغم افزایش هزینه‌های تولید، قیمت مرکبات و سیب درختی نسبت به سال قبل افت محسوسی داشته است. به همین خاطر برای جلوگیری از زیان باغداران خواستار صادرات و ذخیره‌سازی محصول شده‌ایم، چرا که در شرایط فعلی صادرات چشمگیر نیست، در حالی که انتظار می‌رود مسئولان ذیربط با به کارگیری برخی تدابیر و برنامه‌ریزی‌های دقیق صادرات قابل توجهی را در خصوص سیب و پرتقال به منظور حمایت از تولید داخل به بازار‌های هدف داشته باشند.

 

دارایی‌نژاد افزود: با وجود آنکه اتحادیه بار فروشان تنها توزیع‌کننده کالاست، اما حاضریم به دلیل حمایت از باغداران و تولید داخل، در زمینه صادرات هم حمایت‌هایی داشته باشیم.

این فعال بخش خصوصی با بیان اینکه اتحادیه بار فروشان در حال برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات میوه و صیفی است، گفت: در حال حاضر به کشورهای پاکستان، گرجستان، ترکمنستان و افغانستان صادرات داریم و همواره تلاش می‌کنیم تا بتوانیم بازارهای صادراتی خود را توسعه دهیم.

رئیس اتحادیه بار فروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار در پایان متوسط قیمت هرکیلو پرتقال در میدان مرکزی را ۳ تا ۵ هزار تومان و سیب درختی را ۳ تا ۷ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به رشد چند برابری تولید برای بازار شب عید در خصوص این دو قلم مشکلی از لحاظ قیمت و عرضه نخواهیم داشت.

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: میوه شب عید صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران گفت: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، رضا غلامی، عصر امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره عملکرد اداره کل پشتیبانی امور دام مازندران از مهرماه سال گذشته تاکنون، اظهار کرد: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی مازندران، دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های استان شد.

وی با بیان اینکه با توجه به افزایش جوجه‌ریزی در سال گذشته، این شرکت نسبت به انعقاد قرارداد چهار هزار و ۸۹۸ تن مرغ با اتحادیه، شرکت‌های تعاونی، زنجیره‌های تولیدی و تولیدکنندگان عمده اقدام کرد، افزود: دو هزار و ۸۳۱ تن مرغ تحویل سردخانه‌های پشتیبانی امور دام استان شد.

مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران ادامه داد: باوجود مشکلات زیاد در تأمین گوشت قرمز منجمد در سال گذشته این اداره کل نسبت به توزیع ۱۵۱ تن گوشت گوساله منجمد با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان اقدام کرد و توانست در کنترل بازار گوشت قرمز مؤثر باشد.

غلامی با بیان اینکه برای حمایت از مصرف‌کنندگان، ۸۵۵ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که در تنظیم بازار این کالا نقش مهمی داشت، گفت: با توجه به حجم بالای تولید گوشت مرغ در استان با هماهنگی این اداره کل و همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان، ۲۶ هزار تن گوشت مرغ گرم برای میدان بهمن تهران ارسال شد که تأثیر به‌سزایی در کنترل قیمت مرغ در ایام پایانی سال در استان تهران داشت.

وی با تاکید بر اینکه از موجودی گوشت مرغ منجمد در سردخانه‌های استان و از محل خرید، یک‌هزار و ۹۴ تن به سایر استان‌ها ارسال شد که برای کنترل بازار گوشت مرغ منجمد در کشور نیز اثربخش بود، عنوان کرد: این اداره کل در این مدت ۱۰۱ هزار تن نهاده به مرغداران و دامداران استان توزیع کرد که ۵۰ درصد آن کنجاله بود.

مدیرکل پشتیبانی امور دام مازندران بیان کرد: واردات نهاده‌های دامی از کشورهای همسایه شمالی علاوه بر تأمین بخشی از نیاز کشور به کالا از کریدور شمال جنوب، موجب افزایش فعالیت بنادر استان، ایجاد اشتغال و کاهش هزینه حمل کالا در استان‌های شمالی کشور شد.

غلامی خاطرنشان کرد: در این مدت ۵۵ هزار تن ذرت ثبت سفارش شد و دو کشتی محموله ذرت به وزن شش هزار و ۷۹۰ تن به بندر رسید و ۲۱ مورد بارنامه جو به وزن ۵۲ هزار و ۵۸۷ تن از بندر ترخیص شد.

کد خبر 747897

دیگر خبرها

  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)
  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود