Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیگر رسانه‌ها ــ کلیه مقالات هر مرکز علمی تحلیل محتوایی می‌شوند. بر اساس تحلیل‌های انجام شده در سال ۱۳۹۸ محورهای اصلی مقالات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مشخص شده است.

به گزارش ایکنا؛ ایسنا نوشت: این کلید واژه‌ها بیشترین کاربرد را در کل مقالات تولیدی امسال این مرکز داشته اند. تحلیل محتوایی مقالات علمی یک مرکز نشان دهنده جهت اصلی تحقیقات پژوهشی در آن مرکز است و به سیاستگذاران پژوهشی کمک می‌کند تا برای سالهای آتی برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمودار زیر لیست این محورها قابل مشاهده است:

بدین‌ترتیب همانگونه که مشاهده می‌شود دغدغه اصلی محققان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سال ۱۳۹۸ موضوع ایران و جامعه ساسانی بوده است.

اما بر اساس تحلیلهای محتوایی صورت گرفته بر روی مقالات تولیدی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در سال ۱۳۹۸ موضوعات و کلیدواژه های زیر بیشتر مورد توجه پژوهشگران و محققان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بوده و به نوعی می‌توان از آنها به عنوان موضوعات داغ این پژوهشگاه یاد کرد.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی یک پژوهشگاه دولتی در استان تهران است که در سال ۱۳۷۳ تاسیس شده است. طبق اعلام سایت این پژوهشگاه بر اساس تحلیل‌های انجام شده این مرکز تاکنون ۳۷۶ مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر کرده و صاحب امتیاز و ناشر ۲۱ مجله تخصصی است .

همچنین بر اساس داده های استخراج شده از پایگاه اسکوپوس و پابمد، تاکنون ۵۷ مقاله توسط پژوهشگران این پژوهشگاه در این نمایه سازهای بین المللی ثبت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی موضوعات برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۰۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نوبت اول آزمون سراسری در اصفهان

نماینده تام الاختیار دانشگاه اصفهان و دبیر ستاد آزمون استان اصفهان گفت: این آزمون از امروز به مدت دو روز در پنج گروه آزمایشی علوم تجربی، علوم انسانی، ریاضی، زبان و هنر در ۲۷ حوزه اصلی استان اصفهان برگزار می‌شود.


رضا علی نوروزی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد داوطلبان این دوره را بانوان تشکیل می‌دهند، افزود: داوطلبان گروه آزمایشی ریاضی-فنی و علوم انسانی صبح و گروه آزمایشی زبان و هنر نیز بعد ازظهر فردا (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) و گروه آزمایشی تجربی نیز صبح جمعه (۷ اردیبهشت) با هم به رقابت می‌پردازند.


او با بیان اینکه در استان اصفهان بیشترین تعداد داوطلب در گروه علوم تجربی با ۲۶ هزار و ۷۹۳ نفر گزارش شده است، افزود: در گروه انسانی نیز ۱۸ هزار و ۵۷۰ نفر، ریاضی ۹ هزار و ۱۰۸ نفر، زبان‌های خارجی ۵ هزار و ۴۵۳ نفرو گروه هنر ۴ هزار و ۷۹۵ نفر رقابت می‌کنند.


نوروزی درباره عضویت داوطلبان در گروه‌ها و کانال‌های تقلب هشدار داد و گفت: استفاده و همراه داشتن هر وسیله‌ای از جمله دستگاه‌های ارتباط الکترونیکی و حافظه‌دار در جلسۀ آزمون تخلف است و منجر به محرومیت از آزمون سراسری تا حداکثر ۱۰ سال می‌شود.


دبیر ستاد آزمون استان اصفهان افزود: برای شرکت در جلسه آزمون سراسری، همراه داشتن کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.

نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳-۱۴۰۴ تیرماه امسال برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ما از تحقیقات غرب در حوزه فلسفه اسلامی بی‌اطلاع هستیم
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری در اصفهان
  • آغاز آزمون سراسری علوم ریاضی و علوم انسانی
  • انتشار گزارش سازمان جهانی هواشناسی دریاره وضعیت اقلیمی آسیا با مشارکت پژوهشگاه هواشناسی
  • گزارش سازمان جهانی هواشناسی در خصوص وضعیت اقلیمی آسیا در سال ۲۰۲۳ میلادی منتشر شد
  • در سال ۲۰۲۳ بیش از ۸۰ درصد مخاطرات هواشناسی سیل و توفان بود