Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان از تلاش برای معرفی بروجرد بعنوان شهر جهانی ورشو خبر داد و در ارتباط با تکمیل زیرساخت‌های گردشگری نیز گفت: با وجود تلاش‌های انجام شده به منظور رفع موانع پیش روی پروژه هتل صخره‌ای خرم‌آباد اما سرمایه‌گذار اراده‌ای برای تکمیل از خود نشان نداده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سید امین قاسمی در بازدید از دفتر خبرگزاری فارس لرستان پاسخگوی خبرنگاران این رسانه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمایت تسهیلاتی از اقامتگاه‌های بوم گردی

وی در پاسخ به سوالی در ارتباط با وضعیت‌ اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی لرستان، با اشاره به تعداد اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی فعال استان، اظهار کرد: در حال حال حاضر بیش از 23 اقامت‌گاه بوم گردی در استان فعال است، همچنین موافقت نامه اولیه و اصولی 200 طرح گردشگری نیز انجام شده است.

وی افزود: از این تعداد حدود 30 طرح اقامتگاه بوم‌گردی توانسته موافقت ایجاد را کسب کنند که بخشی از آنها تا پایان سال 98 به چرخه بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: پس از دریافت مجوز ساخت اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی، مهمترین حمایت ما از صاحبان طرح پرداخت تسهیلات است که در این زمینه طرح‌های اقامت‌گاه بوم‌گردی می‌توانند تا سقف 6 میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت دریافت کنند.

سرنوشت نامعلوم هتل صخره‌ای

آخرین وضعیت هتل نیمه کاره صخره‌ای خرم‌آباد که بیش از 20 سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد دیگر سوال خبرنگاران فارس بود که قاسمی در این زمینه گفت: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری از وظایف میراث فرهنگی و گردشگری است، اما ساخت تاسیساتی مانند هتل‌ها، سفره‌خانه‌ها و مجتمع‌های گردشگری توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

وی افزود: هتل صخره‌ای یکی از این پروژه‌ها است که با گذشت دو دهه همچنان بلا تکلیف است؛ با وجود برگزاری چندین جلسه اما تعیین تکلیف این پروژه نتیجه‌ای در برنداشت زیرا به نظر می‌رسد سرمایه‌گذار اراده‌ای برای تکمیل پروژه ندارد.

وی به مشکلاتی که شهرداری و راه و شهرسازی در زمینه قیمت کارشناسی راه دسترسی به هتل داشتند اشاره و تصریح کرد: در نهایت شهرداری و راه و شهرسازی با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته کوتاه آمدند اما با این وجود سرمایه‌گذار در ادامه همراهی نکرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان عنوان کرد: ما هم به دلیل نبود اهرم قانونی نمی‌توانیم برای ملکی که در ید تملک سرمایه‌گذار است کاری انجام دهیم.

صادرات صنایع دستی محدود است

قاسمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تعداد صنعت‌گر فعال حوزه صنایع دستی استان، اظهار کرد: بیش از دو هزار صنعتگر حوزه صنایع دستی در 52 رشته فعالیت و تولیدات خود را در نمایشگاه‌های درون استانی و برون استانی عرضه می‌کنند.

وی در مورد میزان صادرات صنایع دستی استان توضیح داد: با توجه به نبود مرز هوایی در لرستان صنایع دستی تولید شده توسط استان اصفهان و تهران صادر می‌شود، بخشی نیز به صورت چمدانی از طریق استان صادر می‌شود اما در مجموع سهم ما از صادرات صنایع دستی محدود است.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان بیشترین بازار هدف صنایع دستی استان تهران، خراسان، خوزستان و بوشهر است.

قاسمی در زمینه برندسازی صنایع دستی لرستان نیز توضیح داد: امسال توانستیم موضوعی را تحت عنوان برند سازی در شورای پژوهش مصوب کنیم و به دنبال برندسازی صنایع دستی در شهرستان‌های مختلف بوده‌ایم که پس از مطالعات لازم مشاور را از طریق سامانه انتخاب خواهیم کرد.

معرفی بروجرد به عنوان شهر جهانی ورشو

وی با اشاره به اینکه هفته گذشته همایش بسته‌بندی مناسب و برند سازی صنایع دستی در بروجرد برگزار شد، عنوان کرد: سال جاری بروجرد به عنوان شهر ملی ورشو معرفی شد و به دنبال این هستیم که به عنوان شهر جهانی ورشو نیز معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری لرستان افزود: در همین زمینه بنا داریم چند شهر دیگر را به عنوان شهر ملی دست بافت یا خوشه بافت نیز معرفی کنیم.

قاسمی در پایان با بیان اینکه اعتبارات خوبی در زمینه آموزش و ترویج صنایع دستی گرفته‌ایم، عنوان کرد: به زودی کار آموزش صنایع دستی را در شهرستان‌های مختلف آغاز خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صنایع دستی میراث فرهنگی لرستان گردشگری میراث فرهنگی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۱۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی

به‌گزارش خبرگزاری مهر، علی مشهدی اظهار کرد: گل محمدی و گلاب، ۲ محصول استراتژیک منطقه روستای شهابیه شهرستان خمین است.

وی بیان کرد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه در تقویم رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین تصریح کرد: بر این اساس من بعد هر سال، این جشنواره در روزهای نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان روز گل محمدی و گلاب برگزار خواهد شد.

وی هدف از ثبت این رویداد در تقویم گردشگری کشور را تحقق و ساماندهی و حرفه‌ای سازی گردشگری و همچنین ساماندهی مقصدها و مسیرهای جدید گردشگری دانست و خاطرنشان کرد: این امر مهم می‌تواند در جهت رونق صنعت گردشگری، و حضور بیش‌ازپیش مسافران و توریست‌ها به شهرستان کمک شایانی بکند.

مشهدی افزود: جشنواره گل و گلاب شهابیه هر سال به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۹ لغایت ۲۱ اردیبهشت در محل روستای شهابیه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین گفت: نمایشگاه گل، صنایع دستی، نمایشگاه گلاب، مراسم آئینی، گل غلتان کودکان از برنامه‌های جشنواره گل و گلاب شهابیه است.

کد خبر 6094096

دیگر خبرها

  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو