Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: زعفران به دلیل خاصیت دارویی که دارد تحریم پذیر نیست، اما اگرهم تحریم شود با توجه به انحصار تولید آن در ایران، راه صادرات زعفران باز خواهد بود. تاریخ انتشار: 18:30 - 17 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۴۳۵۷ علی قربانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان بیان کرد: ایران کشوری چهار فصل است که در هر استان آن می‌توان انتظار تولید محصولاتی خاص را داشت که برای اقتصاد کشاورزی مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه یکی از محصولاتی که انحصار تولید آن در اختیار ایران است و شرایط برای مدیریت حوزه تولید، بسته بندی، بازاریابی و فروش آن مهیا‌تر است، زعفران ایرانی یا همان طلای سرخ است.
وی  افزود: یکی از مشکلات کشور‌های جهان سوم آن است که نمی‌توانند محصولات خود را به خوبی در دنیا بفروشند در این حوزه باید محصولاتی که در ایران تولید می‌شود را ضمن استانداردسازی در قالب یک برند به دنیا معرفی کنیم در زعفران گزینه‌ای مناسب برای آغاز یک تحول به خصوص در بخش کشاورزی است.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: طی چند سال اخیر بر لزوم ساماندهی بازار محصولات کشاورزی تاکید شده که خوشبختانه شاهد ورود چند محصول کشاورزی در بازار بورس کالا هستیم که رفته رفته باید جنس برنامه ریزی‌ها برای تنظیم و مدیریت بازار داخلی و صادراتی را به این سمت یعنی بهره گیری از سازوکار‌های مدرن و کارآمد تغییر دهیم.
قربانی با اشاره به اینکه روش‌های سنتی به هیچ عنوان جوابگو نیست و کشاورزان در انتظار حمایتی اصولی و صحیح از سوی متولیان بخش کشاورزی هستند، گفت: اگر درست برنامه ریزی کنیم پس از آشنایی کشاورزان با نحوه عرضه و معامله محصولات در بازار‌های بورس کالا، باید صادرات را از مسیر بورس کالا کلید بزنیم که به عنوان مثال محصولی همچون زعفران به دلیل خاصیت دارویی که دارد تحریم پذیر نیست و خریداران خارجی به اجبار باید با بورس ایران آشنا و براساس قیمت‌های آن اقدام به خرید کنند.
وی تصریح کرد: همچنین به تازگی خبر از راه اندازی سازمان جهانی زعفران با نام "اوسک" مطرح شده است، سازمانی شبیه به اوپک که قصد دارد تولیدکنندگان زعفران دنیا را حول ایران گردهم آورد که با توجه به تولید بیش از ۹۰ درصد زعفران جهان در کشور ما، این سازمان جهانی می‌تواند در برندسازی و شناساندن محصول ایرانی در بازار‌های بین المللی اثر ویژه‌ای داشته باشد و به عبارتی سهم ایران در تجارت زعفران دنیا را بگیرد.
 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: هم اکنون وقتی در دنیا نام زعفران می‌آید نام اسپانیا در ذهن مصرف کنندگان نقش می‌بندد که این امر باعث شده تا اسپانیا مدعی تولید زعفران مرغوب باشد؛ این در حالی است که تنها مشکل ما نداشتن برند، استاندارد شناخته شده و بسته بندی مناسب این محصول است که امیدواریم با راه اندازی سازمان جهانی اوسک این مشکلات به سرعت مرتفع شود و اوسک با کمک بورس کالا، محصول باکیفیت ایران را به کل دنیا عرضه کند.
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم و گرمه در مجلس با بیان اینکه محصولات کشاورزی ایران در دنیا بی نظیر است، اما باید بتوانیم این محصولات را به دنیا معرفی کنیم، گفت: اگر به کاری اعتقاد داشته باشیم حتما می‌توانیم آن را به سرانجام مطلوب برسانیم از این رو سازمان جهانی زعفران اتفاقی میمون خواهد بود که لزوم مشارکت همه فعالان بازار داخلی زعفران را می‌طلبد تا بتوانیم کمبود‌های حوزه تولید، بسته بندی، برندسازی و قیمت گذاری را با هدفی مشترک یعنی ارتقای جایگاه زعفران ایران در دنیا پوشش دهیم.
براساس این گزارش، راه اندازی سازمان جهانی تولید و صادرات زعفران "اوسک" که از سازمان جهانی اوپک الگو گرفته است، یک پروژه ملی به شمار می‌رود تا کشور‌های تولیدکننده این محصول در دنیا با ابتکار عمل ایران گردهم جمع شوند. بیشتر بخوانید: «شفافیت» ثمره فروش املاک بانک‌ها در بورس کالا انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بورس کالا بازار سرمایه اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا