Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@21:32:34 GMT

ثبت ۱۰ اثر غیرمنقول استان بوشهر در فهرست آثار ملی

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۰۱۶۶۳

ثبت ۱۰ اثر غیرمنقول استان بوشهر در فهرست آثار ملی

محمدحسین ارسطو زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در زمان حاضر ۳۹۸ اثر ملی تاریخی در استان بوشهر به ثبت رسیده که از این شمار ۳۱۶ اثر غیرمنقول، ۷۰ اثر ناملموس، ۱۰ اثر منقول و ۲ اثر طبیعی است.

وی تصریح کرد: ۱۰ اثر غیرمنقول استان بوشهر شامل بناها، تپه‌ها و محوطه‌های تاریخی استان بوشهر در کمیته تخصصی ثبت آثار غیرمنقول کشور به ثبت فهرست آثار ملی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسطو زاده افزود: این آثار شامل خانه هاجر بانو و خانه رزاقی زاده در محله بهبهانی و خانه مهر پویا"در محله کوتی شهر بوشهر، بنای قدیمی گمرک بوالخیر در تنگستان، ساختمان قدیمی گمرک بندر دیر، استودان‌های درویشی در شهرستان دشتی، تل خندق وحدتیه در دشتستان، مجموعه تپه تاریخی لیان در بوشهر، تل سرتل و محوطه ساحلی مجاور روستای بی‌بی خاتی در نوار ساحلی دیلم تا هندیجان است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان بوشهر با بیان اینکه آثار غیرمنقول شامل ساختمان‌ها و محوطه‌های تاریخی اشیایی هستند که قابلیت جابه‌جایی ندارند خاطرنشان کرد: این بناهای تاریخی شهر بوشهر مربوط به دوره قاجار، ساختمان‌های گمرک بوالخیر و بندر دیر دوره پهلوی و تپه‌ها و محوطه‌ها به اواخر دوره ساسانی اوایل دوره اسلامی تعلق دارند.

کد خبر 4818486

منبع: مهر

کلیدواژه: تنگستان صنایع دستی بوشهر دشتی بندر دیر سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قاسم سلیمانی سردار سلیمانی 9 دی بوشهر ایلام خطبه های نماز جمعه قزوین شهادت مشهد بارش برف شیراز گرگان انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۱۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: آثار تاریخی کشف شده در گذر کمرزرین، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و اطلاعات خوبی را می‌توان از این آثار به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی ایزدخواستی امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار اصفهان از گذر کمرزرین اظهار کرد: باستان‌شناسی گذر کمر زرین در راستای کشف شواهد گام برداشت، اما در حال حاضر در حال بررسی و تحلیل این اکتشافات است و تصمیم دارد تمام موارد این آثار کشف شده را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: در حال حاضر باستان‌شناسان، این گذر را به ۱۰ لایه تاریخی تقسیم کرده‌اند و تمام این لایه‌ها در حال بررسی است، همچنین این موضوعات در راستای شفافیت تصویر اصفهان در ادوار مختلف، بسیار تأثیرگذار است.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تاکید کرد: این شواهد تاریخی، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و در حال حاضر به یک شاهد دست نخورده‌ای دست پیدا کرده‌ایم و اطلاعات خوبی می‌توان از این آثار به دست آورد که بهتر از اطلاعات مکتوب است.

ایزدخواستی گفت: با هماهنگی میراث فرهنگی و شهرداری در حال توسعه کاوش این گذر هستیم.

کد خبر 750485

دیگر خبرها

  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • خبر صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان کذب است
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • زلنسکی در فهرست «مجرمان تحت تعقیب» روسیه قرار گرفت
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • آثار عیلامی در خطر تعرض است؟
  • اعلام فهرست کاندیداهای مورد حمایت «خانه انقلاب» برای دور دوم انتخابات
  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی