Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک تایمز افزود: ترور سرلشکر "قاسم سلیمانی"، یک تغییر اساسی در بحث ها و کارزارهای انتخاباتی آمریکا ایجاد کرده و سیاست خارجی را کانون مبارزات انتخاباتی نامزدهای دموکرات قرار داده است.
نخستین واکنش را در اردوگاه دموکرات ها را "جو بایدن" پیشکسوت این حزب از خود بروز داد.
اندکی پس از حمله هوایی آمریکا و  ترور سردار سلیمانی، بایدن با صدور بیانیه ای ترامپ را سرزنش کرد که "یک جعبه دینامیت به انبار باروت" منطقه پرت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او گفت که مسئول ایجاد این بحران، ترامپ است.
سایر نامزدهای دموکرات از جمله "پت بوتیگیگ"، سناتور"الیزابت وارن" و "‌برنی سندرز" نیز ترامپ را بابت این اقدام سرزنش کردند.
به اعتقاد صاحب نظران امر؛ تا پیش از این همواره "‌اقتصاد"‌ اولویت درجه اول رای دهندگان ‌آمریکایی و سیاست خارجی اولویت تنها ۳ تا ۵ درصد رای دهندگان بوده است.
این درحالیست کهاولویت نخست همه روسای جمهور تاثیرگذاری بر امور جهانی تا اقتصاد بوده است؛ روسای جمهور همواره پیگیری اقتصاد را به کنگره واگذار کرده اند.
اما تنش با ایران به ارامی این روند را تغییر می دهد.
تنش فزاینده با ایران، آخرین و حادترین نمونه از هوی و هوس های "دونالد ترامپ"رئیس جمهوری آمریکا برای بی ثبات ساختن جهان است.
ترامپ پیش از این هم خطاهای جبران ناپذیری در قلمرو سیاست خارجی مرتکب شده است: به کردها در سوریه پشت کرد. با متحدان آمریکا از در ناسازگاری و مخالفت برآمد،  با حاکمان خودکامه همراهی کرد، توافقنامه های بین المللی را زیر پا گذاشت، سیاست های کشور در ارتباط را اوکراین را دستکاری می کند تا به مقاصد سیاسی خودش برسد و سومین رئیس جمهور آمریکا باشد که استیضاح می شود.
تحرکات رئیس جمهور در حوزه سیاست خارجی، مردم آمریکا را به این عقلانیت رسانده است که از این پس باید حساسیت بیشتری به مقوله "سیاست خارجی"‌ از خود نشان دهند و از شیوه رهبری ترامپ بترسند.
چند هفته دیگر انتخابات مقدماتی دموکرات ها آغاز می شود.
این بار رای دهندگان لازم است متوجه اهمیت قضیه باشند و بدانند همانقدر که موضوعاتی همچون هزینه بیمه های درمانی و یا پاکسازی نظام سیاسی کشور برایشان مهم است؛ به همان اندازه باید به حوزه سیاست خارجی و شیوه هدایت و رهبری ترامپ بر جهان هم تمرکز کنند و متوجه باشند که ترامپ با این شیوه رهبری جهان را بی ثبات می کند.
بایدن رئیس کمیته روابط خارجی سنا که بیشترین تجربه را در میان کاندیداها در حوزه سیاست خارجی دارد به طور اخص بر این موضوع تاکید دارد.
سه شنبه آینده مناظره بعدی نامزدهای دموکرات برگزار می شود.
این نامزدها برای روشن شدن ذهن رای دهندگان باید وقت کافی بگذارند و مواضعشان را بطور واضح در زمینه همه موضوعات در قلمرو سیاست خارجی تبیین کنند؛  از رابطه آمریکا با عربستان گرفته تا رویکردها نسبت به وضعیت سوریه. آنها باید مشخص کنند اگر نمی خواهند از روش های ترامپ و یا "اوباما" در قبال سوریه پیروی کنند روش های آنها برای حل و فصل جنگ و بحران سوریه چیست.
سیاست خارجی دیگر نباید یک "موضوع ثانویه" در انتخابات باشد.
رای دهندگان آمریکایی از این پس باید مطمئن شوند که رئیس جمهور بعدی به درستی در این عرصه انجام وظیفه می کند.

برچسب‌ها نیویورک تایمز دونالد ترامپ خاورمیانه پروندهٔ خبری انتقام سخت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیویورک تایمز دونالد ترامپ خاورمیانه دونالد ترامپ نیویورک تایمز دونالد ترامپ خاورمیانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید

رئیس باشگاه رئال مادرید به یک منظور خاص قصد اعمال تغییری بزرگ در اساسنامه این باشگاه را دارد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه کنفیدنسیال؛ فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید بدون شک یکی از موفق‌ترین و باسابقه‌ترین رؤسا و دو دوره کاری او در سانتیاگو برنابئو، جزو بهترین ادوار تاریخ این باشگاه بوده است. تازه‌ترین دستاورد او بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بود که به عنوان میراثی ماندگار برای کهکشانی‌ها شناخته می‌شود اما او قصد دارد پیش از خروجش میراث‌های بزرگ دیگری هم به جا بگذارد.

پرس 77 ساله قصد دارد حداقل یک دوره دیگر به تصدی ریاست باشگاه رئال مادرید ادامه دهد و در عین حال در جستجوی گزینه‌هایی برای تقویت جایگاه مالی و حقوقی باشگاه است. از نظر پرس فروش 11 درصد از حق پخش تلویزیونی بازی‌های لالیگا برای 50 سال و تحرکات متنوع یوفا (در رأس آنها ممانعت از برگزاری سوپرلیگ اروپا) اقدامات تهاجمی و خصمانه علیه رئال مادرید بوده است که باشگاه باید با آنها مقابله کند. یکی از راهکارهای پرس برای این کار جذب سرمایه‌گذاران جدید است اما تجربه ناموفقی که برخی از تیم‌های لیگ برتری در انگلیس با فروش بخش از سهام خود به سرمایه‌گذاران خارجی داشته‌اند، رئیس رئالی‌ها را نگران باز شدن پای رؤسای نااهل به ساختار مدیریتی باشگاه می‌کند.

رئال مادرید از باسک برای فتح لالیگا خیز برداشت

از این رو پرس در حال بررسی دو گزینه است که یکی از آنها افزایش دامنه اختیارات اعضا و در عین حال مدرنیزه کردن ساختار باشگاه و حصول اطمینان از این موضوع است که یک نهاد یا سازمان خارجی نمی‌تواند بر باشگاه ادعای مالکیت داشته باشد. با این حال در این مقطع زمانی مشخص نیست که پرس دقیقاً در این حوزه چه برنامه‌هایی در سر دارد اما این می‌تواند به معنا تبدیل باشگاه رئال مادرید به یک شرکت خصوصی باشد که اعضای آن سهامدارانش تلقی می‌شوند.

راهکار دیگر می‌تواند با تغییر عمده در فوتبال اسپانیا همراه شود. پرس مدتی است که با مؤسسه حقوقی کلیفورد چنس و مؤسسه بانکی و سرمایه‌گذاری «کی‌کپیتال پارتنرز» وارد مذاکره شده است تا شرایط قرار دادن سهام باشگاه رئال مادرید در بورس را بررسی کند. در همین حال دو مؤسسه مالی بزرگ دیگر، جی‌پی مورگان و جان هان نیز از اهداف پرس مطلع شده‌اند و نیم نگاهی به اوضاع دارند. این راهکار دوم می‌تواند حتی به فروش 49.9 درصد از سهام باشگاه شود، یعنی درصدی که اجازه می‌دهد اعضای فعلی همچنان امور باشگاه را تحت کنترل داشته باشند.

انتخاب راهکار دوم می‌تواند تغییر شگرف در مدل مالکیت باشگاه رئال مادرید ایجاد کند و نقاط قوت و ضعف خودش را خواهد داشت. یکی از اصلی‌ترین ایراد‌های اجرای این راهکار بر هم خوردن تعادل در حق رای ذی‌نفعان باشگاه خواهد بود. در حال حاضر از نظر تئوری، هر یک از اعضای باشگاه به یک اندازه برای تصمیم‌گیری درباره آینده باشگاه حق رأی دارند اما ورود سرمایه‌گذاران خارجی این تعادل را برهم خواهد زد. به هر حال پرس برای اعمال این تغییرات در ساختار مدیریت باشگاه، باید آنها را در مجمع عمومی باشگاه به رای بگذارد هرچند در سال‌های اخیر به ندرت پیش آمده است که اعضای باشگاه با ایده‌هال او مخالفت کرده باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • پرس در اندیشه تغییر ساختار مالکیت باشگاه رئال مادرید
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • لحظات دردناک تگزاس و نیویورک
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که تا این لحظه شاهد تحصن و تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین بودند