Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای پنتاگون، شرکت‌ها و مؤسسات وابسته، فرماندهان و عاملان شهادت شهید سلیمانی در کنار سنتکام تروریست هستند گروه سیاسی/ اولین قانون وضع شده تاریخ ایران بر اساس «سه فوریت»، سهم برداشتن اولین قدم عملی برای «انتقام سخت» شد، بی آنکه تصویب آن در مجلس حتی یک رأی مخالف داشته باشد.

حالا با این قانون هم تعداد نیروهای نظامی امریکا که در قوانین ایران به عنوان «تروریست» شناخته می‌شوند، بیشتر شده و هم سهم منابع مالی اختصاص یافته به نیروی قدس سپاه جهت تقویت بنیه دفاعی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلسی‌ها معتقدند این تازه قدم اول برای این است که پاسخ امریکایی‌ها را بدهند. قدمی که فقط راه را برای این کار تسهیل می‌کند.

جزئیات اولین طرح سه فوریتی
طرح سه فوریتی تصویب شده در جلسه دیروز مجلس در واقع اصلاحیه‌ای بود برای قانون «اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده امریکا.» طرحی که اردیبهشت ماه امسال تصویب شده و نیروی نظامی امریکا در منطقه (سنتکام) را تروریستی اعلام کرده بود و حالا با تصمیم دیروز نمایندگان تقویت شده است.
بر اساس ماده اول این طرح، «کلیه اعضای پنتاگون و شرکت‌ها و مؤسسات وابسته و فرماندهان و عاملان شهادت سردار سپهبد شهید سلیمانی» نیز در کنار نیروی «سنتکام» به عنوان گروه تروریستی شناسایی شده‌اند. بر اساس ماده دیگر این طرح هم دولت موظف شده جهت تقویت بنیه دفاعی نیروی قدس سپاه پاسداران مبلغ 200 میلیون یورو از طریق صندوق توسعه ملی در اختیار این نیرو قرار دهد.
آن طور که علی لاریجانی پس از تصویب این طرح گفته، مجوزهای لازم برای برداشت از صندوق توسعه ملی جهت کمک به سپاه قدس از مقام معظم رهبری اخذ شده است. براساس اعلام رئیس مجلس، دولت نیز موافق این طرح بوده است.
تمام ۲۳۳ نماینده حاضر در جلسه دیروز مجلس به این طرح سه فوریتی رأی دادند. آن طور که اسدالله عباسی، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس به «خانه ملت» گفته، این طرح با امضای بیش از 270 نماینده مجلس تقدیم شده بود.
بعد از رأی نمایندگان به کلیات و جزئیات این طرح که با سرعت و رأی بالای نمایندگان همراه بود، اعضای شورای نگهبان نیز برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی به صحن مجلس آمدند تا مصوبه نمایندگان را در همان دقایق ابتدایی بعد از رأی آنها بررسی کنند. نهایتاً نیز اعضای این شورا مهر تأیید خود را پای این طرح زدند تا سریع‌ترین قانونگذاری تاریخ کشور اتفاق بیفتد.
علی لاریجانی: پاسخ ایران به رفتارهای سفاکانه امریکا جدی است
علی لاریجانی، بعد از رأی مثبت نمایندگان به این طرح در سخنانی گفت: «رفتار ستمگرانه امریکا بود که منجر به شهادت سردارعظیم‌الشأن ما حاج قاسم سلیمانی و همرزمان‌شان شد، به همین دلیل لازم بود در مقابل رفتار آمران و عاملانی که خود اعلام کردند در این قضیه مشارکت داشته‌اند، تصمیمی گرفته می‌شد، لذا خوشبختانه  مجلس در اقدامی منحصربه فرد طرحی سه فوریتی را به تصویب رساند. من به یاد ندارم پس از انقلاب طرح سه فوریتی به تصویب رسانده باشیم.»
نمایندگان مجلس هم پس از سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی همگی در مقابل جایگاه هیأت رئیسه مجلس تجمع کرده و با در دست داشتن تصاویر سردار سلیمانی، شعار «نه سازش نه تسلیم»، «انتقام انتقام» و همچنین «مرگ بر امریکا» سر دادند. رئیس مجلس هم خطاب به نمایندگان گفت: «آفرین بر شما این صدای ملت ایران است بلکه گوش ناشنوای ترامپ این را بشنود.» علی لاریجانی پس از این در جمع خبرنگاران هم حاضر شد و گفت که «باید پاسخ خون حاج قاسم سلیمانی این باشد که نیروهای امریکایی از منطقه فرار کنند که این گام را مجلس عراق برداشت.» رئیس مجلس، با تأکید بر اینکه اختصاص ۲۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی به سپاه قدس و اختصاص بودجه کافی در سال ۹۹ برای سپاه قدس، جهت فعالیت جدی جریان مقاومت بود، گفت که مجلس با این مصوبه پاسخی به رژیم امریکا و رفتارهای سفاکانه‌اش داد. لاریجانی درباره وفاق شکل گرفته بر سر موضوعات مختلف مربوط به ترور شهید سلیمانی و از جمله این طرح هم گفت که «بخش‌های مختلف مجلس و احزاب سیاسی در مسأله مربوط به امنیت ملی کشور یکصدا هستند. پیش از این زمانی که امریکا سپاه پاسداران را به عنوان گروه تروریستی اعلام کرد مجلس قانونی را تصویب نمود که به موجب آن نیروهای سنتکام و نیروهای امریکا در منطقه و مؤسسات و شرکت‌های آنها به عنوان گروه‌های تروریستی اعلام شود. بعد از ترور شهید سلیمانی آمران و عاملان این ترور به این اقدام جنایتکارانه خود اذعان داشتند، ما هم قانون قبلی را تغییر داده و اعلام کردیم همه نیروهای زیر پوشش پنتاگون به عنوان تروریست شناسایی می‌شوند.»
رئیس مجلس با اشاره به مطالبه مردم برای پاسخ درخور به اقدام تروریستی امریکا در به شهادت رساندن شهید سلیمانی گفت: «قطعاً ما به این فاجعه پاسخ می‌دهیم. پیش‌بینی‌هایی به صورت جدی در شورای عالی امنیت ملی مطرح است. ان‌شاءالله به آن توجه خواهد شد. بدانند این ضربه زدن به نیروهای اصیل مجاهدت پاسخ‌های درخوری خواهد داشت.»
او تأکید کرد: «باید پاسخ خون حاج قاسم سلیمانی این باشد که نیروهای امریکا از منطقه فرار کنند و به جای دیگری بروند. این گام را مجلس عراق برداشت. امیدوارم صدا را شنیده باشند. این تازه شروع است. باید بساط‌شان را از منطقه جمع کنند.» به گفته علی لاریجانی، هر سه فراکسیون سیاسی مجلس در به ثمر رساندن این طرح، نقش و همکاری متقابل داشته‌اند.
تشکر کدخدایی از مجلس
عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان هم در جلسه دیروز مجلس با بیان اینکه امید است که همه ما بتوانیم راهی را که شهید سلیمانی رفتند و اقدامات قانونی مناسب را انجام دهیم، گفت: «از نمایندگان، رئیس و هیأت رئیسه مجلس که در کمترین فرصت در حوزه قانونگذاری طرح اصلاح قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده امریکا را تصویب کردند، تشکر می‌کنیم.» او با بیان اینکه این اولین مصوبه سه فوریتی پس از انقلاب محسوب می‌شود، گفت که «اقدامات دیگری هم در جای خود انجام خواهد شد.» پس از اظهارات کدخدایی نمایندگان شعار «مرگ بر امریکا» و «الله اکبر خامنه‌ای رهبر» سر دادند.
بیانیه نمایندگان خطاب به رهبری
دیروز همچنین نمایندگان مجلس با صدور بیانیه‌ای خطاب به رهبر انقلاب با اشاره به ترور شهید سلیمانی تأکید کردند: «تردیدی نداریم که سطح واکنش جمهوری اسلامی ایران به این اقدام تروریستی دولت جنایتکار امریکا، تعیین کننده موازنه بلندمدت قدرت در سطح منطقه و جهان خواهد بود.» در این بیانیه آمده است: «انتقام سخت که حضرتعالی در پیام خود به مناسبت شهادت سردار سلیمانی به آن اشاره کردید و این روزها به خواسته عمومی ملت قدرشناس ایران تبدیل شده است، لذا می‌بایست به بلندای قامت این سردار سرافراز ایران و اسلام باشد تا تلخی این پاسخ در خاطره همه بدخواهان بویژه امریکا، مانع جسارت مجدد به وطن و سربازان وطن شود.»
نمایندگان مجلس نوشته‌اند: «انتقام سخت باید مناسب، مستقیم و نظامی باشد و در اسرع وقت اجرایی شود، قطعاً هیمنه پوشالی امریکا را متلاشی خواهد کرد و مقامات دولت امریکا با پوست و گوشت خود مجدداً درک خواهند کرد که دوران بزن دررو تمام شده است.» مجلسی‌ها همچنین در این بیانیه خود بر ضرورت تمرکز بر روی «مواضع خروج نظامیان امریکا از منطقه غرب آسیا» تأکید کرده‌اند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود

علی طهرانی مقدم، داوطلب راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت لیست‌های انتخاباتی در این مرحله، گفت: انتخابات در دور دوم با دور اول یک مقدار متفاوت است زیرا هم تعداد شعب اخذ رأی کاهش پیدا می‌کند و میزان مشارکت کنندگان نیز ممکن است پایین آید. از طرفی در مورد لیست‌ها با توجه به اتفاقی که برای لیست شانا در دور اول افتاد فضای لیست‌ها به نظر من خیلی مثل دور اول برجسته نیست، البته من در دور دوم هم جزو فهرست صبح ایران خواهم بود و ممکن است در لیست امنا و شانا هم باشم. یعنی ممکن است که به لحاظ لیستی در هر سه فهرست امنا، شانا و صبح ایران باشم.

وی افزود: به نظر من برنده دور دوم خیلی نمی‌تواند لیستی باشد و بیش‌تر خود نامزدها هستند که می‌توانند موضوعات خود را برجسته کرده و مسائل را با مردم مطرح کنند و از این فضای پیش آمده استفاده کنند و روی برنامه‌های خود بتوانند بخوبی با مردم ارتباط بگیرند.

قاطبه مجلس دوازدهم اصولگرایان انقلابی و ولایی خواهد بود

وی در خصوص پیش‌بینی خود از تقسیم‌بندی سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: ورود یک تعداد نماینده که برای اولین بار وارد مجلس می‌شوند می‌تواند تحول‌آفرین باشد. شاید باید گفت پاسخ منفی مردم به یکسری از نمایندگان ادوار، نشان از این دارد که مردم خواستار تحول‌آفرینی و بعضاً جوان‌گرایی در فضای مجلس هستند. در عین حال باید گفت از «جبهه صبح ایران» ۴۲ نفر از مجموع شهرستان‌ها وارد مجلس شده‌اند، لذا یک فراکسیون صبح ایران تشکیل خواهد شد تا برنامه‌هایی که صبح ایران اعلام کرد به صورت دقیق پیگیری خواهد شد و جالب است بدانید یکسری از نمایندگانی که حتی به لحاظ ظاهری عضو لیست مقابل جبهه صبح ایران هم بودند به دلیل تحول آفرینی تمایل نشان دادند که در لیست جبهه صبح ایران باشند. در عین حال که شانا هم به نسبت در شهرستان‌ها موفق بوده است خصوصاً نزدیک ۱۰۰ نفر از شانا وارد مجلس شده است کرده است لذا آن جریان هم می‌تواند یکی از جریان‌های اثرگذار مجلس بعدی باشد. ضمن آنکه جریان سنتی و قدیمی اصولگرایی هم که در قالب شورای وحدت هستند و در مجلس حضور دارند؛ اما باید توجه داشت که درست است که تفاوت سلیقه در رویکردها وجود دارد ولی قاطبه مجلس دوازدهم اصولگرایان انقلابی و ولایی خواهد بود و قطعاً رهنمودهای حضرت آقا را پیگیری خواهند کرد.

تولیدکننده نیاز به سرمایه با منت و صدقه ندارد

این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به سوالی در رابطه با مهم‌ترین اولویت مجلس دوازدهم، اذعان کرد: به نظر من مجلس در حوزه اقتصاد یکصدا خواهد بود که رهنمودهای حضرت آقا در توجه به اصل معیشت و اقتصاد و بحث تولید پیگیر بوده و معطوف شود و این بخش حداقل فصل مشترکی است که همه با هم دارند. نسخه شفابخش کشور در حوزه‌های مختلف با مطالعه عرض می‌کنم که فقط اجرایی کردن فرامین حضرت آقا و منویات ایشان است.

این نامزد دور دوم انتخابات مجلس از حوزه تهران در خصوص مشکلات موجود کشور و اولویت‌های مجلس، گفت: چند تا مسأله وجود دارد. یکی اینکه بانک‌ها در تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی با این واحدهای تولیدی همکاری لازم را نمی‌کنند و واحدهای تولیدی برای گذاران و تأمین مواد اولیه خود و اتصال چرخه تولید، توزیع و مصرف، نیاز به سرمایه در گردش دارند اما نیاز به کمک بامنت و صدقه ندارند.

وی ادامه داد: در بررسی‌های میدانی که در استان البرز داشتیم از ۳۰۰۰ واحد تولیدی استان البرز، مشکل ۲۶۰۰ شرکت، بانک‌ها بودند.

طهرانی مقدم تاکید کرد: مشکل دوم افزایش افسارگسیخته مالیات‌ستانی از واحدهای تولیدی با اشکال مختلف است. این مالیات‌ها جهت رفع کسری بودجه دولت گرفته می‌شود، همان‌طور که می‌دانید در قانون بودجه سال جاری ۵۰ درصد درآمدهای دولت از منابع مالیاتی اضافه شده است. البته در حالت کلی ما نمی‌توانیم بگوییم مالیات چیز بدی است ولی اجرای این کار شرایطی دارد که در جبهه صبح ایران روی آن کار کارشناسی شده و چند اندیشکده این طرح‌ها را تنظیم کرده‌اند و ما اعتقاد داریم که طرح ما می‌تواند اجرایی شود که مشکل این مالیات حل شود.

وی ادامه داد: مشکل سوم مزاحمت بخش‌های نظارتی دولت از قبیل استاندارد و ضابطان قوانین کار، بهداشت، محیط زیست و سرکیسه کردن تولیدکنندگان است. من خودم این را شاهد بودم که متأسفانه محل کاسبی یک دسته شده است و بحث چهارم از مشکلات ایجاد شده برای تولیدکنندگان توسط بانک مرکزی است، زیرا در تأمین ارز برای واردات مواد اولیه و ارزهایی که صادرکنندگان در پیمان‌سپاری ارزی و رفع تعهد این پیمان‌سپاری‌های ارزی دارند، صورت می‌گیرد که باید این مشکلات را در مجلس برطرف کنیم.

لزوم مقررات‌زدایی در انبوه قوانین کشور

طهرانی مقدم در ادامه تشریح اولویت‌های مجلس اذعان کرد: ما در ایران دوبرابر کشور فرانسه‌ای که خود دو برابر ما قدمت قانون‌گذاری دارد، قانون داریم، لذا باید در خیلی از بخش‌ها مقررات‌زدایی کنیم، در خیلی از بخش‌ها آنقدر دست و پای تولید کننده و فعالان اقتصادی و تولیدی را با قانون‌ها و تبصره‌های متعدد می‌بندیم که بعضاً هم تعارض منافع در آن است و همچنین باید زمینه نظارت را در مجلس گسترش دهیم، چرا که نظارت در مجلس خوب اجرا نمی‌شود. شبانه برای سوال از یک وزیر امضا جمع می‌شود صبح پس می‌گیرند، برای اینکه این نماینده خود را آلوده کرده و به جای اینکه وکیل‌المله باشد وکیل‌الدوله می‌شود. این اتفاق نباید بیفتد، ما بیش‌از اینکه نیاز به حوزه‌های تخصصی در مجلس داشته باشیم اول باید نماینده سالم و جهادی بفرستیم.

در موشک خودکفاییم اما خودرو دست دوم وارد می‌کنیم

وی ادامه داد: نهایت حرف من این است که شاید این حرف خیلی بزرگ‌تر از دهانم باشد که می‌زنم ولی من این‌جا می‌گویم که باید از شهید طهرانی مقدم الگو بگیریم، زیرا به هر حال و به اندازه‌ای که ما با راه و روش و منش شهدا آشنا شدیم حداقل مسئولیت به گردن داریم؛ زیرا چطور در حوزه صنایع موشکی که مثلاً یک موشک بیش از ۳۰۰۰ قطعه دارد، خط تولید داریم و خودکفا بوده و قدرت بازدارنده هستیم، اما نتوانستیم یک خودرو درست و باکیفیت بسازیم و بعد هم سر مردم منت می‌گذاریم خودرو وارداتی ۵ سال کار کرد را وارد کنیم.

این فعال سیاسی تاکید کرد: اصلاً این مسائل چیست؟ ملت ایران جایی که تمدن خیلی از کشورها وجود نداشت، تمدنی با چند هزار سال سابقه دارد فرهنگی در جایی وجود دارد ولی الان مثلاً منت سر مردم بگذاریم و به دنبال واردات خودرو کارکرده هستیم.

وی با اشاره به مشکل پروژه‌های نیمه تمام ریلی گفت: مثلاً ما ۵۳ پروژه ملی حمل و نقل ریلی داریم که ۱۴۳۷ همت بودجه لازم دارد ولی در سال ۴۲ همت به آن‌ها بودجه قطره چکانی می‌دهیم، لذا زمانی که کل بودجه تخصیص می‌خورد و توزیع می‌شود فقط برای نیروی انسانی و هزینه‌های کارگاه و هزینه‌های اولیه که پروژه بتواند ادامه یابد خرج می‌شود، در نتیجه می‌بینیم یک پروژه ۱۳ سال طول کشیده است. در حالی که به جای اینکه سه تا پروژه ملی تعریف کنیم و بودجه روی آن‌ها برود و تمام شود بدون آمایش سرزمینی و ضرورت پروژه کلنگ زده ایم.

علاقمند به حضور در کمیسیون فرهنگی هستم

طهرانی مقدم در رابطه با اولویت تمایلش برای فعالیت در کدام کمیسیون مجلس دوازدهم، اذعان کرد: چون در سیاست‌گذاری فرهنگی کار کرد ونیز حوزه در مدیریت رسانه و هم مدیریت استراتژیک فعال بودم ان‌شاالله و در صورت ورود به مجلس علاقمندم در حوزه کمیسیون فرهنگی حضور یابم. البته اولویت مجلس آینده معیشت اقتصاد و حمایت از تولید و جهش تولید است و به نظر من همه جهت‌دهی مجلس را باید به این سمت سوق دهیم، لذا با توجه به اینکه یکی از تخصص‌های من در حوزه مدیریت راهبردی است هر توانی که داشته باشم به لحاظ محتوایی و به سازمان‌دهی نیروها در مجلس هجمه خواهم کرد که بتوانم این بخش را که الان روی زمین مانده است و بحث مطالبه حضرت آقا است پیش ببریم. ببینید اساساً شعار سال ما هر سال به صورت اقتصادی تکرار می‌شود و به این دلیل که در حوزه اقتصاد و تولید به اسناد بالادستی به توصیه‌های مقام معظم رهبری عمل نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: البته در بحث کمیسیون‌ها الان بحث‌های متعددی مطرح است. بر اساس رزومه‌ای که ارائه می‌دهیم طبق قائده خود مجلس نمایندگان طبقه‌بندی می‌شوند. چون تعداد کمیسیون هم محدود است، تمام تمرکز من این است که اگر نتوانستم به کمیسیون فرهنگی بروم، در فراکسیون پیگیری مطالبات رهبری و فراکسیون صبح ایران این مسائل را دنبال کنیم.

انتشار قابل تقدیر نظرات کاندیداها بدون سانسور در پویش مهر

کاندیدای حضور در دور دوم انتخابات مجلس اذعان کرد: بحث پویش مهر و با مهر انتخاب کنیم خبرگزاری مهر، اتفاق خیلی خوبی افتاده است. به نظر من چون خبرگزاری مهر متصل به واسطه سازمان تبلیغات به دفتر حضرت آقا متصل می‌شود، منویات حضرت آقا را در این خصوص قطعاً لحاظ کرده است زیرا حضرت آقا فرمودند هر کسی که تریبون و مخاطبی دارد و جریان‌سازی می‌تواند کند حتماً در فرآیند مشارکت و افزایش مشارکت حتماً مؤثر باشد، روی همین محور و منوال پویش مهر با توجه به سابقه این خبرگزاری همه اعتبار خود را وسط آورد و به همه تریبون داد و تبعیض هم قائل نشد.

وی ادامه داد: یعنی هرکدام از نمایندگان که اظهار تمایل و ثبت‌نام می‌کردند بدون هیچ‌گونه سانسوری به لحاظ اینکه تأیید شورای نگهبان را داشتند، می‌توانستند در پویش مهر بیایند، لذا حرکت بسیار خوبی بود و در این بخش انتخاباتی شور خوبی ایجاد شد و یک دلگرمی برای کاندیداهایی ایجاد کرد که احتمالاً بودجه‌ای برای تبلیغات نداشتند؛ لذا حداقل آن‌ها توانستند نظرات خود را بگویند.

طهرانی مقدم عنوان کرد: بعضاً نظرات کارشناسی خوبی هم مطرح شد که امیدوارم از این پیشنهادات هم استفاده شود، به نظر من خبرگزاری مهر یک منبع خوبی شد برای اینکه یک مجموعه‌ای از نظام پیشنهادات باشد که ان‌شاالله این نظرات جمع‌بندی شود و حتماً مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر 6095239

دیگر خبرها

  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات اعلام شد
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در سمیرم و لنجان ۲۱اردیبهشت برگزار می‌شود
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • ببینید | بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما
  • انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در «حمص» سوریه توسط روسیه