Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@12:43:05 GMT

بانوان برای ترویج ورزش در خانواده تلاش کنند

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۹۷۹۱۸

بانوان برای ترویج ورزش در خانواده تلاش کنند

ایسنا/یزد معاون توسعه ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان با اشاره به لزوم نقش‌آفرینی بانوان برای توسعه و ترویج ورزش در خانواده‌ها، از آغاز هشت طرح ملی در ورزش همگانی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تا برنامه‌ها به سمت حضور مشترک مادران و دختران در جامعه سوق یابد.

«مهین فرهادی‌زاد» در مراسم پایانی سمینار تخصصی ورزش بانوان که با رویکرد «روش‌های نوین در توسعه ورزش» دیروز یکشنبه پانزدهم دی‌ماه در محل هتل صفائیه یزد برگزار شد، ضمن تبریک و تسلیت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی، گفت: شهید سلیمانی بسیار مردمی و حامی محرومان و مظلومان بود و برای حفظ جان و مال و ناموس این مرز و بوم از هچ تلاشی دریغ نکرد و به همین منظور در قلب مردم ایران و کشورهای دیگر دنیا جای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با تمجید از برگزاری چنین سمینارهایی برای توسعه ورزش بانوان، از دکتر «عباسعلی گائینی» مدرس این سمینارهای آموزشی به عنوان یکی از مسئولان سابق و حامی ورزش بانوان یاد کرد و گفت: خوشبختانه اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، بحث آموزش را با جدیت دنبال می‌کند و برای ارتقای آموزش بانوان پیشرو بوده‌ و گام‌های موثری در این زمینه برداشته‌ است.

وی با اعلام آمادگی نسبت به هر نوع کمک در ارتباط با ارتقای دانش بانوان و توانمندسازی آنان، تصریح کرد: بانوان باید خود را در زمینه ورزش خانواده آماده کنند چرا که بحث اصلی ما خانواده است و اهمیت حضور زنان به علت محوریت آن‌ها در این زمینه و تاثیرگذاری آن‌هاست.

فرهادی زاد با تاکید بر لازمه ارتقای سواد حرکتی جامعه و رشد همه جانبه شخصیت افراد با ورزش بانوان، خاطرنشان کرد: بانوان چه به عنوان مادران و چه به عنوان مربیان در سالم سازی جامعه مفید و موثر هستند.

این مسئول تعویق در امر ورزش بانوان به منظور ارتقای سواد حرکتی را به معنای غیرموثر بودن آن خواند و گفت: باید بدانیم ورزش و حضور در فضای فعالیت‌های حرکتی بر جسم و روان افراد تاثیر دارد و راه حل تقویت روحیه همکاری، مهربانی، کنترل خشم و رفع بسیاری از مشکلات جامعه در ورزش پیدا می‌شود، از طرفی آنچه بیشتر از همه در موضوعات فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی کمک می‌کند، عرصه ورزش است.

این مسئول با بیان این که بعد از انقلاب مهمترین و موثرترین عرصه فعالیت زنان، فضاهای ورزشی بوده است، گفت: خوشبختانه در حال حاضر در تمام حوزه‌های ورزشی مانند مربی، داور، مدیر و تمام فضاها به دلیل نیازهای فرهنگی، زنان حضور یافته‌اند و باید تلاش شود که ورزش به نسل بعد نیز انتقال یابد.

معاون وزیر ورزش و جوانان بر تعادل زنان و مردان در زمینه ورزش، زیرساخت‌ها و شاخه‌های مختلف تاکید کرد و گفت: در برخی حوزه‌ها مانند جوایز زنان و مردان یکسان هستند اما در برخی حقوق هنوز تفاوت داریم، از این رو باید در کارکرد بانوان در این حوزه‌ها تغییر ایجاد شود.

وی از اعزام مربیان زن به اردوهای مختلف تخصصی و تاکتیکی خبر داد و گفت: از آنجایی که کمبود در این حوزه وجود دارد با هماهنگی، مربیان زن را در رشته‌های مختلف به اردوهای چندماهه و یکساله می‌فرستیم تا در بخش آموزش‌های مختلف تخصصی و مدیریتی تقویت و قادر به اداره بخش‌های مختلف فضای خود باشند.

فرهادی زاد با بیان این که رشته‌های تازه‌ای مثل وزنه‌برداری با وجود مربی زن، نیازمند آموزش حتی در حوزه آموزش‌های تئوری متخصصان مرد هست، گفت: بانوان نیز باید به گونه‌ای عمل کنند که ملاحظات فرهنگی خدشه‌دار نشود.‌

معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان نیز از آغاز هشت طرح ملی در ورزش همگانی در کشور خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم تا برنامه‌ها به سمت حضور مشترک مادران و دختران در جامعه سوق یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ورزش همگاني خانواده ورزش بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم

رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم بدون افزایش یک متر سطح زیرکشت ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم که به معنای ورود دانش در این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت جهادکشاورزی، سید مجتبی خیام نکویی در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید کرد و افزود: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم، بدون افزایش یک متر سطح زیرکشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

خیام نکویی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

وی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

وی ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و افزود: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.

خیام نکویی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

وی با بیان این که رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، اظهارداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه‌شناسی ایران اشاره کرد و گفت: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه‌شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و سازها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.

وی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارائه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.

کد خبر 747306

دیگر خبرها

  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند
  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • ورزش باستانی بین آحاد جامعه ترویج شود
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش ۹ میلیون تنی تولید گندم در دولت سیزدهم