Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته روزنامه "الشرق" قطر، احتمال جنگ جهانی سوم در جهان عرب در حالی قوت گرفته که شورای همکاری خلیج فارس به عنوان آخرین دژ مستحکم و تاثیرگذار عرب ها تقریبا فروپاشیده است، حال آنکه از اتحادیه عرب تقریبا هیچ نامی برده نمی شود و سازمان همکاری اسلامی نیز به گفته عرب ها و مسلمانان شبیه هر چیزی است، جز نام آن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمال پیچیده تر شدن شرایط کنونی

اخبار بین‌الملل- الشرق ادامه داد: به عقیده کارشناسان، واکنش ایران به ترور (سردار سپهبد) « قاسم سلیمانی » فرمانده سپاه قدس معیار واقعی احتمال وقوع یا عدم وقوع جنگ جهانی سوم است، به این معنی که واکنش به این ترور اگر آنطور که تهران تهدید کرده، بزرگ باشد، وضعیت را به میزان زیادی پیچیده می کند، به ویژه اینکه "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا نیز قول داده است، در صورت واکنش تهران 52 موضع ایرانی را هدف قرار خواهد داد.

به این ترتیب با در نظر گرفتن  این کنش و واکنش ها می توان گفت، منطقه خلیج فارس در حال سوق یافتن به سمت قلب کشمکشی اجتناب ناپذیر است، زیرا پایگاههای آمریکا و نیز اسرائیل در تیررس موشک های تهران قرار دارند و چنانچه تل آویو هدف بمباران قرار گیرد، سوریه، عراق، لبنان و فلسطین و بازوهای نظامی ایران در این کشورها نیز  شعله ور خواهد شد.

واکنش روسیه چگونه خواهد بود

الشرق اضافه کرد: در این صورت چه بسا روسیه در صدد تامین امنیت منافع خود در دریای مدیترانه بر آید، زیرا پایگاههای دریایی آن در سوریه در معرض تهدید قرار خواهد گرفت و علاوه بر این دمشق نیز اگر وارد کشمکش شود، بدون روسیه نخواهد بود؛ کشوری که در آستانه جنگ با واشنگتن قرار دارد، به ویژه اینکه ایران به عنوان ضلع اصلی جنگ، بزرگترین متحد روسیه و چین است و علاوه بر این هند و پاکستان هر یک با ائتلاف علیه طرف دیگر، عملا به دلیل کشمیر در وضعیت جنگ اعلام نشده قرار دارند.

بر اساس پیش بینی ها در صورت وقوع جنگ، دامنه آن به ترکیه نیز امتداد خواهد یافت که میزبان یکی از بزرگترین پایگاههای آمریکایی به نام  پایگاه هوایی "اینجرلیک" است که از تیررس موشک های ایرانی در امان نیست، از همین رو "رجب طیب اردوغان" رئیس جمهوری ترکیه سکوت نخواهد کرد و او نیز به تهران و یا هر محلی که نیروهای ایرانی در آن حضور دارند، واکنش نشان خواهد داد و به این ترتیب منطقه به سمت اعلام جنگ جهانی سوم پیش خواهد رفت.

این در حالی است که ترامپ در بیم به سر می برد و تهران نیز در وضعیت احتیاط قرار دارد و روسیه هم به خوبی به خطر وضعیت کنونی واقف است، با این همه همچنان افرادی با تدبیری هستند که چه بسا بتوانند بحران را مدیریت کرده و منطقه را از شر جنگی سخت که هیچ برنده ای ندارد، در امان نگاه دارند، زیرا همه می دانند با در اختیار داشتن هر میزان موشک، هواپیما، تانک،  سرباز و پول در این جنگ شکست خواهند خورد.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قاسم سلیمانی کشمیر جنگ جنگ جهانی سوم روزنامه قطری طیب اردوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۹۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • واکنش AFC به صعود افغانستان به جام جهانی فوتسال
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو