Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی صادقی نیارکی سرپرست معاونت صنایع وزارت صمت در نشست میز تخصصی تعمیق ساخت داخل اظهار کرد: یکی از برنامه‌های محوری وزارت صمت در سال ۹۸ رونق تولید و تعمیق ساخت داخل است که ذیل آن نهضت ساخت داخل را بنا گذاشتیم؛ تا به حال دستاورد‌های زیادی را در قالب میز‌های تعمیق ساخت داخل به دست آورده‌ایم و امروز شاهد یکی از دستاورد‌های آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: محور‌های راهبردی این نهضت هم‌افزایی بین ذینفع‌ها، سرمایه‌گذاری و تولید و مواردی از این قبیل است؛ تاکنون ۸ میز تعمیق داخلی برگزار شده که طی آن ۴۵۶ میلیون یورو عقد قرارداد اتفاق افتاده است.

نیارکی با اشاره به ارزش ۳۲ میلیون یورویی قرارداد امروز گفت: تا پایان سال یک میز صنعت فولاد، دو میز در صنایع خانگی، یک میز در صنعت پتروشیمی و میز‌های دیگری را برگزار خواهیم کرد که هر یک می‌تواند پشتیبان تولیدات داخل باشد.

بیشتر بخوانید:  برگزاری میزهای تخصصی تعمیق ساخت داخل در حوزه های مختلف صنعتی

در ادامه این مراسم، سید محمدمهدی هادوی رئیس مرکز ساخت داخل ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت اظهار کرد: در بحث رونق تولید به دنبال حداکثر استفاده از توان تولیدی کشور هستیم، اما در عین حال باید توسعه کمی و کیفی پایدار را نیز مد نظر قرار دهیم و همچنین باید حداکثر بهره‌وری را از ظرفیت‌های سایر کشور‌ها و منابعی که در اختیار داریم، داشته باشیم.

او افزود: ما در نهضت ساخت داخل به دنبال استفاده حداکثری از توان تولیدی و خدماتی کشور هستیم؛ تدوین آئین‌نامه‌های رتبه‌بندی اقتصادی انجام شده است و به زودی وارد مرحله اجرایی می‌شود، همچنین آیین‌نامه دیگری تحت عنوان اجرای روش‌های احراز عمق ساخت داخل، تدوین شده و آماده اجرا شدن است.

هادوی با اشاره به اثربخشی و قوانین هیئت نظارت گفت: سامانه توانیران در مرحله اجرایی قرار دارد تا سامانه‌ای برای ایجاد ارتباط بین واحد‌های تولیدی و اقتصادی و رفع نیاز‌های تولید داخلی کشور باشد؛ این سامانه نیازمندی‌ها و توانمندی‌های هر واحد تولیدی را برطرف و معرفی می‌کند.

رئیس مرکز ساخت داخل ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صمت با اشاره به برگزاری نمایشگاه‌های مختلف تولید داخل بیان کرد: مفاد قرارداد امروز اقلامی شامل راکتور، ریفرمر ثانویه، بویلر بازیافت و سایر اقلام است که مجموع ارزش آن به حدود ۳۲ میلیون یورو می‌رسد.

در ادامه این مراسم، حجت‌اله صیدی مدیرعامل بانک صادرات گفت: جریان گرفتن رونق تولید در کشور نویدبخش آینده‌ای روشن است. ظرفیت تعمیق ساخت داخل بسیار بیشتر از چند میلیون یورو است و می‌تواند به حدود میلیارد‌ها یورو برسد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت صمت میز تعمیق داخلی صنعت فولاد صنعت پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۴۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم متینیان» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

ابراهیم متینیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در در خصوص ضرورت راه اندازی پترو پالایشگاه‌ها در کشور، تصریح کرد: درباره مزیت‌های پترو پالایشگاه‌ها هیچ شکی وجود ندارد، این مجتمع‌های صنعتی می‌توانند برای کشور سودآور باشند و به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا کمک کنند اما شرط آن این است که زیرساخت‌های لازم را مهیا کنیم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز از ظرفیت پالایشگاهی کشور به خوبی بهره برداری نشده است، گفت: آن طور که شایسته بوده است به توسعه صنایع پایین دستی در این حوزه مبادرت نشده و اکنون با مشکلات زیادی در زمینه پالایشگاهی کشور مواجه هستیم اما در حال حاضر در دولت سیزدهم به تولید محصولات پتروشیمی که فرآیند تولید ساده‌ای دارند، پرداخته می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم پترو پالایشگاه‌ها را در سطح کشور راه اندازی کنیم باید تدابیر لازم را برای بهره برداری از ظرفیت‌های این مجتمع‌های صنعتی بیندیشیم و باید طوری عمل کنیم که برگشت سرمایه رخ دهد.

وی بیان کرد: امید است با حمایت خالصانه مسؤولان و حمایت صحیح سرمایه گذاری در حوزه پترو پالایشگاه شکل گیرد که امکان ایجاد بستر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در کشور رونق بگیرد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس گفت: بخش ابو الفارس در منطقه رامهرمز واقع در استان خوزستان با حدود ۹۵ حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل داشتن نفت سبک این منطقه برای فرآورده‌های تولید پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

متینیان بیان کرد: پروژه پترو پالایش ابوالفارس با ظرفیت اولیه پالایش ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز در استان خوزستان، شهرستان رامهرمز منطقه کم برخوردار ابو الفارس در حال احداث است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه پترو پالایشگاه ابوالفارس در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی شد که این پروژه با تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و هفت هزار نفر پس از بهره برداری شغل ایجاد می‌کند.

متینیان تصریح کرد: پرچم سرمایه گذار بخش خصوصی نفت در خوزستان بالا است و با توجه به مشکلات سر راه پروژه پتروپالایش ابوالفارس به عنوان اولین پترو پالایشگاه بخش خصوصی در کشور، این پروژه مهم با توانمندی جوانان ایرانی مصمم به اتمام راه است.

وی گفت: منطقه ابوالفارس که دارای ذخایر خدادادی نفت و معدن است، هیچ گونه صنعتی ندارد و جوانان و افراد جویای کار مجبور به اشتغال در سایر نقاط کشور هستند که با این سرمایه گذاری جان دوباره ای به این شهرستان دمیده شده است.

متینیان عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم خواستار سرمایه گذاری شرکت‌های نفتی، تعمیر جاده‌های روستایی و بهسازی روستاها، ساخت و نوسازی مدارس، آبرسانی روستایی، ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای توانمند بومی، بهبود وضعیت زندگی مردم، رفع موانع تولید، بهداشت و درمان و توسعه مراکز ورزشی، کمک به کمیته امداد و بهزیستی و… هستم.

وی اظهار کرد: بدون شک خروجی این سرمایه گذاری ها توسعه مناطق، رفع محرومیت‌ها و رضایت‌مندی عمومی را در پی دارد و امیدوار هستیم با بهره برداری از پترو پالایش ابوالفارس کارهایی را در راستای رفع محرومیت‌های آن منطقه انجام دهیم.

کد خبر 6098094

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت