Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیته ملی بیماری‌های غیرواگیر با بیان اینکه دانش میکروبیوتا می‌تواند تغییرات شگرفی در دانش پزشکی به وجود بیاورد، گفت: برخی باکتری‌ها در بدن انسان نقش‌های حیاتی بر عهده دارند و حتی مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها را بالا می برند. ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر باقر لاریجانی در سمپوزیوم یک روزه میکروبیوم در دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دانش میکروبیوتا از حوزه‌های نوین دانشی است که می‌تواند تغییرات شگرفی در دانش پزشکی به وجود بیاورد، اظهار داشت: بدن انسان بیش از 100 تریلیون باکتری دارد که در انواع عملکردهای متابولیکی بدن نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر لاریجانی با بیان اینکه تمام باکتری‌ها بیماری‌زا نیستند، تصریح کرد: برخی باکتری‌ها در بدن انسان نقش‌های حیاتی بر عهده دارند و حتی مقاومت بدن را در برابر بیماری‌ها را بالا می برند.

وی با اشاره به اینکه تعداد سلول‌های میکروبی بدن انسان 10 برابر بیشتر از سلول‌های انسانی است، خاطرنشان کرد: 99 درصد ژنوم انسان بین افراد، مشابه است، در حالیکه کمتر از 20 درصد از میکروبیوم‌ژنوم مشابه است.

نائب رییس کمیته ملی بیماری‌های غیرواگیر به تاریخچه دانش میکروبیوتا اشاره و تصریح کرد: در سال 1990 ، پروژه ژنوم انسانی برای درک ژنتیک و در سال 2007، پروژه میکروبیوم انسانی برای درک رابطه بین تغییرات میکروبی و بیماری‌های مختلف در دو مرحله انجام شد.

وی با اشاره به نقش‌های محافظتی و متابولیکی میکروب‌های انسان، تشریح کرد: میکروبیوتا عملکردهای مختلفی از جمله تعدیل چگالی توده استخوانی، تنظیم ذخیره چربی، توسعه سیستم ایمنی بدن، بیوسنتز ویتامین‌ها و اسیدهای آمینه، متابولیسم داروها، تنظیم سیستم عصبی، هضم غذا و مقاومت در برابر بیماری‌ها در بدن دارد.

نایب رییس کمیته ملی بیماری‌های غیرواگیر افزود: ترکیب میکروب‌ها در دستگاه تنفس متناسب با میزان اکسیژن و ph محیط، متفاوت است.ترکیب میکروبی در مراحل مختلف زندگی متفاوت است که این تفاوت به دلیل شیوه زندگی، تغذیه، داروها و عوامل دیگر ایجاد می‌شود.

لاریجانی ادامه داد: ترکیب میکروبی در مناطق مختلف جهان متفاوت است و لازم است با شناخت این ترکیب در جمعیت کشور بسترهای استفاده از این دانش در پیشگیری از بیماری‌ها را فراهم کنیم.

وی از انجام پروژه‌های تحقیقاتی مختلف در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص میکروبیوتا سخن گفت و تصریح کرد: این پژوهش‌ها حاکی از تفاوت میکروبیوم افراد چاق و لاغر است و ترکیب میکروبی در جمعیت ایران همانند دیگر کشورها نیست.

محققان ایرانی پوشش نابودگر باکتری های جان سخت ساختندتولید حسگر زیستی برای شناسایی باکتری خطرناک گوشتتشخیص نجوای باکتری‌ها پیش از حمله آنها به بدن


انتهای پیام/

R7573/P/S2,24,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب اولیه تیم ملی فوتسال ایران مقابل قرقیزستان مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهرو به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های ملی فوتسال ایران و قرقیزستان در یک چهارم نهایی جام ملت‌های ۲۰۲۴ فوتسال آسیا از ساعت ۱۲:۳۰ امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در ورزشگاه بانکوک آره نا تایلند برگزار می‌شود.

وحید شمسایی ترکیب تیم ملی فوتسال ایران را برای شروع مسابقه اعلام کرد که به شرح زیر است:

باقر محمدی، محمد حسین درخشانی، مهدی کریمی، سالار آقاپور، بهروز عظیمی

کد خبر 6087441

دیگر خبرها

  • ترکیب پرسپولیس مقابل آلومینیوم اعلام شد
  • ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان مشخص شد
  • ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل ازبکستان مشخص شد
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • ترکیب تیم ملی ایران مقابل قرقیزستان
  • ترکیب اولیه تیم ملی فوتسال ایران مقابل قرقیزستان مشخص شد
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک