Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-دانشمندان در یک مطالعه جدید بر روی DNA از تشخیص دقیق سرطان سینه و درمان زودهنگام آن در زنان خبر می‌دهند.

یک مطالعه بزرگ بین‌المللی ژنتیک سرطان سینه بیش از ۳۵۰ خطای DNA را شناسایی کرده است که خطر ابتلا به این بیماری را در فرد افزایش می‌دهد. به گفته دانشمندان، این خطا‌ها ممکن است تا ۱۹۰ ژن تأثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتایج، جامع‌ترین نقشه انواع خطر سرطان سینه تاکنون را ارائه داده است. ۴۵۰ محقق از سراسر جهان معتقدند این یافته‌ها با ارائه دقیق‌ترین تصویر در مورد چگونگی تفاوت DNA در افراد، نشان می‌دهد که کدام زنان در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه هستند.

در ساختار DNA (نقشه بدن انسان) ۲۰ میلیارد ژن وجود دارد. بسیاری از این کد‌ها برای پروتئین‌ها و بلوک‌های ساختاری است که بدن انسان را تشکیل می‌دهد. انواع ژنتیکی می‌توانند در ژن‌ها قرار بگیرند و پروتئین را تغییر دهند. با این حال، بسیاری از آن‌ها در خارج از ژن‌ها قرار دارند، که گاهی اوقات عملکرد ژن‌ها را تنظیم می‌کنند و حجم آن‌ها را به سمت بالا یا پایین یا حتی خاموش می‌برند. تشخیص اینکه ژن توسط این گونه‌ها مورد هدف قرار می‌گیرد، ساده نیست.

اکثر بیماریها، بیماری‌های پیچیده ژنتیکی هستند، به عبارت دیگر هیچ، گونه یا ژن واحدی باعث ایجاد بیماری نمی‌شود، بلکه ترکیب تعدادی از آن‌ها با هم عمل می‌کنند تا احتمال ابتلا به یک بیماری خاص را افزایش دهند. سرطان سینه یکی از این بیماری هاست.

مطالعات قبلی مرتبط با ژنوم قبلی (GWAS) که شامل مقایسه DNA بیماران در برابر گروه کنترل سالم است، نشان داده که حدود ۱۵۰ منطقه از ژنوم بر ابتلا به سرطان سینه تأثیر می‌گذارد. در این مناطق یک یا چند تغییر ژنتیکی وجود دارد که در خطر ابتلا به سرطان موثر هستند. اما به ندرت آن‌ها قادر به شناسایی انواع خاص یا ژن‌های درگیر در آن هستند. نقشه برداری دقیق، به دانشمندان این امکان را می‌دهد که انواع مختلفی را که در این بیماری دخیل هستند، به کار گیرند.

به گفته دکتر لورا فاچال از مؤسسه Wellcome Sanger مطالعات قبلی تنها انواع مختلف DNA موثر بر ابتلا به سرطان سینه را شناسایی کرده بودند، اما اطلاعاتی در مورد اینکه دقیقا کدام ژن باعث ابتلا به سرطان سینه شده است، ارائه ندادند. اهمیت مطالعات جدید در این زمینه به دلیل تشخیص دقیق‌تر و به دنبال آن یافتن راه‌های درمان است.

DNA

در مطالعه جدید، محققان صد‌ها موسسه در سراسر جهان برای مقایسه دی ان ای ۱۱۰ هزار بیمار مبتلا به سرطان سینه در برابر ۹۰ هزار کنترل سالم با یکدیگر همکاری کردند. با مشاهده جزئیات بسیار نزدیکتر، آن‌ها ۳۵۲ نوع خطر را شناسایی کردند. هنوز مشخص نیست که چه تعداد ژن این هدف را دارند، اما محققان ۱۹۱ ژن را با اطمینان معقول شناسایی کرده اند.

دکتر آلیسون داونینگ از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید؛ این تعداد باورنکردنی از ژن‌های تازه کشف شده سرطان سینه، ژن‌های بسیار بیشتری را برای کار در اختیار ما قرار می‌دهد که بیشتر آن‌ها قبلاً مورد مطالعه قرار نگرفته‌اند. این به ما کمک می‌کند تا تصویری دقیق‌تری از چگونگی بروز سرطان سینه ارائه دهیم.

از میان انواع ژنتیکی که اخیراً کشف شده است، یک سوم از زنان مستعد ابتلا به سرطان سینه به درمان‌های هورمونی مانند تاموکسیفن پاسخ دادند. ۱۵ ٪ از انواع ژنتیکی، زنان را از نظر نوع نادر سرطان سینه منفی و گیرنده استروژن مستعد می‌کند. انواع ژنتیکی باقیمانده در هر دو نوع سرطان سینه نقش دارند.

در بیشتر موارد، تغییر ژنتیکی بر بیان ژن تأثیر گذاشته است، اینکه ژن خاص چقدر فعال بوده و پروتئین خاصی که ایجاد کرده به جای اینکه نوع پروتئین را تغییر دهد ژن مشابه و ژن گیرنده استروژن (ESR۱) را تنظیم می‌کند. بسیاری از انواع دیگر بر مکان‌هایی در DNA که پروتئین گیرنده استروژن در آن متصل است، تأثیر می‌گذارد و به نوبه خود ژن‌های دیگر را نیز تنظیم می‌کند. این اهمیت ژن ESR۱ و پروتئین آن (گیرنده استروژن) پیشرفت سرطان سینه را نشان می‌دهد.

محققان می‌گویند که با وجود این، هر نوع ژنتیکی خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان بسیار کمی افزایش می‌دهد، اما به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا آزمایش ژنتیکی را تنظیم کنند و تصویر واضح تری از خطرات ژنتیکی خود به دست دهند. این امر به پزشکان امکان می‌دهد تا بهترین راهکار را برای کاهش خطر و جلوگیری از بروز بیماری توصیه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری: گزارش خطا 0 خواندنی ها و دیدنی های بیشتر برندگان جوایز گلدن گلوب 2020 معرفی شدند بهترین عکس‌های نشنال جئوگرافیک ۲۰۱۹ بخش اول ارسال نظر نام: ایمیل: * نظر: آخرین اخبار جایزه گلدن گلوب بر فروش فیلم «۱۹۱۷» چه تأثیری خواهد گذاشت؟ افزایش متوسط متوسط ۲ میلیون تومانی قیمت خودرو جعبه سیاه هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ پیدا شد اسامی جانباختگان سقوط هواپیمای اوکراین منتشر شد نرخ ارز و دلار، سکه و طلا بازار امروز چهارشنبه ۱۸ دی آغاز پیکارهای کشتی آزاد جام تختی در کرمانشاه آمار و ارقام مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی ایران تشخیص و درمان دقیق سرطان سینه با روشی جدید کمک یک میلیون دلاری ستاره «انتقام جویان» به جنگل‌های آمازون تبلیغات پولی و بانکی در چارچوب مقررات مشخص و دقیق بهتاش فریبا نزدیک ترین گزینه به نیمکت استقلال آغاز راه سخت شکستن طلسم ۴۴ ساله فوتبال تسلیت وزارت خارجه درپی بروز سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی ریزش شاخص جهانی دلار در پی عملیات تلافی‌جویانه ایران آماده پایان هر جنگی با ایران هستیم ثبات نرخ دلار در صرافی بانک‌ها ۱۴۷ ایرانی در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی فوت شدند رشد ۶ درصدی قیمت بیت‌کوین در پی حمله موشکی سپاه پاسداران ۱۵ موشک به پایگاه‌های ما شلیک شد واکنش پنتاگون به انتقام سخت ایران پرطرفدارترین ها سهم‌های بزرگ در بازار سرمایه به قیمت اصلی خود باز می‌گردند نرم افزار رمزساز ریما در بانک توسعه صادرات ایران فعال شد پربیینده ترین ها پربحث ترین ها کاهش ۴۲.۶ درصدی قاچاق سیگار تولید سالیانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن مرغ در کشور رشد ۲۴ درصدی میزان بارش‌های کشور در آذر ماه رشد قیمت مسکن نداشتیم کشورهای فاسد، درآمد مالیاتی کمتری دارند قیمت خودروهای سایپا امروز ۹۸/۱۰/۱۱ امکان کم‌فروشی بنزین در جایگاه‌های سوخت وجود ندارد قیمت خودروهای ایران خودرو امروز ۹۸/۱۰/۱۱ آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران با حمایت بانک صادرات ایران در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد سهم 50 درصدی نان و فرآورده‌های آن در سبد غذایی خانوار‌های ایرانی تجلیل از فرزند همکار شعبه خمینی شهر بانک ایران زمین هزار و یک جایزه در انتظار کاربران همراه بانک ملت توسعه دانش و مهارت عملیات ارزی همکاران از اهداف آموزشی بانک توسعه تعاون است زنجیره‌ی اعتماد، کامل می‌شود؛ گشایش اعتبار اسنادی داخلی توسط بانک‌پاسارگاد پیام مدیر عامل بانک سرمایه به مناسبت آغاز سال نوی میلادی نرم افزار رمزساز ریما در بانک توسعه صادرات ایران فعال شد ثبت نام حمایت معیشتی افرادی که یارانه‌شان قطع شده، از ۲۲ دی ماه خودروسازان در ارتقای کیفی استاندارد آلایندگی پیشران بوده اند بهره برداری آزمایشی از منطقه یک آزاد‌راه تهران شمال دو «دگرگونی بزرگ» در ۲۰۲۰|پیش‌بینی اکونومیست از اقتصاد ایران صفحه نخست بازار سرمایه بانک و بیمه اقتصاد کلان صنعت ، راه و کشاورزی خودرو ، نفت و انرژی سیاسی و اجتماعی علمی و فناوری اطلاعات فرهنگی و هنری پزشکی و سلامت ورزشی فیلم و عکس صنایع و مشاغل تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایران اکونومیست می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید "ایران سامانه"

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۲۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم

محققان، ابزاری آزمایشگاهی کشف کردند که به وسیله این ابزار می‌توانند بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده، معده و روده بزرگ را شناسایی کنند.

این ابزار جدید با روش یادگیری ماشینی و مبتنی بر هوش مصنوعی، محصولات جانبی سوخت و ساز در نمونه خون را تجزیه و تحلیل می‌کنند و می‌توانند در نهایت سه سرطان لوزالمعده، معده و روده بزرگ را تشخیص دهد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • تشخیص سه سرطان خطرناک فقط با یک نمونه خون + فیلم
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند