Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مرکز کنترل بیولوژیک سمنگان گفت: سالانه ۹ هزار هکتار از اراضی خراسان شمالی در بخش های گوجه فرنگی، برنج و باغات انار مبارزه بیولوژیک می شود.

مهدی ابراهیمی، مدیرعامل مرکز کنترل بیولوژیک سمنگان روز دوشنبه در حاشیه همایش مبارزه بیولوژیک در مانه وسملقان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه اظهار داشت: هدف از مصرف کودهای زیستی، تقویت حاصل‌خیزی و باروری خاک و تأمین نیازهای غذایی سالم و غنی تر، برداشت بیشتر به دور از آلوده سازی زیست بوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

وی در خصوص مزایای این نوع مبارزه افزود: افزایش محصول از نظر کمی و کیفی بدون آسیب رساندن به اکوسیستم مزرعه، افزایش میزان مواد غذایی و مواد آلی خاک، کاهش نیاز به مصرف کود های شیمیایی، افزایش قدرت جذب مواد غذایی توسط گیاهان، جلوگیری از فرسایش خاک و گوگرد موجود در کود سبب اصلاح شوری خاک می شود.
 

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان هم گفت: افزایش عملکرد در واحد سطح و آشنایی و استقبال کشاورزان یکی از اهداف این همایش است.
 

هادی قهرمانیان افزود: تنها عامل پیشرفت کشاورزی، خاک خوب با عنصر مناسب است.
 

وی بیان کرد: نگاه بیش از حد به کود و سموم، کشاورزی را به راه اشتباه می کشاند.
 

وی در خصوص بیمه کشاورزی و خسارت های سیل اخیر به بخش کشاورزی هم گفت: دو هزارو ۳۰۰ نفر برای خسارت سیل در سامانه سجاد ثبت نام کرده اند.
 

قهرمانیان افزود: ۸ میلیاردو ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار به سیل زدگان بخش کشاورزی توزیع شده است.
 

وی از کشاورزان خواست تا محصولات خود را در برابر حوادث سیل بیمه کنند.
 

مدیر جهاد کشاورزی مانه و سملقان اظهارداشت: در مانه و سملقان هشت هزار نفر بهره بردار کشاورزی هستند که سه هزار نفر بیمه روستایی و عشایری هستند و مابقی نیز باید هر چه سریعتر اقدام به بیمه کنند.

پایان پیام/638

منبع: شبستان

کلیدواژه: سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی سردار شهید قاسم سلیمانی شهادت سردار سلیمانی سردار حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی حاج قاسم سلیمانی مبارزه بیولوژیک مانه و سملقان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۹۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

استاندار بوشهر با اشاره به تصویب ۲ شهرک مولد کشاورزی به مساحت بیش از ۲ هزار هکتار در استان گفت: در ساخت و اجرای این شهرک‌های مولد و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف تسریع شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌‌زاده ظهر امروز در جلسه شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر 2 شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت 850 هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در 2 شهر مولد کشاورزی استان بوشهر 2 هزار و 50 هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 850 هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و 200 هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • پیش بینی مبارزه با ملخ در سطح ۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی قزوین
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • برگزاری مسابقات کشتی باچوخه در شهرستان مانه
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید